Com comprar lents de contacte online a Òptica Universitària

Promoció muntura + vidres beO! Enviament GRATUÏT en 24 H*!

  *Productes en stock / Recull gratis als nostres centres

Com comprar lents de contacte online a Òptica Universitària

Com demanar lents de contacte en línia

Amb Òptica Universitària, res no t'impedirà tenir les teves lents de contacte a casa. A la nostra botiga en línia podràs encarregar les teves lents de contacte igual que a les nostres botigues físiques i te les enviem directament a casa. Però, com pots comprar lents de contacte en línia? El procés és molt fàcil i intuïtiu, però si tens dubtes només has de seguir aquestes instruccions..

Abans de començar la teva comanda, has de tenir clar, quin tipus de lents de contacte utilitzes en funció de dos factors: freqüència d'ús i necessita.

Segons la seva freqüència d'ús

Segons les teves necessitats i defectes visuals o refractius

  • Miopia o hipermetropia: si tens alguna d'aquestes necessitats, les lents de contacte que utilitzes són esfèriques.
  • Astigmatisme: si el que corregeixen les teves lents de contacte és l'astigmatisme, són de tipus tòriques.
  • Progressives: si les utilitzes per a l'enfocament progressiu, les teves lents de contacte són multifocals.

També pots trobar lents de contacte de colors o motius fantàstics, que tenen una finalitat estètica. Pots encarregar-les i triar la teva graduació,, igual que amb les lents de contacte convencionals.

Un cop tenim clares quines són les nostres necessitats i preferències, ens cal la informació sobre la graduació per poder realitzar la nostra compra..

1. Tria les lents de contacte que necessites

Comença el procés accedint al desplegable del menú "Lents de contacte", des d'aquí podràs accedir al catàleg complet de lents de contacte o a l'apartat que més s'adapti a les teves necessitats.

Un cop accedeixis se't mostraran els productes, els quals pots filtrar en funció del que busquis; durada de les lents de contacte, tipologia, material de les lents de contacte, preu, etc.

2. Personalitza la teva graduació

Si has trobat el producte que buscaves fes clic i configura’l segons les teves necessitats, si tens una una mateixa graduació en tots dos ulls o busques una capsa de lents de contacte amb una única graduació, selecciona "Una graduació"..

Si necessites diverses caixes amb diferent graduació per a cada ull, selecciona "Graduació diferent en cada ull" i personalitza dues capses de lents de contacte alhora.

En el cas de comptar amb miopia en un ull i miopia i astigmatisme en un altre ull, s'hauran de seleccionar i configurar dos productes de forma diferent utilitzant l'opció Una graduació. Per exemple, seleccionant una capsa de lents de contacte tòriques i una altra esfèrica de forma separada.

como-comprar-lentillas-online

Ara només has d'introduir la graduació de les teves lents de contacte..

Segons la tipologia de lents de contacte seleccionada (lents de contacte per miopia, lents de contacte per astigmatisme o lents de contacte progressives), apareixeran diferents camps a omplir:

Esfera

Aquest valor és comú a totes les necessitats, havent d'introduir el número que correspongui. Existeixen valors positius i negatius. Els positius són els referents a la hipermetropia i els negatius a la miopia.

Cilindre (astigmatisme)

El valor cilindre apareix en les lents de contacte per corregir l'astigmatisme i pot venir indicat amb l'abreviació CIL. amb el número que correspongui, que sempre és un valor negatiu.

Eix (astigmatisme)

Igual que l'anterior, aquest valor s'utilitza per a l'astigmatisme i és un valor sempre positiu.

Addició (progressives)

Aquest factor s'utilitza en les lents de contacte progressives i distingeix entre high o low i sol aparèixer amb l'abreviació ADD.

Després d'introduir totes les nostres dades, hi ha una última opció "Selecciona les caixes que necessites" amb la indicació "Quantitat (per ull)", en els casos de graduacions diferents per a cada ull, automàticament s'afegirà una capsa per a l'ull esquerre i una per a l'ull dret.

Un cop tenim seleccionades les nostres característiques, només les hem d'afegir a la cistella i procedir a la pantalla de pagament per introduir les nostres dades per a l'enviament i cobrament de la comanda.

3. Realitzar la comanda

Per a realitzar i finalitzar la comanda, has d'entrar a través del carret que apareix a la part superior dreta i passar a la pantalla de pagament fent clic a "Realitzar comanda".

A la pàgina de pagament hem d'introduir les dades necessàries per a l'enviament i facturació de la comanda: nom, cognoms, adreça, etc.

En segon lloc en, "Forma d'enviament", apareixen les opcions en lliurament que existeixen i les que pots seleccionar.

En tercer lloc, has de seleccionar la Forma de pagament que utilitzaràs per pagar la teva comanda

  • Pagament amb targeta
  • PayPal
  • Amazon Pay
  • Pagament en còmodes quotess
  • Transferència bancària

Després de completar totes les dades necessàries podràs revisar un cop més la comanda i el preu final. Per finalitzar la compra hauràs d'acceptar les condicions generals i de privacitat i fer clic a "Finalitzar compra".

4. Quan arribarà la meva comanda de lents de contacte en línia?

Un cop realitzada la comanda de lents de contacte en línia rebràs un e-mail al correu electrònic introduït, amb tots els detalls de la teva compra i un nombre de comanda a través del qual podràs realitzar el seguiment de l'enviament.

Mitjançant el següent enllaç podràs veure totes les actualitzacions de la teva comanda i saber quan arribarà:


Tens més dubtes?

A Òptica Universitària estem disponibles per a atendre tots els teus dubtes, pots resoldre els teus dubtes acudint al centre de preguntes freqüents o posant-te en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic, formulari de contacte o el nostre xat en viu.

El que diuen de nosaltres

4.64 /5

Basant-se 12178 opinions

""

-Client verificat Trustedshops - 19/03/2023

"Perfecto estado"

-Client verificat Trustedshops - 18/03/2023

"Muy buen servicio"

-Client verificat Trustedshops - 18/03/2023

"Servicio excelente"

-Client verificat Trustedshops - 18/03/2023

""

-Client verificat Trustedshops - 17/03/2023

go to top Go to top