Enviaments i devolucions Europa

ENVIAMENTS DE COMANDES A EUROPA

Zones d'enviament

- Unió Europea: Àustria, Bèlgica, Bulgària, Croàcia, Xipre, República Txeca, Dinamarca, Estònia, Finlàndia, França, Alemanya, Grècia, Hongria, Irlanda, Itàlia, Letònia, Lituània, Luxemburg, Malta, Països Baixos, Polònia, Portugal, Romania, Eslovàquia, Eslovènia, Suècia, Regne Unit *.

L'enviament de líquids de lentilles fora de la Península i Baleares queda restringit a un màxim d’1 KG per comanda.
* Els enviaments a illes no es podran realitzar realitzar per limitacions logístiques.

Temps de preparació

Està indicat a la fitxa de cada producte i és el temps que tardem en entregar la comanda.

En cas de no poder complir el termini, t’informarem via email. En períodes de Promocions, pot donar-se el cas d’acumular algun retràs per l’augment de comandes. En cas de dubtes, escriu-nos a info@opticauniversitaria.com.

Entrega a domicili

Possibilitats d’entrega a domicili a la Comunitat Europea:

França i Portugal: Servei d’entrega a 72 hores laborables.

Resta de països: De 5 a 10 dies laborables. 

El preu d’enviament varia en funció del país de destí, podràs comprovar el cost un cop introdueixis la direcció d’entrega a la cistella de compra.

Els enviaments internacionals els gestiona Envialia però l’entrega la pot realitzar una empresa diferent.

En cas de no poder realitzar l’entrega: hi ha un màxim de 2 intents d’entrega. Passat aquest límit, si no se t’ha pogut entregar, envia’ns un email a pedidos@opticauniversitaria.com i t’ho gestionarem.

CANVIS I DEVOLUCIONS EUROPA

Condicions i costos

Les devolucions fora d’Espanya no són gratuïtes, tenen el mateix cost que hagi generat l’enviament inicial. La devolució si serà gratuïta si el producte rebut té algun defecte o sigui diferent al sol·licitat.

En cas de voler un canvi, es generen uns costos d’enviament i devolució addicionals.

Si la comanda no s’ha pogut entregar al destinatari, descomptarem els costos de devolució a l’hora de retornar l’import total de la comanda.

Per comandes enviades fora del país, hauràs d’enviar un email a pedidos@opticauniversitaria.com amb les teves dades, les dades de la comanda i el motiu de la devolució.

Les condiciones per a acceptar una devolució o canvi son les mateixes que en enviaments nacionals, nomès acceptarem material en perfectes condicions.

Terminis

El termini es de 30 dies naturals desde la data d’entrega de la comanda. L’article a retornar s’ha d’entregar amb el precinte posat (etiqueta vermella).

Per defectes de l’article, es disposa d’una garantia del fabricant de 2 anys. En cas de considerar que hi ha un desperfecte al rebre el producte, ens has d’informar a pedidos@opticauniversitaria.com an un termini no superior a les 48h de la recepció.

Devolución del importe

Un cop aprovada la devolució, rebràs un email de confirmació de l’abonament i rebràs l’import de la mateixa manera en que vas realitzar la compra. 

Opticauniversitaria.com es reserva el dret de no acceptar devolucions comunicades o enviades fora del termini descrit o d’ulleres i lentilles que no es trobin en les mateixes condicions que van ser entregades.

El que diuen de nosaltres

4.67 /5

Basant-se 8418 opinions

"Todo perfecto segun lo acordado"

-Client verificat Trustedshops - 27/09/2020

"Servicio que facilita mucho la obtención del producto, ahorra las colas y el desplazamiento a la tienda."

-Client verificat Trustedshops - 27/09/2020

"Todo perfecto!muy rápido y una Presentación súper chula!"

-Client verificat Trustedshops - 27/09/2020

"Producto el esperado, embalaje perfecto, entrega rapidísima."

-Client verificat Trustedshops - 27/09/2020

"Todo perfecto"

-Client verificat Trustedshops - 27/09/2020

go to top Go to top