Enviaments i devolucions Europa

ENVIAMENTS DE COMANDES A EUROPA

Zones d'enviament

- Unió Europea: Àustria, Bèlgica, Bulgària, Croàcia, Xipre, República Txeca, Dinamarca, Estònia, Finlàndia, França, Alemanya, Grècia, Hongria, Irlanda, Itàlia, Letònia, Lituània, Luxemburg, Malta, Països Baixos, Polònia, Portugal, Romania, Eslovàquia, Eslovènia, Suècia, Regne Unit *.

L'enviament de líquids de lentilles fora de la Península i Baleares queda restringit a un màxim d’1 KG per comanda.
* Els enviaments a illes no es podran realitzar realitzar per limitacions logístiques.

Temps de preparació

Està indicat a la fitxa de cada producte i és el temps que tardem en entregar la comanda.

En cas de no poder complir el termini, t’informarem via email. En períodes de Promocions, pot donar-se el cas d’acumular algun retràs per l’augment de comandes. En cas de dubtes, escriu-nos a info@opticauniversitaria.com.

Entrega a domicili

Possibilitats d’entrega a domicili a la Comunitat Europea:

França i Portugal: Servei d’entrega a 72 hores laborables.

Resta de països: De 5 a 10 dies laborables. 

El preu d’enviament varia en funció del país de destí, podràs comprovar el cost un cop introdueixis la direcció d’entrega a la cistella de compra.

Els enviaments internacionals els gestiona Envialia però l’entrega la pot realitzar una empresa diferent.

En cas de no poder realitzar l’entrega: hi ha un màxim de 2 intents d’entrega. Passat aquest límit, si no se t’ha pogut entregar, envia’ns un email a pedidos@opticauniversitaria.com i t’ho gestionarem.

CANVIS I DEVOLUCIONS EUROPA

Condicions i costos

Les devolucions fora d’Espanya no són gratuïtes, tenen el mateix cost que hagi generat l’enviament inicial. La devolució si serà gratuïta si el producte rebut té algun defecte o sigui diferent al sol·licitat.

En cas de voler un canvi, es generen uns costos d’enviament i devolució addicionals.

Si la comanda no s’ha pogut entregar al destinatari, descomptarem els costos de devolució a l’hora de retornar l’import total de la comanda.

Per comandes enviades fora del país, hauràs d’enviar un email a pedidos@opticauniversitaria.com amb les teves dades, les dades de la comanda i el motiu de la devolució.

Les condiciones per a acceptar una devolució o canvi son les mateixes que en enviaments nacionals, nomès acceptarem material en perfectes condicions.

Terminis

El termini es de 30 dies naturals desde la data d’entrega de la comanda. L’article a retornar s’ha d’entregar amb el precinte posat (etiqueta vermella).

Per defectes de l’article, es disposa d’una garantia del fabricant de 2 anys. En cas de considerar que hi ha un desperfecte al rebre el producte, ens has d’informar a pedidos@opticauniversitaria.com an un termini no superior a les 48h de la recepció.

Devolución del importe

Un cop aprovada la devolució, rebràs un email de confirmació de l’abonament i rebràs l’import de la mateixa manera en que vas realitzar la compra. 

Opticauniversitaria.com es reserva el dret de no acceptar devolucions comunicades o enviades fora del termini descrit o d’ulleres i lentilles que no es trobin en les mateixes condicions que van ser entregades.

El que diuen de nosaltres

4.70 /5

Basant-se 7822 opinions

"Tot fantàstic, com sempre"

-Client verificat Trustedshops - 28/06/2020

"Todo correcto. En la entrega, encontrar el contacto de correosexpress fue un drama. Les recomendaria trabajar con una mensajeria con la que hablar por teléfono no sea todo un reto"

-Client verificat Trustedshops - 28/06/2020

"Todo de diez. Buen precio y envío súper rápido"

-Client verificat Trustedshops - 28/06/2020

"Todo correcto"

-Client verificat Trustedshops - 28/06/2020

"Buenos precios y envío bastante rapido y certero"

-Client verificat Trustedshops - 28/06/2020

go to top Go to top