Enviament GRATUÏT a partir de 30 €

Enviaments i devolucions Europa

ENVIAMENTS DE COMANDES A EUROPA

Zones d'enviament

- Unió Europea: Àustria, Bèlgica, Bulgària, Croàcia, Xipre, República Txeca, Dinamarca, Estònia, Finlàndia, França, Alemanya, Grècia, Hongria, Irlanda, Itàlia, Letònia, Lituània, Luxemburg, Malta, Països Baixos, Polònia, Portugal, Romania, Eslovàquia, Eslovènia, Suècia.

L'enviament de líquids de lentilles fora de la Península i Baleares queda restringit a un màxim d’1 KG per comanda.
* Els enviaments a illes no es podran realitzar realitzar per limitacions logístiques.

Temps de preparació

Està indicat a la fitxa de cada producte i és el temps que tardem en entregar la comanda.

En cas de no poder complir el termini, t’informarem via email. En períodes de Promocions, pot donar-se el cas d’acumular algun retràs per l’augment de comandes. En cas de dubtes, escriu-nos a info@opticauniversitaria.com.

Entrega a domicili

Possibilitats d’entrega a domicili a la Comunitat Europea:

França i Portugal: Servei d’entrega a 72 hores laborables.

Resta de països: De 5 a 10 dies laborables. 

El preu d’enviament varia en funció del país de destí, podràs comprovar el cost un cop introdueixis la direcció d’entrega a la cistella de compra.

Els enviaments internacionals els gestiona Envialia però l’entrega la pot realitzar una empresa diferent.

En cas de no poder realitzar l’entrega: hi ha un màxim de 2 intents d’entrega. Passat aquest límit, si no se t’ha pogut entregar, envia’ns un email a pedidos@opticauniversitaria.com i t’ho gestionarem.

CANVIS I DEVOLUCIONS EUROPA

Condicions i costos

Les devolucions fora d’Espanya no són gratuïtes, tenen el mateix cost que hagi generat l’enviament inicial. La devolució si serà gratuïta si el producte rebut té algun defecte o sigui diferent al sol·licitat.

En cas de voler un canvi, es generen uns costos d’enviament i devolució addicionals.

Si la comanda no s’ha pogut entregar al destinatari, descomptarem els costos de devolució a l’hora de retornar l’import total de la comanda.

Per comandes enviades fora del país, hauràs d’enviar un email a pedidos@opticauniversitaria.com amb les teves dades, les dades de la comanda i el motiu de la devolució.

Les condiciones per a acceptar una devolució o canvi son les mateixes que en enviaments nacionals, nomès acceptarem material en perfectes condicions.

Terminis

El termini es de 30 dies naturals desde la data d’entrega de la comanda. L’article a retornar s’ha d’entregar amb el precinte posat (etiqueta vermella).

Per defectes de l’article, es disposa d’una garantia del fabricant de 2 anys. En cas de considerar que hi ha un desperfecte al rebre el producte, ens has d’informar a pedidos@opticauniversitaria.com an un termini no superior a les 48h de la recepció.

Devolución del importe

Un cop aprovada la devolució, rebràs un email de confirmació de l’abonament i rebràs l’import de la mateixa manera en que vas realitzar la compra. 

Opticauniversitaria.com es reserva el dret de no acceptar devolucions comunicades o enviades fora del termini descrit o d’ulleres i lentilles que no es trobin en les mateixes condicions que van ser entregades.

El que diuen de nosaltres

4.69 /5

Basant-se 10421 opinions

"Muy satisfecha, con la compra."

-Client verificat Trustedshops - 28/07/2021

"Las mismas lentillas que compraba en la óptica pero 40€ más baratas. ¿La pega? No venían con el líquido de lentillas que según ponía en mi carrito de compra me lo regalaban con el pedido. Eso sí me dieron un protector solar."

-Client verificat Trustedshops - 28/07/2021

"perfecto"

-Client verificat Trustedshops - 27/07/2021

"Excelente servicio, un precio inmejorable y envío rapidísimo. Muy contenta con mi compra. Repetiré sin duda!!!!"

-Client verificat Trustedshops - 26/07/2021

"Buena relacion calidad precio y servicio de envio adecuado, informando de todo el proceso"

-Client verificat Trustedshops - 26/07/2021

go to top Go to top