Política d'Enviaments i devolucions a Europa

Promoció muntura + vidres beO! Enviament GRATUÏT en 24 H*!

  *Productes en stock / Recull gratis als nostres centres

Enviaments i devolucions Europa

ENVIAMENTS DE COMANDES A EUROPA

Zones d'enviament

- Unió Europea: Àustria, Bèlgica, Bulgària, Croàcia, Xipre, República Txeca, Dinamarca, Estònia, Finlàndia, França, Alemanya, Grècia, Hongria, Irlanda, Itàlia, Letònia, Lituània, Luxemburg, Malta, Països Baixos, Polònia, Portugal, Romania, Eslovàquia, Eslovènia, Suècia.

L'enviament de líquids de lentilles fora de la Península i Balears queda restringit a un màxim d’1 KG per comanda.
* Els enviaments a illes no es podran realitzar per limitacions logístiques.

Temps de preparació

Està indicat a la fitxa de cada producte i és el temps que tardem a entregar la comanda.

En cas de no poder complir el termini, t’informarem via email. En períodes de Promocions, pot donar-se el cas d’acumular algun retard per l’augment de comandes. En cas de dubtes, escriu-nos a info@opticauniversitaria.com.

Entrega a domicili

Possibilitats d’entrega a domicili a la Comunitat Europea:

França i Portugal: Servei d’entrega a 72 hores laborables.

Resta de països: De 5 a 10 dies laborables. 

El preu d’enviament varia en funció del país de destí, podràs comprovar el cost un cop introdueixis la direcció d’entrega a la cistella de compra.

Els enviaments internacionals els gestiona Envialia, però l’entrega la pot dur a terme una empresa diferent.

En cas de no poder realitzar l’entrega: hi ha un màxim de 2 intents d’entrega. Passat aquest límit, si no se t’ha pogut entregar, envia’ns un email a pedidos@opticauniversitaria.com i t’ho gestionarem.

CANVIS I DEVOLUCIONS EUROPA

Condicions i costos

Les devolucions fora d’Espanya no són gratuïtes, tenen el mateix cost que hagi generat l’enviament inicial. La devolució si serà gratuïta si el producte rebut té algun defecte o sigui diferent del sol·licitat.

En cas de voler un canvi, es generen uns costos d’enviament i devolució addicionals.

Si la comanda no s’ha pogut entregar al destinatari, descomptarem els costos de devolució a l’hora de retornar l’import total de la comanda.

Per comandes enviades fora del país, hauràs d’enviar un email a pedidos@opticauniversitaria.com amb les teves dades, les dades de la comanda i el motiu de la devolució.

Les condiciones per a acceptar una devolució o canvi són les mateixes que en enviaments nacionals, només acceptarem material en perfectes condicions.

Terminis

El termini és de 30 dies naturals des de la data d’entrega de la comanda. L’article a retornar s’ha d’entregar amb el precinte posat (etiqueta vermella).

Per defectes de l’article, es disposa d’una garantia del fabricant de 2 anys. En cas de considerar que hi ha un desperfecte en rebre el producte, ens has d’informar a pedidos@opticauniversitaria.com en un termini no superior a les 48 h de la recepció.

Devolució de l'import

Un cop aprovada la devolució, rebràs un email de confirmació de l’abonament i rebràs l’import de la mateixa manera en què vas fer la compra. 

Opticauniversitaria.com es reserva el dret de no acceptar devolucions comunicades o enviades fora del termini descrit o d’ulleres i lentilles que no es trobin en les mateixes condicions que van ser entregades.

El que diuen de nosaltres

4.64 /5

Basant-se 12178 opinions

""

-Client verificat Trustedshops - 19/03/2023

"Perfecto estado"

-Client verificat Trustedshops - 18/03/2023

"Muy buen servicio"

-Client verificat Trustedshops - 18/03/2023

"Servicio excelente"

-Client verificat Trustedshops - 18/03/2023

""

-Client verificat Trustedshops - 17/03/2023

go to top Go to top