POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

De conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades així com del nostre compromís de transparència en relació amb el tractament de les dades personals, a continuació li proporcionem la informació sobre aquest tractament a través del website www.opticauniversitaria.com  (en endavant, el "Website") titularitat d’OPTICA DEL PENEDES, SL Podeu consultar informació completa sobre OPTICA DEL PENEDES, S.L. en les condicions generals de contractació.

 

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

El responsable del tractament de les seves dades és OPTICA DEL PENEDES, S.L. (Entitat titular i que explota la pàgina web) amb CIF número B-58.442.500 amb adreça al carrer Canigó 26-30, 08901 - Hospitalet de Llobregat i adreça de correu electrònic de contacte proteccion.datos@opticadelpenedes.es. Pot contactar amb el nostre Delegat de Protecció de Dades: proteccion.datos@opticadelpenedes.es.

 

Quines són les finalitats i legitimació del tractament de les seves dades?

Pel que fa als usuaris registrats de la Botiga Online del lloc Web (en endavant, els "Usuaris de la Botiga Online"):

Les seves dades personals de caràcter identificatiu que ha de proporcionar de forma obligatòria en el moment de registrar-se com a usuari de la Botiga Online (i.e. nom i cognoms, número de DNI o passaport, número de telèfon, adreça de correu electrònic i adreça postal) seran tractades amb la finalitat (i) de mantenir la relació contractual que mantenim amb vostè per tramitar i poder enviar-li els productes que compri a través de la Botiga Online i avaluar la seva experiència de compra a través de la realització d’enquestes de satisfacció per qualsevol mitjà, sent la base jurídica del tractament l'execució i manteniment d'aquesta relació contractual; així com (ii) de, excepte que s'hagi oposat en el moment de la seva recollida mitjançant la marcació de la casella corresponent habilitada a aquest efecte, mantenir-lo informat de les nostres ofertes i promocions sobre els nostres productes i serveis similars als contractats mitjançant l'enviament de comunicacions comercials que podran ser personalitzades a partir de l'elaboració d'un perfil comercial utilitzant les seves dades de caràcter identificatiu facilitades així com el seu historial de compra per qualsevol mitjà que ens hagués facilitat (i.e. per correu electrònic, SMS o correu postal), sent la base jurídica l'article 21.2 de la LSSI així com el nostre l'interès legítim, en la mesura que, al nostre entendre, existeix una expectativa raonable a rebre aquest tipus de comunicacions i no prevaldre els seus drets. En qualsevol cas, tingui en compte que no s’adoptaran decisions automatitzades en base al seu perfil i que en qualsevol moment pot oposar-se a rebre aquestes comunicacions comercials a través del medi habilitat a tal efecte en l’apartat “Subscripció al butlletí de noticies” dins l’apartat “El meu compte” de la Botiga Online, enviant un correu electrònic a proteccion.datos@opticadelpenedes.es o utilitzant els mitjans habilitats a tal efecte que inclourà tota la comunicació comercial que rebi.

Així mateix, en el supòsit d'haver acceptat la instal·lació de les nostres galetes no estrictament tècniques per possibilitar el funcionament del Website, utilitzarem també les seves dades de navegació en el Website amb la finalitat d'utilitzar-los per enviar-li les anteriors comunicacions comercialitzades ajustades als seus interessos, sent la base jurídica el seu consentiment en el cas d'haver acceptat les galetes de la pàgina web. En qualsevol moment, podrà retirar el seu consentiment mitjançant la desinstal·lació d'aquestes cookies a través del seu navegador. En cas de retirar el seu consentiment, no afectarà la licitud dels tractaments efectuats amb anterioritat.

Addicionalment, de tenir la condició d'universitari (i.e. és estudiant de grau universitari, màster, ERASMUS, SENECA i/o qualsevol altre programa d'intercanvi, associació d'exalumnes o personal (docent o no) d'algun centre educatiu universitari, li demanarem una còpia del carnet d'aquesta institució que permeti acreditar aquesta condició i que serà tractat als únics efectes de poder efectuar-li el 10% de descompte que oferim a aquest col·lectiu, sent la base jurídica el manteniment de la relació contractual que mantenim amb vostè.

 

Respecte als usuaris que s'hagin apuntat al nostre servei de Newsletter (en endavant, els "Usuaris Newsletter"):

Les seves dades de caràcter identificatiu (i.e. el seu correu electrònic) que ha de proporcionar per apuntar-se a nostre servei de Newsletter i estar informat sobre les nostres ofertes i promocions seran tractades amb la finalitat de poder enviar-li aquestes comunicacions comercials per correu electrònic, sent la base jurídica del tractament el seu consentiment. En qualsevol moment, podrà retirar el seu consentiment mitjançant l'exercici del dret de supressió a través dels mitjans indicats més avall. En cas de retirar el seu consentiment, això no afectarà la licitud dels tractaments efectuats amb anterioritat.

Pel que fa a aquells usuaris que hagin utilitzat algunes de les vies de contacte habilitades en cada moment a través del Website- a efectes expositius però no limitatius, el formulari de contacte, el xat en línia, l'adreça de correu electrònic, i Whatsapp, així com a traves dels nostres comptes a les xarxes socials - (en endavant, els " Contactes "):

Les seves dades de caràcter identificatiu que ens proporcioni seran tractades única i exclusivament amb la finalitat de poder atendre, gestionar i resoldre la consulta i / o incidència per la qual ens hauria contactat, sent la base jurídica el manteniment de la relació contractual o de les mesures precontractuals sol·licitades per Vostè per a la resolució de la consulta i / o incidència plantejada.

Tingui en compte que de posar-se en contacte amb nosaltres a través de WhatsApp o d'algunes de les nostres comptes a les xarxes socials, seran d’aplicació els termes d'ús i polítiques de privacitat d'aquestes eines/xarxes socials. Asseguri’s de llegir-les i comprendre-les abans d'utilitzar aquestes eines i/ o xarxes socials per posar-se en contacte amb nosaltres.

Pel que fa a aquells candidats a ocupació que ens hagin facilitat el seu CV a través de la pàgina web (en endavant, els "Candidats a ocupació"):

Les seves dades personals que ens proporcioni (i.e. les seves dades de caràcter identificatiu així com les seves dades acadèmiques i experiència professional) així com, si és el cas, la que ens pugui facilitar durant la seva participació en un procés de selecció, seran tractades amb la finalitat de poder avaluar la seva candidatura en qualsevol procés de selecció que puguem tenir obert en el moment de la recollida de les seves dades o en qualsevol altre procés de selecció que puguem obrir en un futur durant el període que conservem les seves dades, sent la base jurídica el seu consentiment. En qualsevol moment, podrà retirar el seu consentiment mitjançant l'exercici del dret de supressió a través dels mitjans indicats més avall. En cas de retirar el seu consentiment, això no afectarà la licitud dels tractaments efectuats amb anterioritat.

 

Per quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades personals que ens faciliti seran conservades:

  1. Pel que fa als Usuaris de la Botiga Online i els Usuaris Newsletter: en tant que duri la relació contractual que mantenim amb vostè i en tant que no sol·liciti la seva supressió a través dels mitjans indicats més avall.
  2. Pel que fa als Usuaris Newsletter: en tant que no sol·liciti la seva baixa o supressió a través dels mitjans indicats més avall.
  3. Pel que fa als Contactes: Durant el temps estrictament necessari per a atendre, gestionar i resoldre la consulta i/o incidència per la qual ens hagués contactat.
  4. Pel que fa als Candidats d'Ocupació: Durant un termini de vint (24) mesos des que ens els hagués facilitat, llevat que sol·liciti la seva supressió abans de l'expiració d'aquest termini a través dels mitjans indicats més avall.

No obstant això, tingui en compte que podrem conservar les seves dades fins a la prescripció de les responsabilitats legals, quedant degudament bloquejades a disposició exclusivament dels jutges i tribunals i les administracions públiques competents.

 

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

Les seves dades personals no seran comunicades a cap tercer, llevat que estiguem obligats legalment a fer-ho, és a dir, rebem un requeriment administratiu o judicial que ens obligués a comunicar les seves dades a una autoritat administrativa o judicial. En tal cas, únicament comunicarem les dades a que estaríem estrictament obligats.

L'anterior és sens perjudici dels proveïdors als quals podem recórrer per a la prestació dels serveis sol·licitats i que, en tot cas, els tractaran en la seva condició d'encarregats del tractament únicament i exclusivament per a la prestació dels serveis. En cas de trobar aquests fora de l'Espai Econòmic Europeu, intentarem utilitzar proveïdors ubicats en territoris que ofereixin un nivell adequat de protecció de dades i de trobar-se aquests fora, oferirem les garanties adequades a través de la utilització de les clàusules tipus de protecció de dades adoptades per la Comissió que garanteixin que vostè compti amb drets exigibles i accions legals efectives.

 

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Accés, rectificació i supressió: Vostè té dret en qualsevol moment a sol·licitar l'accés a les seves dades personals, sol·licitar la rectificació de les dades inexactes així com sol·licitar la seva supressió.

Oposició a rebre comunicacions comercials (únicament aplicable per als Usuaris de la Botiga Online, encara que també podran utilitzar els mitjans habilitats a aquest efecte per donar-se de baixa dels Usuaris Newsletter): Vostè té dret a oposar-se en qualsevol moment a rebre comunicacions comercials sobre les nostres ofertes i promocions a través del mitjà habilitat a aquest efecte en l'apartat "Subscripció al butlletí de notícies" de l'apartat "El meu compte" de la Botiga Online, enviant un correu electrònic a proteccion.datos@opticadelpenedes.es  o a través dels mitjans habilitats a aquest efecte que inclou tota comunicació comercial que rebi. En aquest cas, conservarem les seves dades a l'efecte de no enviar-li aquestes comunicacions comercials a partir d'aquest moment.

 

Limitació i portabilitat: En determinades ocasions, pot tenir dret a sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l'exercici o defensa de reclamacions així com a sol·licitar la portabilitat de les seves dades.

Podrà exercir els drets exposats anteriorment mitjançant comunicació escrita a OPTICA DEL PENEDES (carrer Canigó 26-30, 08901 Hospitalet de Llobregat) o per correu electrònic a proteccion.datos@opticadelpenedes.es indicant el dret que sol·licita i identificant-se juntament amb una fotocòpia del seu DNI o document equivalent.

L'informem que atendrem la seva petició dins dels terminis legalment establerts i que, en qualsevol cas, té dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (AEPD). "

El que diuen de nosaltres

4.66 /5

Basant-se 8129 opinions

"Como lo hacéis para vender más barato que la casa oficial?"

-Client verificat Trustedshops - 09/08/2020

"Envio rapido y buen precio"

-Client verificat Trustedshops - 09/08/2020

"Como siempre todo bien"

-Client verificat Trustedshops - 09/08/2020

"Todo perfecto, gafas preciosas y entrega súper rápida."

-Client verificat Trustedshops - 09/08/2020

"Excelente"

-Client verificat Trustedshops - 09/08/2020

go to top Go to top