Ulleres segons la forma de la teva cara - Troba el teu model perfecte a l'Òptica Universitaria

Ulleres Munich + vidres graduats per 72 €! Enviament GRATUÏT en 24 H*!

  *Productes en stock / Recull gratis als nostres centres

Ulleres segons la forma de la teva cara

Volem ajudar-te a triar les ulleres ideals per al teu dia a dia. Per aquesta raó, t'expliquem quines ulleres triar segons la forma de la cara.

Encerta escollint ulleres segons la teva cara!

Ovalada

Rodona

Quadrada

Diamant

Pera

Cor

Cara rodona

Aquest tipus de rostres es caracteritzen per tenir un ample i longitud similars, i les faccions solen ser suaus, sense trets angulosos o prominents.

Veure recomenacions

Cara cor

Aquest tipus de cares es caracteritzen per tenir una fesonomia molt dolça, amb uns pòmuls que destaquen, creant cert desequilibri.

Veure recomenacions

Cara quadrada

Aquests tipus de cares es caracteritzen per tenir una mandíbula que destaca i un front més ample que s'alinea amb els pòmuls que solen ser característics també.

Veure recomenacions

Cara diamant

Aquest tipus de cares es caracteritzen per tenir una mandíbula més estreta, acabant en un mentó afilat i la part més ampla correspon als pòmuls.

Veure recomenacions

Cara ovalada

Aquest tipus de rostres es caracteritzen per tenir proporcions molt equilibrades, sent la zona del front més ampla que la resta de la cara.

Veure recomenacions

Cara pera

Aquest tipus de cares es caracteritzen per tenir la zona de la mandíbula i el mentó bastant amples i un front més estret.

Veure recomenacions

Importància d’escollir bé les teves ulleres segons la forma de la teva cara

A l’hora d'escollir les teves noves ulleres graduades o de sol, hauràs de tenir en compte diferents aspectes per tal que aquestes s'adeqüin el màxim possible a la teva fesomia i als teus trets. És per aquest motiu que la forma del teu rostre constitueix un factor fonamental a l'hora de determinar l'elecció d'unes ulleres.

Hi ha persones que no s’acaben de sentir còmodes estèticament quan porten ulleres i, en moltes ocasions, el motiu és que no han trobat el model més afí a les seves faccions. És molt important triar el model que millor s'adeqüi a la forma de la cara; d'aquesta manera, la mida i la forma de les ulleres harmonitzaran perfectament amb el teu rostre.

El que diuen de nosaltres

4.65 /5

Basant-se 12328 opinions

"Molt bona atenció!"

-Client verificat Trustedshops - 27/05/2023

"Seriedad, fluidez en la comunicación y rapidez en los envíos. Todo ok"

-Client verificat Trustedshops - 27/05/2023

""

-Client verificat Trustedshops - 27/05/2023

"Todo perfecto"

-Client verificat Trustedshops - 27/05/2023

""

-Client verificat Trustedshops - 26/05/2023

go to top Go to top