ASSEGURANÇA INFANTIL GRATUITA PER CANVI DE GRADUACIÓ

Amb l'objectiu que tots els nens menors de 12 anys puguin tenir unes ulleres i vidres el més ajustats a la seva graduació i per tant puguin corregir amb el màxim rigor possible les seves deficiencies visuals, l'1 de setembre de 2016 vem llançar l'assegurança infantil gratuita per canvi de graduació. 

L'assegurança consisteix en qué si un menor de 12 anys, que s'ha fet les ulleres en qualsevol dels nostres centres, li canvia la graduació, nosaltres li farem i muntarem tantes vegades com faci falta, uns vidres nous i gratuïts, adaptats a la seva nova fitxa visual. L'assegurança té una duració d'un any que comença a comptar des del dia que se li fa l'entrega de les ulleres al menor i s'aplica amb qualsevol ullera de qualsevol marca comprada en qualsevol dels nostres centres.

En el cas de les ulleres de sol graduades, les condicions de l'assegurança son les mateixes que per ulleres de vista graduades.

Per més informació, us podeu dirigir a qualsevol dels més de 75 centres que tenim o contactarnos vía email a info@opticauniversitaria.com.

 

Col·lecció d'ulleres de vista graduades per a nens

 Gafas de sol para niños

 

Col·lecció d'ulleres de sol per a nens 

Gafas graduadas de niños

El que diuen de nosaltres

4.80 /5

Basant-se 6800 opinions

"En 4 días tuve mi pedido en casa.Muy bien."

-Client verificat Trustedshops - 29/04/2020

"Excelente"

-Client verificat Trustedshops - 29/04/2020

"Entrega rápida"

-Client verificat Trustedshops - 28/04/2020

"Muy bien servicio"

-Client verificat Trustedshops - 28/04/2020

"Incluso llegó antes de tiempo! Sencillamente genial!"

-Client verificat Trustedshops - 28/04/2020

go to top Go to top