¡Enviament GRATUÏT a 24H*! *Productes en estoc

REBAIXES 20% | 30% | 40% | 50%

Asseguraça d'ulleres per a nens gratuïta

Òptica Universitària posa a la vostra disposició l'assegurança infantil gratuïta per a nens menors de 12 anys, amb l'objectiu de que puguin disposar d'unes ulleres i vidres el més ajustats a la seva graduació i per tant corregeixin les seves deficiències visuals amb el màxim rigor.

  • En què consisteix?

    L'assegurança consisteix en que si un menor de 12 anys, que s'ha fet les ulleres en qualsevol dels nostres centres, li canvia la graduació, li farem i muntarem tantes vegades com calgui, uns vidres nous gratuïtament adaptats a la seva nova fitxa visual.

  • Condicions

    L'assegurança té una durada d'un any que comença a comptar des del dia que es fa el lliurament de les ulleres al menor i s'aplica en qualsevol ulleres de qualsevol marca comprades en les nostres òptiques.

    En el cas d'ulleres de sol graduades, les condicions de l'assegurança són les mateixes que per a les ulleres de vista graduades.

Per a més informació, us podeu dirigir a qualsevol des nostres més de 80 centres o contactar-nos a info@opticauniversitaria.com

Veure botiga més propera

Descobreix la col·lecció infantil

Ulleres de sol per a infantil

Veure ulleres

Ulleres graduades per a infantil

Veure ulleres

El que diuen de nosaltres

4.65 /5

Basant-se 9483 opinions

"nada"

-Client verificat Trustedshops - 21/02/2021

"Muy bien"

-Client verificat Trustedshops - 21/02/2021

"Gafas tal cual la descripción y envío rapidísimo, tienda muy recomendable."

-Client verificat Trustedshops - 21/02/2021

"La toallita antivaho es buenísima. Parece mentira q no se empañen las gafas. Dura bastantes horas, incluso guardando la gafas y volviéndotelas a poner sin limpiar otra vez"

-Client verificat Trustedshops - 21/02/2021

"Fantástico"

-Client verificat Trustedshops - 20/02/2021

go to top Go to top