Ulleres llum blava

Ulleres Munich amb vidres graduats o solars monofocals antirreflectants per 72€ i progressius per 125€ *només productes amb l'etiqueta de vidres inclosos

Gènere

Material

Estil

Tipo muntura

Color muntura

Fabricant

Preu

Disponibilitat

209,85€
184,80€
209,85€
184,80€
232,95€
209,85€

 

Ulleres de llum blava

Què són i per a què serveixen les ulleres amb tractament de llum blava?

A l'era digital, passem més temps que mai davant de pantalles d'ordinador, tauletes i telèfons intel·ligents. Aquesta exposició constant a la llum blava emesa per aquests dispositius pot tenir un impacte negatiu en la nostra salut visual.

Les ulleres anti llum blava són dispositius dissenyats amb vidres de tractament de llum blava per bloquejar o reduir l'exposició a la llum blava emesa per pantalles digitals. Serveixen per prevenir la fatiga ocular, millorar el confort visual i reduir els possibles efectes negatius de l'exposició prolongada a pantalles d'ordinador, dispositius mòbils i altres dispositius electrònics.

Troba les teves ulleres de llum blava sense graduar perfectes

Ulleres per a ordinador

Les ulleres de protecció per a pantalles són imprescindibles si treballes en una oficina o des de casa. Les nostres ulleres blue light redueixenla dispersió de la llum blava, ajudant a reduïr la fatiga ocular i permetent-te concentrar-te en la teva feina. Si vols saber més sobre com protegir la teva vista de les pantalles revisa el nostre post de consells per protegir la teva vista de la llum blava.

Avantatges d'utilitzar ulleres amb tractament de llum blava

  • Reducció de la fatiga ocular
  • Major comoditat i rendiment visual
  • Estil i moda en la teva elecció d'ulleres

<H2> Per què comprar ulleres de llum blava a Óptica Universitària?

Comprar ulleres amb tractament de llum blava a Óptica & Audiologia Universitària és garantia de qualitat i protecció ocular. Disposem dels millors models i preus adaptats al teu pressupost. Cuida la teva vista mentre treballes.