Ulleres de sol dona

Ulleres Munich amb vidres graduats o solars monofocals antirreflectants per 72€ i progressius per 125€ *només productes amb l'etiqueta de vidres inclosos

Material

Estil

Color Muntura

Color vidres

Tipus de lents

Fabricant

Preu

Disponibilitat

188,65€

En Stock

158,30€

En Stock

24,80€ 20,00€

2x35 €

En Stock

Rebaixes

244,25€

En Stock

172,10€
188,10€
81,60€

En Stock

Ulleres de sol per a dona al millor preu

Les ulleres de sol per a dona representen un dels principals accessoris de moda d'avui dia per a aconseguir el millor estil, i, a més, protegir la vista del sol. Triar unes bones ulleres de sol és fonamental per a protegir-te dels raigs ultraviolats durant tot l'any, i no sols durant els mesos d'estiu.

Tipus d'ulleres de sol per a dona

En Òptica & Audiologia Universitària comptem amb una àmplia oferta de productes d'ulleres de sol per a dona en línia. Totes elles amb cristalls de qualitat que garanteixen la protecció contra els raigs UV. 

  • Ulleres de sol mirall. Per a aquelles dones que busquen bloquejar la llum reflectida i tenir una visió més nítida i amb major contrast.
  • Ulleres de sol fotocromàtiques. Unes ulleres que s'enfosqueixen depenent dels raigs ultraviolats que rebi la lent. 
  • Ulleres de sol degradades. Amb un degradat modern i natural que fa que l'estil no estigui renyit amb la protecció solar.
  • Ulleres de sol polaritzades. Compten amb un filtre que fa front als símptomes de fatiga visual, en eliminar els reflexos i un estil indiscutible per a aquelles dones que vulguin anar a la moda.

Marques d'ulleres de sol de dona més venudes

Treballem amb les marques més top en vendes, com Ralph Lauren, Ray-Ban, Oakley, Tommy Hilfiger, Carrera, Armani, Michael Kors, Vogue, Prada, Marc Jacobs o Carolina Herrera.

Coneix el nostre catàleg d'ulleres de sol barates de dona amb protecció solar i de tots els estils per a trobar les teves favorites al millor preu, i amb la millor qualitat i servei. 

Avantatges de comprar les teves ulleres de sol en Òptica & Audiologia Universitària

Troba les ulleres de sol que necessites i al millor preu en qualsevol de les més de 85 botigues Òptica & Audiologia Universitària que tenim en províncies com Alacant, Barcelona, Castelló, Girona, Madrid, Múrcia, Palma, Tarragona, València i Saragossa. A més, també pots comprar ulleres de sol en línia per a dona a través de la nostra botiga en línia de manera senzilla. 

Més de 25 anys de recorregut i experiència en el sector ens avalen per a oferir-te les millors ulleres de sol al millor preu. Un dels nostres punts forts és que comptem amb el nostre propi taller de muntatge i reparació de qualsevol tipus d'ulleres poder oferir un servei eficient, ràpid i sense intermediaris. Si les teves ulleres es trenquen de manera accidental en els primers sis mesos després de la compra, et cobrirem el 50% de la reparació, a més dels 3 anys de garantia en les teves ulleres.

Enllaços i articles d'interès: