Lents de contacte Lentsoft

Lentilles

Període d'ús

Fabricant

Material

Disponibilitat

27,00€

Lliurament en 24h

En Stock

44,00€

Lliurament en 24h

En Stock

19,00€

Lliurament en 24h

En Stock

15,90€

Lliurament en 24h

En Stock

18,00€

Lliurament en 24h

En Stock

31,00€

Lliurament en 24h

En Stock

Comprar Lentilles Lentsoft

Si vols canviar les teves ulleres graduades per unes lentilles, la millor marca per fer-ho és Lentsoft. Aquesta marca pròpia d'Òptica & Audiologia Universitària posa a la teva disposició tota mena de paquets per corregir qualsevol refracció ocular. Allibera la teva mirada i oblida't de haver de combinar ulleres.

Avantatges d'utilitzar lentilles Lentsoft

L'ús de lentilles Lentsoft et dóna l'oportunitat de corregir la teva visió i moure't amb total llibertat sense preocupar-te per la integritat d'unes ulleres graduades. Practica tots els teus esports preferits i recupera un camp visual del 100% utilitzant les lentilles Lentsoft que més s'ajustin a les teves necessitats. També pots oblidar-te de haver de combinar el teu estil i les teves peces de roba amb les ulleres que portis. Utilitzar lentilles és millorar en qualitat de vida.

Les lentilles Lentsoft t'ofereixen, a més, avantatges afegits. D'una banda, el seu preu és molt econòmic i, d'altra banda, la seva qualitat és fantàstica. Gràcies als seus materials innovadors i tecnologia, els teus ulls respiren amb més facilitat, evitant l'ull sec, picor i altres molèsties. Pots portar les teves lents de contacte Lentsoft amb absoluta comoditat.

Però, quines lentilles són les més apropiades per a tu?

Tipus de lentilles Lentsoft.

Et resumim els tipus de lents de contacte que pots trobar dins de la marca Lentsoft, depenent de l'ús que els vulguis donar, la correcció visual que necessitis i el material de fabricació que prefereixis.

Lentilles Lentsoft segons el període d'ús

  • Lentilles diàries Lentsoft: Tenen una vida útil d'un dia. Es poden portar al llarg de la jornada amb la màxima comoditat i a la nit només hauràs de llençar-les i estrenar un altre parell de lentilles noves l'endemà.
  • Lentilles mensuals Lentsoft: Dissenyades per ser portades durant 30 dies. Un cop s'han portat durant tot el dia, cal deixar-les desinfectant-se en el líquid de lentilles per poder tornar-les a posar netes i hidratades l'endemà.

Lentilles Lentsoft segons el problema visual

  • Lentilles per miopia i hipermetropia Lentsoft: També conegudes com lentilles esfèriques, aquest tipus de lentilles serveixen per corregir refraccions oculars com la miopia i la hipermetropia. Es caracteritzen per tenir una superfície esfèrica que corrigeix la graduació.
  • Lentilles per a l'astigmatisme Lentsoft: També anomenades lents tòriques, són utilitzades per aquelles persones que pateixen astigmatisme, un dels defectes visuals més habituals que pot afectar tant a la visió de prop com a la de lluny.
  • Lentilles progressives Lentsoft: Són conegudes també com multifocals i estan pensades per corregir la presbícia o vista cansada, molt comuna entre persones majors de 40 anys.

Lentilles Lentsoft segons el material

  • Lentilles de hidrogel Lentsoft: És el material utilitzat tradicionalment per fabricar lentilles. Les lentilles fabricades amb aquest material contenen entre un 40 i un 80% d'aigua perquè els ulls es mantinguin hidratats durant el seu ús.
  • Lentilles de silicona hidrogel Lentsoft: El hidrogel de silicona és un nou material que s'ha desenvolupat per fabricar lentilles i es caracteritza per ser més transpirable i deixar passar més oxigen a la còrnia.

 

Comprar lentilles Lentsoft a Òptica & Audiologia Universitària

Comprar les teves lents de contacte a la nostra botiga en línia o a qualsevol de les nostres botigues Òptica & Audiologia Universitària és la millor opció, perquè no només obtenir el millor preu per la millor qualitat de lents de contacte, sinó que també tens l'ocasió de provar lentilles gratis durant un mes.

I si no saps com posar-te les lentilles, els nostres experts t'ajudaran i et donaran tots els trucs que necessites.

Anima't a provar les lentilles Lentsoft!