Llágrimes artificials

Lentilles

Fabricant

Disponibilitat

15,00€
5,00€

En Stock

11,00€

En Stock

4,50€

En Stock

13,00€

En Stock

11,00€

En Stock

Llàgrimes artificials: beneficis i tipus

Moltes persones usen llàgrimes artificials per a alleujar molèsties oculars i facilitar la creació de llàgrimes en els ulls quan aquests no poden fer-ho de manera natural.

Tenir un llagrimeig adequat és fonamental per a la salut ocular, per la qual cosa quan la llàgrima generada pel nostre ull no és l'adequada, ja sigui per la qualitat o la quantitat, les llàgrimes artificials són una elecció molt eficient per a mantenir la humitat i la hidratació que la vista necessita. Aquesta situació pot donar-se per diferents motius, com l'envelliment, una afecció mèdica, factors mediambientals com el fred, una cirurgia ocular, alguns medicaments o l'ús continuat de dispositius mòbils.

Quins són els beneficis d'usar llàgrimes artificials?

Com comentàvem, la funció principal de les llàgrimes artificials és la de lubrificar els ulls quan es dona sequedat ocular, per la qual cosa ajuda a mantenir la humitat en la còrnia, la capa exterior dels ulls, i a proporcionar una sensació d'alleujament immediat.

Encara que l'ús més habitual de les llàgrimes artificials és el de combatre l'ull sec, hi ha moltes altres situacions en les quals poden resultar una alternativa vàlida i eficaç. És el cas de les al·lèrgies, en el qual les llàgrimes artificials són una opció molt popular perquè redueixen la sensació de cremor i picazón i aporta frescor a la vista. De la mateixa manera, les llàgrimes artificials també són molt útils després d'una cirurgia o infecció ocular, ja que ajuden a la curació i cicatrització de l'ull evitant el frec entre àrees inflamades.

També pots aplicar-te llàgrimes artificials en cas de notar alguna partícula a l'interior de l'ull. Quan entra pols, arenilla o qualsevol tipus de presència que no hauria de ser aquí, les llàgrimes artificials ajuden a rentar la superfície ocular i acabar expulsant qualsevol substància, evitant així danys majors en la còrnia o en la conjuntiva.

No obstant això, és important remarcar que, encara que són una solució que a penes té efectes adversos, les llàgrimes artificials no poden usar-se sempre que un vulgui, sinó que ha d'existir una simptomatologia com la picor, la sequedat, l'ull vermell o la visió borrosa. Aquesta és la manera que l'ull té d'advertir que alguna cosa li està passant, així que el més adequat és consultar amb el seu especialista perquè li recomani i assessori en l'elecció de llàgrimes artificials.

Llàgrimes artificials segons el format

No totes les llàgrimes artificials són iguals i menys encara si es tracta del format i l'ús que vulguis donar-los.

  • Llàgrimes artificials monodosis

Si parlem de comoditat i practicitat, les llàgrimes artificials monodosis són les indicades per a tractar el teu problema visual. Són perfectes per a portar-les a qualsevol part i poder posar-te-les estiguis on estiguis amb la garantia d'una perfecta conservació, ja que en usar tot el líquid una sola vegada, assegurem que el flascó no queda obert.

A més, és molt còmode perquè no has de parar esment a la quantitat exacta que apliques en el teu ull, ja que es considera que les gotes que hi ha en cada envàs són les idònies per a cada tractament.

  • Llàgrimes artificials multidosis

Aquest format de llàgrimes artificials conté una major quantitat de solució i pot ser usat diverses vegades en un determinat període de temps. En usar aquesta opció es generen menys residus i igualment garanteix la seva correcta aplicació, ja que està fabricat perquè es pugui aplicar gota a gota.

Marques de llàgrimes artificials en Òptica & Audiologia Universitària

Les llàgrimes artificials són un producte molt fàcil d'adquirir i en Òptica & Audiologia Universitària trobaràs una gran varietat entre les quals poder triar segons les teves necessitats. Entre els diferents fabricadors amb els quals comptem, les llàgrimes artificials de la marca Lentsoft són de les més demandades per la seva efectivitat i el seu econòmic preu.

En el cas de Systane, una altra de les marques que compta amb una gran diversitat de productes, podràs adquirir llàgrimes artificials per a tota mena d'ulls tant en format monodosis com a multidosi. Sigui com sigui la teva necessitat visual, podràs fer-te amb els envasos de llàgrimes artificials a través de la nostra botiga en línia o en nostres més de 85 botigues Òptica & Audiologia Universitària.

Avantatges de comprar llàgrimes artificials en Òptica & Audiologia Universitària

En Òptica & Audiologia Universitària pots comprar llàgrimes artificials amb grans avantatges i no solament pels econòmics preus amb els quals comptem. Si formes part de la comunitat educativa, ja siguis estudiant universitari o docent, pots beneficiar-te del descompte del 10% addicional en les teves compres amb el nostre pla Òptica & Audiologia Universitària per a estudiants. Sens dubte, aquesta és una manera molt senzilla d'estalviar encara més diners.