Ulleres graduades Ray Ban

Ulleres Munich amb vidres graduats o solars monofocals antirreflectants per 72€ i progressius per 125€ *només productes amb l'etiqueta de vidres inclosos

Gènere

Material

Estil

Tipo muntura

Color muntura

Fabricant

Preu

Disponibilitat

110,15€
103,00€
117,55€
103,00€
103,00€
138,65€ 109,40€

Ulleres Ray-Ban graduades, un clàssic de tendència

Si pensem en la marca Ray-Ban automàticament se'ns venen al capdavant una gran quantitat d'ulleres de sol icòniques i repletes d'estil. La signatura ha sabut com reinventar-se al llarg dels anys, aconseguint deixar una petjada indeleble a través de dissenys amb nom propi com les Clubmaster o les Aviator.

Lluny de quedar-se estancats en els seus productes de major èxit, la marca ha anat evolucionant amb els temps, oferint varietat i qualitat en ulleres per a tots els gustos. Per aquesta raó, donar un cop d'ull a l'ampli catàleg d'ulleres graduades Ray-Ban implica veure traslladades a un altre terreny totes les característiques que són estendard de la marca. Descobreix les millors prestacions per als teus ulls a través de l'elegància, la personalitat i, en definitiva, de la moda més actual per a vestir la teva mirada diàriament.

Ray-Ban: ulleres de veure a l'última moda

Al llarg dels anys, les tendències en l'àmbit de l'òptica han experimentat profunds canvis per a adequar-se a les noves necessitats i modes. És per aquesta raó que les ulleres de veure no sols constitueixen un accessori indispensable per a la salut ocular, sinó que també exerceixen la seva funció com un accessori estilístic en evolució constant.

En Ray-Ban passat i present s'uneixen, donant curs a nous models d'ulleres capaces d'integrar les característiques dels seus models més icònics. Una constant en les seves ulleres de sol que també incorporen perfectament en els seus models graduats, sent una signatura de referència quant a avantguarda i estil. Les ulleres de vista Ray-Ban reuneixen tot el prestigi i reconeixement de la marca, posant a la teva disposició un ampli catàleg que et brinda l'última moda en òptica.

Si bé l'estil de les ulleres Ray-Ban és molt recognoscible, la marca aposta per brindar una gamma eclèctica, on no sols trobaràs models d'estil clàssic. La varietat de colors, formes, materials i grandàries ofereix una versatilitat única perquè cada persona pugui triar el model que millor s'adeqüi als seus trets i gustos.

Ulleres graduades Ray-Ban: varietat per a tots els tipus de rostres

A l'hora de triar unes ulleres graduades resulta essencial tenir en compte diversos aspectes per a realitzar l'elecció més encertada. Si bé amb les ulleres de sol es tendeix a arriscar més, en el cas de les ulleres graduades es tenen molt en compte tant les tendències com els trets de cada persona.

En el catàleg d'ulleres graduades Ray-Ban podràs trobar models clàssics atemporals, però també dissenys d'inspiració retro -totalment en voga-, esportius i originals. La varietat de la col·lecció no sols et permetrà adaptar el teu look a l'última moda, sinó també triar en funció de la teva fisonomia. D'aquesta manera, segons el teu rostre sigui rodó, allargat, ovalat o rodó, podràs trobar dissenys de diferents estils que s'adeqüen als teus trets gràcies a les diferents grandàries i formes de les lents.

En Òptica & Audiologia Universitària trobaràs un ampli catàleg d'ulleres graduades Ray-Ban on fer-te amb el teu model ideal. Qualitat i bon preu es donen la mà en dissenys versàtils i de qualitat procedents de les millores marques de sol. No esperis més i descobreix tots els nostres models a la teva disposició en el nostre catàleg en línia o en la nostra àmplia xarxa de botigues fisiques. Vesteix la teva mirada a l'última moda amb Òptica & Audiologia Universitària.