Ulleres de sol Polaroid

Gènere

Material

Estil

Color Muntura

Color vidres

Tipus de lents

Fabricant

Preu

Disponibilitat

47,50€

En Stock

56,30€

En Stock

62,50€ 48,56€

Rebaixes

53,70€

En Stock

47,50€

En Stock

47,50€

En Stock

47,50€

Lliurament en 24h

En Stock

56,30€

Lliurament en 24h

En Stock

Ulleres de sol Polaroid al millor preu

Quan pensem en les ulleres de sol Polaroid, les relacionem inevitablement amb les lents polaritzades. Això es deu al fet que va ser el fundador de la marca, Edwin Land, l'inventor dels filtres polaritzats. 

Per què triar ulleres de sol Polaroid?

Si bé la marca compta amb ulleres graduades, esportives i de sol, sens dubte el punt fort són les ulleres de sol polaritzadas Polaroid.

Amb unes lents polaritzades, quan la llum es reflecteix en superfícies brillants, sol fer-ho en direcció vertical i horitzontal. En el primer cas li proporciona al teu ull informació útil, però això no és així quan es reflecteix horitzontalment. En aquest segon cas, la llum només provoca reflexos que interfereixen en la teva visió.

Les ulleres de sol polaritzades de Polaroid estan elaborades amb una mena de lent exclusiva: la UltraSight™, amb capes absorbents de raigs UV, absorbents de cops i protectores enfront de les esgarrapades. 

Estils d'ulleres de sol Polaroid

En els últims anys, Polaroid ha apostat per diversos dissenys nous, com la mescla de materials en els seus dissenys, i és que en alguns d'ells podem veure com combina l'acabat metàl·lic amb l'injectat, aconseguint un estil estèticament impecable.
 
En els seus models més esportius, també podràs observar com la marca introdueix sàviament detalls en tons més fluorescents, aconseguint que cada model destaqui. També trobaràs colors més senzills en altres models, com poden ser les ulleres de sol negres o havana.

Avantatges de comprar ulleres de sol Polaroid en Òptica & Audiologia Universitària
 
Si estàs pensant a comprar unes ulleres de sol Polaroid, hem d'esmentar-te els beneficis d'adquirir-les en Òptica & Audiologia Universitària. Tenim botigues Òptica & Audiologia Univèrsitaria en diversos punts, a més d'una botiga en línia des de la qual enviem els nostres productes als països de la Unió Europea. 

Gaudeix d'una garantia de dos anys en totes les teves ulleres, i se't cobrirà el 50% de l'import si les trenques accidentalment durant els primers sis mesos. 

Quant a les ulleres de sol per a nens de Polaroid, has de saber que ens encarregarem de proporcionar-te uns cristalls gratuïts per al teu petit si aquest és menor de 12 anys i canvia la seva graduació durant el primer any des de l'adquisició de les lents.

Finalment, hem de dir-te que disposes d'un descompte del 10% si ets estudiant o treballes en un centre educatiu. 

T'esperem!