Lents de contacte diàries

10€ de descompte per la compra de 4 capses de Lentsoft diària hidrogel esfèrica, tòrica o multifocal

Lentilles

Període d'ús

Fabricant

Material

Disponibilitat

15,90€

10€ descompte

Lliurament en 24h

En Stock

19,00€

Lliurament en 24h

En Stock

44,00€

Lliurament en 24h

En Stock

18,00€

Lliurament en 24h

En Stock

28,00€

Lliurament en 24h

En Stock

22,50€

Lliurament en 24h

En Stock

2x36

74,00€

Lliurament en 24h

En Stock

24,00€

Lliurament en 24h

En Stock

67,00€
32,00€

-20€ addicional

Lliurament en 24h

En Stock

-20€ addicional

Lents de contacte diàries: tipus i avantatges

Les lents de contacte diàries són la solució triada per moltes persones gràcies a la seva capacitat per a afegir confort i practicitat a la rutina diària.

Hi ha molts motius que poden portar-te a considerar l'ús de lents de contacte, ja que et permeten considerar una via correctiva alternativa o complementària a les ulleres graduades. Amb aquest accessori, pots introduir un canvi estètic o realitzar qualsevol tipus d'activitat lliurement, apostant per la comoditat al mateix temps que cuides de la teva vista.

Quins són els avantatges d'usar lents de contacte diàries?

La raó més habitual a l'hora d'adquirir lents de contacte diàries és la possibilitat de prescindir de les ulleres durant períodes determinats de temps. Triar entre portar ulleres o lents de contacte en el teu dia a dia sovint és una qüestió de gustos personals; no obstant això, el fet d'incorporar les lents de contacte diàries sol respondre a qüestions pràctiques o estètiques.

Existeixen moltes persones que, malgrat sentir-se còmodes amb les seves ulleres graduades, tenen la necessitat de reemplaçar-les en determinats moments i optar per una altra mena de correcció ocular. Les lents de contacte diàries solen utilitzar-se per a anar al gimnàs de manera ocasional o per a practicar esports a l'aire lliure, on solen combinar-se amb ulleres de sol amb protecció UV. També, és habitual optar per elles en moments d'oci o per a aconseguir un canvi estètic. Finalment, una altra dels seus avantatges és que et permeten gaudir còmodament dels dies de vacances, podent tornar còmodament a les ulleres al final del dia.

El confort que proporcionen els diferents tipus de lents de contacte diàries és una altra dels seus grans avantatges. Si sempre has portat ulleres i mai has provat les lents de contacte, les d'un sol ús resulten especialment còmodes i són perfectes per a acostumar a l'ull a portar-les posades. Si a tot això li sumem que no requereixen manteniment, té lògica que s'hagin convertit en una opció tan popular entre aquells i aquelles que necessiten corregir la seva vista i portar una rutina més dinàmica.

Marques de lents de contacte diàries que pots trobar en Òptica & Audiologia Universitària

En Òptica & Audiologia Universitària comptem amb una amplíssima gamma de lents de contacte diàries perquè puguis triar les que millor s'emmotllin al teu estil de vida. Entre la diversitat del nostre catàleg en línia i de les botigues Óptica & Audiologia Universitària, descobriràs els diferents models de lents de contacte Lentsoft, la marca de lents de contacte d'Òptica & Audiologia Universitària.

Segons les teves necessitats, podràs adquirir packs de lents de contacte de 30 o 90 unitats. En el cas de lentis de contacte Acuvue, una altra de les nostres marques més demandades, també disposes de packs de fins a 180 lents de contacte diàries. Aquests packs són perfectes per a estalviar en el preu de les lents de contacte diàries si les utilitzes amb regularitat.

Sigui com sigui el tipus de correcció ocular que necessites, podràs trobar les lents de contacte diàries que necessites tant de manera en línia com en qualsevol dels nostres punts de venda físics.

Avantatges de comprar lents de contacte diàries en Òptica & Audiologia Universitària

Per a facilitar-te al màxim la tasca de triar i adquirir les teves pròximes lents de contacte diàries, decideix-te i veuen a provar lents de contacte gratis en Òptica & Audiologia Universitària. Si sempre has portat ulleres graduades i mai t'has atrevit a provar les lents de contacte, ara pots fer-ho de manera gratuïta. Tan sols hauràs d'emplenar les teves dades i triar si prefereixes provar les lents de contacte diàries o lents de contact mensuals; a continuació, t'enviarem un cupó que podràs canviar en qualsevol dels nostres centres.

D'aquesta manera, tindràs l'avantatge de provar les millors lents de contacte diàries Lentsoft per a miopia, hipermetropia, astigmatisme o per a vista cansada. A més, podràs revisar la teva vista i realitzar una prova d'adaptació. T'ensenyarem com es col·loquen i quines cures de manteniment són necessaris perquè resultin segures i cuidis de la teva vista.

Enllaços i articles d'interès: