Ulleres de sol Persol

Gènere

Material

Estil

Color Muntura

Color vidres

Tipus de lents

Fabricant

Preu

Disponibilitat

199,50€ 159,60€

Rebaixes

234,50€

En Stock

157,50€

En Stock

157,50€

En Stock

171,50€

En Stock

199,50€

En Stock

171,50€
145,00€

En Stock

185,50€

Ulleres de sol Persol al millor preu

Les ulleres de sol Persol són fruit de més de 100 anys d'història i èxit. La marca va néixer en 1917, en plena Primera Guerra Mundial, per a la protecció de la visió dels pilots d'aviació italians. La icònica imatge de les ulleres de sol amb lents rodones fumades amb goma elàstica per a ajustar-la al capdavant simbolitza a la perfecció els orígens de la marca.

Estils d'ulleres de sol Persol

Pots comprar ulleres de sol Persol al millor preu per a dona i per a home en Òptica & Audiologia Universitària. Visita el nostre catàleg per a triar el model que més t'agrada per al teu estil personal i la teva manera de mirar la vida.

  • Les ulleres de sol per a dona de Persol són complements de moda que et permeten al mateix temps lluir amb un estil clàssic i actual sempre afavoridor. I, al mateix temps, proporcionar la protecció visual als teus ulls que aquests necessiten fins i tot en condicions extremes. 
  • Si busques classe, masculines i disseny amb la màxima protecció per als teus ulls, les ulleres de sol per a home de Persol són ideals per a tu. Descobreix els dissenys més actuals i els models icònics sempre a la moda.

Per a enguany, estan destacant la muntura havana, combinable amb multitud de looks, colors i estils, per a unes ulleres de sol molt versàtils i pràctiques, ideals per a qualsevol ocasió.

Una altra de les tendències en ulleres de sol Persol per a aquesta temporada és el disseny de muntura amb ulleres de sol quadrades i cat eye, tots dos molt afavoridors. També destaquen les de muntura metàl·lica fina en estil aviador. Lleugeres, elegants i molt còmodes, sempre triomfen i aquesta temporada estan marcant tendència.

Comprar ulleres de sol de Persol en Òptica & Audiologia Universitària

Comptem amb més de 85 botigues Òptica & Audiologia Univèrsitaria distribuïdes per diferents províncies: Barcelona, València, Saragossa, Castelló, Alacant, Tarragona, Lleida, Girona, Múrcia, Balears i Madrid. Així mateix, pots fer la teva comanda a la nostra botiga en línia, si el prefereixes.

T'oferim els millors preus, atenció personalitzada i una gran quantitat de descomptes i promocions que et permetran lluir les teves ulleres de sol barates de la mítica marca a un preu sense competència.
 
Comprova els avantatges de comprar ulleres de sol Persol en Òptica & Audiologia Universitària i no tindràs dubtes sobre aquest tema.