Lents de contacte

Prefereixes portar lents de contacte en el teu dia a dia? En Òptica & Audiologia Universitària comptem amb el model que necessites. Dona un cop d'ull a la nostra web i fes-te amb les teves lents de contacte diàries, quinzenals o mensuals per al teu dia a dia. Tenim diferents marques, lents de contacte de diferents materials i fins a lents de contacte de colors per als més atrevits.

Troba les lents de contacte que millor s'adapten a tu!

Comprar lents de contacte

L'us de lents de contacte s'ha popularitzat en les últimes dècades per la seva correcció de problemes de la vista com la miopia o l'astigmatisme, a més, per la seva comoditat per a l'usuari i pel seu element estètic. Ja són milions de persones a tot el món que porten lents de contacte encara que no ens n’adonem.

Les lents de contacte tenen molts avantatges; una de les principals és el fet de poder gaudir d'una gran llibertat de moviments. Evitar la molèstia de les incòmodes vores de les ulleres sobre la pell és una altra a tenir molt en compte. A nivell de camp visual, tenir una visió completament natural és un gran avantatge enfront a les ulleres. La seguretat que proporciona el portar-les posades i no estar pendent d'on les has deixat, cosa que amb les ulleres pot ocórrer per distracció, és també un avantatge destacable.

Abans de comprar les teves lents de contacte és important que un òptic optomestrista realitzi una exploració abans de començar amb l'ús de les unes o les altres. És recomanable que un especialista en matèria de visió valori el teu cas i consideri quina és la millor alternativa per a la cura dels teus ulls.

En totes les botigues d'Òptica & Audiologia Universitària, realitzem un diagnòstic visual personalitzat i gratuït de l'estat de la teva salud ocular. A més, comptaràs amb un seguiment personalitzat amb el qual ens assegurarem d'oferir-te una solució a mesura. ¡Vine a visitar-nos a la teva òptica més pròxima sense compromís!

Avantatges de comprar les teves lents de contacte a Òptica & Audiologia Universitària

A Òptica & Audiologia Universitària pots comprar lents de contacte online o pots fer-ho en una de nostres més de 85 botigues fisiques. A més pots provar de manera gratuïta les teves lents de contacte mensuals o lents de contacte diàries. T'oferim una mostra gratuïta perquè puguis provar-les i decidir si són el que desitges per als teus ulls.

A la nostra botiga sempre disposem d'ofertes interessants que t'ajudaran a estalviar, estigues al corrent de totes les nostres promocions.

Si ets estudiant o formes part de la comunitat educativa, a Òptica & Audiologia Universitària ho valorem oferint-te un 10% de descompte en tots els nostres productes.

En la nostra òptica t'oferim una garantia de satisfacció en la teva compra. Consulta las condicions.

Les millors marques de lents de contacte disponibles per a tu a Òptica & Audiologia Universitària

Pots comprar lents de contacte online a Òptica & Audiologia Universitària o fer-ho en una de les nostres més de 85 botigues físiques. Visita'ns i troba les teves lents de contacte ideals entre les fabricades per les marques més rellevants del mercat.

Totes les marques que venem online pertanyen als principals fabricants de lents de contacte com Acuvue, Air Optix, Disop, Freshlook, Servilens y Lentsoft, grans multinacionals que ofereixen sempre la millor qualitat i cura. 

Demana ja les teves lents de contacte online!

Visita'ns i descobreix totes les lents de contacte i líquids que disposem als nostres centres, perquè puguis triar les més adequades per a tu. Disposem de lents de contacte diàries i mensuals estètiques o de correcció visual; lents de contacte progressives, tòriques o esfèriques, d'hidrogel, silicona hidrogel o lents dures. Coneix la nostra oferta de lents de contacte de colors, lents de contacte halloween i lents de contacte de bellesa. Ara pots portar-te-les a casa amb totes les garanties que t'ofereix Òptica & Audiologia Universitària.

Quan realitzis la compra, no t’oblidis d’introduir la graduació i corba de cada ull i, si no saps com comprar lents de contacte online, contacta amb nosaltres, t'assessorarem perquè no et quedi cap dubte.

Si vols comprar lílíquid per a lents de contacte, perquè se t'ha esgotat i en vols més, estàs a lloc adequat, disposem de diferents líquids per a la cura dels teus ulls.