Lents de contacte

Prefereixes portar lents de contacte en el teu dia a dia? En Òptica & Audiologia Universitària comptem amb la tipus que necessites. Dona un cop d'ull a la nostra web i fes-te amb les teves lents de contacte diàries, quinzenals o mensuals per al teu dia a dia. Tenim diferents marques, lents de contacte de diferents materials i fins a lents de contacte de colors per als més atrevits.

Troba les lents de contacte que millor s'adapten a tu!

Lents de contacte al millor preu

L'ús de lents de contacte s'ha popularitzat en les últimes dècades per la seva correcció de problemes de la vista com la miopia o l'astigmatisme, a més, per la seva comoditat per a l'usuari i pel seu element estètic. Ja són milions de persones a tot el món que porten lents de contacte, encara que no ens adonem d'això.

Les lents de contacte tenen molts avantatges; una de les principals és el fet de poder gaudir d'una gran llibertat de moviments. Evitar la molèstia de les incòmodes vores de les ulleres sobre la pell és una altra a tenir molt en compte. A nivell de camp espacial i percepció visual, tenir una visió completament natural és un gran avantatge enfront d'una ullera. La seguretat que proporciona el portar-les posades i no estar pendent d'on l'has deixat, cosa que amb les ulleres pot ocórrer per distracció, és també un avantatge destacable.

Abans de comprar les teves lents de contacte online és important que un òptic realitzi un examen visual complet i comenci l'adaptació de lents de contacte. És recomanable que un especialista en matèria de visió valori el teu cas i consideri quina és la millor alternativa per a la cura dels teus ulls.

En totes les botigues d'Òptica & Audiologia Universitària, realitzem un diagnòstic visual personalitzat i gratuït de l'estat de la teva salut visual. A més, comptaràs amb un seguiment personalitzat amb el qual ens assegurarem d'oferir-te una solució a mesura. Veuen a visitar-nos a les nostres botigues Òptica & Audiologia Universitària més pròximes sense compromís!

Compra les teves lents de contacte a Òptica & Audiologia Universitària

A Òptica & Audiologia Universitària pots comprar lents de contacte online o pots fer-ho en una de nostres més de 85 botigues físiques. A més, t'oferim que vinguis a provar les lents de contacte gratis perquè de manera gratuïta provis les teves lents de contacte mensuals, lents de contacte quinzenals o lents de contacte diàries. Amb aquesta mostra gratuïta podràs provar-les i decidir si són el que desitges per als teus ulls.

A la nostra botiga sempre disposem d'ofertes interessants que t'ajudaran a estalviar, mantente al corrent de totes les nostres promocions.

Si ets estudiant o formes part de la comunitat educativa, A Òptica & Audiologia Universitària ho valorem oferint-te descomptes estudiants universitaris, amb un 10% de descompte en tots els nostres productes. En la nostra òptica t'oferim una garantia de lents de contacte oficial de 3 anys i una garantia de satisfacció en la teva compra.

Demana ja les teves lents de contacte online!

Cerques lents de contacte online? A Òptica & Audiologia Universitària, t'oferim una àmplia gamma de lents de contacte per a totes les teves necessitats. Des de lents de contacte per a miopia, hipermetropia i astigmatisme, fins a opcions progressives o multifocals i control de miopia. Tenim tot el que necessites per a una visió perfecta!

Una gran varietat de lents de contacte per a cada necessitat visual

A Òptica Universitària, t'oferim una àmplia gamma de lents de contacte dissenyades per a cada necessitat visual. Si pateixes de miopia o hipermetropia, trobaràs les millors marques i qualitats de lents de contacte que et proporcionaran una visió nítida i còmoda. També disposem de lents de contacte per a l'astigmatisme. Si necessites una solució per a veure bé a totes les distàncies, les nostres lents de contacte progressives o multifocals són la teva elecció. A més, també oferim lents de contacte de fantasia i de colors, perfectes per a aquests moments especials o per a donar un toc únic al teu estil.

A més, t'oferim lents de contacte de diferents materials,tant toves, com a lents de contacte d'hidrogel i hidrogel de silicona, com a lents de contacte rígides, assegurant comoditat i salut ocular. I què hi ha dels líquids per a lents de contacte? Tenim una varietat per a mantenir les teves lents netes i els teus ulls sans.

Marques de lents de contacte a la teva disposició

A Òptica & Audiologia Universitària, oferim marques líders com Acuvue, Air Optix, Freshlook, Servilens i Lentsoft. Compra online o cap visita de nostres més de 75 botigues físiques.

Avantatges de comprar les teves lents de contacte a Òptica & Audiologia Universitària

A Òptica & Audiologia Universitària pots comprar lents de contacte online o pots fer-ho en una de nostres més de 75 botigues físiques. A més, t'oferim que vinguis a provar les lents de contacte gratis perquè de manera gratuïta provis les teves lents de contacte mensuals o lents de contacte diàries. Amb aquesta mostra gratuïta podràs provar-te-les i decidir si són el que desitges per als teus ulls.

A la nostra botiga sempre disposem d'ofertes interessants que t'ajudaran a estalviar, mantente al corrent de totes les nostres promocions.

Si ets estudiant o formes part de la comunitat educativa, a Òptica & Audiologia Universitària ho valorem oferint-te descomptes estudiants universitaris, amb un 10% de descompte en tots els nostres productes. En la nostra òptica t'oferim una garantia de lents de contacte oficial de 2 anys i una garantia de satisfacció en la teva compra.

Demana ja les teves lents de contacte online!

Visita'ns i descobreix totes les lents de contacte i líquids per a lents de contacte del nostre catàleg, perquè puguis triar les més adequades per a tu. Disposem de lents de contacte diàries i mensuals estètiques o de correcció visual; lents de contacte progressives, tòriques o esfèriques, d'hidrogel, hidrogel de silicona o lents dures. Coneix la nostra oferta de lents de contacte de colors, lents de contacte halloween i lents de contacte de bellesa. Ara pots portar-te-les a casa amb totes les garanties que t'ofereix Òptica & Audiologia Universitària. Quan realitzis la compra, no oblidis introduir la graduació i corba de cada ull i si no saps com comprar lents de contacte online pots contactar amb Òptica & Audiologia Universitària, nosaltres t'assessorarem perquè no quedi cap dubte.

Si vols comprar líquid per a lents de contacte, perquè se t'ha esgotat i vols més, estàs en el lloc adequat, disposem de diferents líquids per a la cura dels teus ulls.

Preguntes freqüents sobre l'ús de lents de contacte

A Òptica & Audiologia Universitària volem resoldre tots els teus dubtes sobre lents de contacte i per això hem elaborat aquesta guia amb informació essencial i d'interès.

Puc rentar les lents de contacte amb aigua de l'aixeta?

No, mai rentis les teves lents de contacte amb aigua de l'aixeta. Deterioraria la lent i podries originar importants problemes de salut als teus ulls. Si et vols dutxar amb les lents de contacte posades, fes-ho sempre sense mirar cap al capçal de la dutxa i en rentar-te el cap mantingues en tot moment els ulls tancats.

Puc usar les meves lents de contacte diàries més d'un dia?

No. Aquestes lents de contacte tenen un cicle de vida eficaç creat per a proporcionar seguretat per a la teva salut ocular. Si les uses més d'un dia pots sofrir problemes importants de rebuig que t'impedirien continuar usant lents de contacte a mitjà i llarg termini. I, en els casos més greus, podries sofrir alteracions cròniques que danyin permanentment la salut dels teus ulls.

Puc usar el líquid de lents de contacte de l'estoig de les meves lents de contacte més d'un dia?

No. Ha d'utilitzar solució nova cada vegada que et llevis les lents de contacte perquè l'efectivitat del desinfectant de la solució té una limitació temporal, i no les estaries desinfectant adequadament amb els problemes que això pot generar a la teva salut ocular.

Puc usar lents de contacte amb ulleres de sol?

Si. Pots utilitzar lents de contacte per a millorar la visió amb miopia, astigmatisme o hipermetropia amb l'ús d'ulleres de sol per a evitar l'acció nociva dels seus raigs sobre els ulls tant a l'estiu com durant la resta de l'any. Entre altres avantatges, et permetrà triar les teves ulleres de sol preferides sense haver de graduar les seves lents.

Puc dormir amb les lents de contacte posades?

No, excepte en el cas de lents de contacte especialment fabricades a aquest efecte, indicades per a ser usades durant diversos dies seguits. Podries provocar lesions en la còrnia atès que aquesta no rebria l'oxigen suficient i això afectaria negativament tant a la teva visió que fins i tot podria fer impossible l'ús de lents de contacte en el futur.

Per què necessito lents de contacte personalitzades?

Les teves lents de contacte estan creades específicament per a la forma del teu ull i les teves necessitats de visió concretes i solament un especialista pot mesurar adequadament les teves necessitats de correcció visual, així com la grandària i el tipus de lent de contacte indicat per a tu.

Puc continuar usant les meves ulleres graduades una vegada comenci a utilitzar lents de contacte?

Si. Pots alternar l'ús de lents de contacte i ulleres segons et convingui a cada moment o situació. És elecció teva utilitzar les unes o les altres segons el dia, l'activitat o el que et vingui de gust a cada moment. O pots triar usar lents de contacte cada dia, segons ho prefereixis.

Com puc mantenir la higiene de les lents de contacte de manera adequada?

Has de centrar-te en la conservació de les lents de contacte usant la solució desinfectant o líquid de lents de contacte adequat per a desinfectar-les i protegir-les front agents patògens. Tot això has de realitzar-ho en un recipient per a les lents de contacte o estoig amb una solució especial.

També haig de netejar el recipient per a les lents de contacte periòdicament?

Si, has de fer-ho cada dia després de rebutjar la solució. És molt senzill; simplement has de rentar-ho amb aigua freda i deixar-ho obert perquè s'assequi. També és recomanable canviar d'envàs cada 4 setmanes (amb cada solució única ve un estoig nou).

Puc comprar lents de contacte online?

Per descomptat, a Òptica & Audiologia Universitària t'oferim lents de contacte online amb totes les garanties per a la salut dels teus ulls i de la teva vista.

Enllaços i articles d'interès: