Audiologia

Des de fa més de 10 anys, oferim serveis d'audiologia en la majoria dels nostres centres Òptica & Audiologia Universitària i en centres propis i independents Audiologia Universitària. En l'actualitat comptem amb 64 centres auditius al teu servei i la nostra experiència en el sector ens avala.

Contacta'ns: Atenció personalitzada sempre al teu servei.

Dubtes, informació o consulta? Omple aquest formulari. Un dels nostres audioprotesistes et contactarà el més aviat possible.

La vostra sol·licitud ha estat enviada i us respondrem el més aviat possible. Gràcies per contactar amb nosaltres.

Hi ha hagut un error. Reviseu les vostres dades i torneu-ho a provar.

solucions auditives al millor preu

Solucions auditives digitals al millor preu

Fins a un 50% addicional

Coneix les millors ofertes i descomptes dels nostres audiòfons.

Conectivitat directa amb la majoria de smartphones i apps

Els audiòfons d'última tecnologia et permeten estar connectat al teu telèfon intel·ligent i a altres dispositius (TV, portàtil, tauleta…) de manera intel·ligent i segura. Configura l'audiòfon a través del Bluetooth i comença a parlar en mans lliures, transmetre música, controlar el volum…

Prova gratuïta d´un mes

Gaudeix de la nostra prova gratuïta d'audiòfon fins a un mes i sense compromís. Abans de decidir-te per la compra d'un audiòfon, t'oferim una prova gratuïta d'un mes perquè provis la solució auditiva en el teu dia a dia i sentis la seguretat que tries adequadament.

Pla Renove

Les solucions auditives milloren amb els avanços tecnològics i nosaltres volem animar-te a renovar els audiòfons amb un pla replet d'avantatges. Ets client d'Audiologia Universitària? Aprofita un 15% de descompte addicional en els teus nous audiòfons.

Finançament a terminis

En Audiologia Universitària pots pagar els teus audiòfons en còmodes quotes d'una forma fàcil i ràpida. Una vegada ens posem en marxa amb el teu pla personalitzat i puguis provar-te els teus audiòfons, pots consultar condicions en el teu centre més pròxim i gaudir d'un pagament flexible.

Productes destacats

test auditiu

Test auditiu

El nostre test auditiu en línia et permet fer-te una idea de l'estat de la teva audició en 5 minuts. Cerca un entorn tranquil i amb ajuda d'auriculars realitza la prova auditiva des del teu telèfon intel·ligent, tauleta o portàtil.

audiòfons recarregables de liti al millor preu

Audiòfons recarregables de liti al millor preu

Els audiòfons recarregables amb bateria de liti funcionen d'una manera molt senzilla: per a recarregar els audiòfons, col·loca'ls en l'estació de càrrega durant la nit i al matí estaran les bateries carregades al 100% per a aguantar durant tot el dia.

audiòfons a pila

Audiòfons a pila

Els audiòfons a pila ofereixen als usuaris una solució auditiva més accessible. Aquest tipus d'audiòfons estan dissenyats per a aquelles persones que volen seguir amb la càrrega tradicional que ens ofereixen les piles.

audiòfons intrauriculars fets a mida

Audiòfons intrauriculars fets a mida

Els audiòfons intrauriculars s'ajusten correctament a l'anatomia de la teva oïda gràcies a que han estat fabricats a mesura. Són uns audiòfons molt discrets.

piles per a audiòfons

Piles per a audiòfons

Els audiòfons intrauriculars s'ajusten correctament a l'anatomia de la teva oïda gràcies al fet que han estat fabricats a mesura. Són uns audiòfons molt discrets perquè permeten col·locar-los d'una forma molt senzilla en el canal auditiu i a penis són perceptibles.

filtres per a audiòfons

Filtres per a audiòfons

Els filtres per a audiòfons s'utilitzen per a evitar que entrin factors externs, com a cerumen o pols i brutícia, i protegir l'audiòfon perquè funcionin durant més temps. Disposem de diversos sistemes anticerumen de 8 i 16 unitats.

indispensables per a l'estiu

Visita els nostres centres

En els nostres centres auditius, la primera revisió auditiva i les revisions periòdiques són gratuïtes i es realitzen en cabines audiomètriques equipades amb la tecnologia més avançada. A més, oferim de manera gratuïta i sense compromís, proves d'audiòfons fins a 1 mes. Disposem d'una àmplia gamma d'audiòfons d'última generació amb totes les prestacions, i oferim una atenció 100% personalitzada.

salut auditiva

Salut auditiva

Sentir bé és fonamental per a gaudir d'una bona comunicació amb el nostre entorn i, per tant, d'una vida sana; però la capacitat auditiva disminueix amb els anys. La detecció precoç de la pèrdua d'audició permet posar-li remei des del principi i evitar complicacions que puguin afectar la qualitat de vida.