Ulleres de sol infantils

Ulleres Munich amb vidres graduats o solars monofocals antirreflectants per 72€ i progressius per 125€ *només productes amb l'etiqueta de vidres inclosos

Material

Estil

Color Muntura

Color vidres

Tipus de lents

Fabricant

Preu

Disponibilitat

38,00€

2x55

Lliurament en 24h

En Stock

65,80€

Regal sorteig entrades Moto GP

24,00€ 19,20€
45,00€
54,60€

Regal sorteig entrades Moto GP

90,75€
37,85€

Ulleres de sol per a nens al millor preu

Les ulleres de sol per a nens són un element de protecció imprescindible, sobretot en l'època estival. Els hàbits de vida saludables es creen des d'edats primerenques i per aquest motiu és aconsellable que acostumis als teus nens a usar ulleres de sol des de petits.

És cert que la protecció dels raigs ultraviolats és important per a tots, però cal tenir en compte que les pupil·les dels nens són més grans; això implica que deixen passar més la llum.

Com triar unes ulleres de sol infantils?

Et recomanem ulleres de sol amb muntures de pasta per als més petits. Són més duradores, i unides a una lent de policarbonat, es fan més còmodes i lleugeres. Si a més pots triar un material hipoal·lergogen, molt millor, i és que la pell dels nens sol ser més delicada.

• Fins als 12 anys el nen no té el pont del nas del tot format, per la qual cosa les ulleres hauran de ser de muntura flexible i tenir una forma arrodonida en la zona del pont, que s'ajusti bé.

Fins als 7 anys continua sent important la flexibilitat de la muntura, però a més hauràs de triar ulleres de sol rodones i amb cristalls grans perquè el camp de visió del teu petit no es vegi afectat.

A partir d'aquesta edat, encara que hagis de tenir molt en consideració la comoditat, ja podràs triar models més semblants als d'adult.

Quant a la categoria del cristall, que és de la qual depèn quanta llum es deixa passar, un 3 serà suficient tret que el teu petit vagi a fer activitats en un entorn amb molta llum, on serà millor una categoria 4. Pots consultar-nos sobre les categories de cristalls d'ulleres de sol perfectes nens.

Per què comprar ulleres de sol per a nen en Òptica & Audiologia Universitària?

Òptica & Audiologia Universitària és una excel·lent opció per a adquirir ulleres de sol per a nens, ja que disposem de més de 85 botigues Òptica & Audiologia Universitària físiques a Barcelona, València, Saragossa, Tarragona, Girona, Lleida, Castelló, Múrcia, Balears, Alacant i Madrid, així com de la nostra botiga en línia.

En adquirir ulleres de sol per a nens en Òptica & Audiologia Universitària, tindràs una garantia de 3 anys i cobrim el 50% de l'import si es trenquen accidentalment durant els primers sis mesos. A més, els teus nens podran fer-se una revisió gratuïta en qualsevol dels nostres punts de venda físics, si és que la necessiten.

T'esperem!