Lents de contacte mensuals

Promoció Lentsoft: Per la compra de dues capses mensuals de la marca Lentsoft + dos líquids Solució Única, Hidratant o SiH, de regal un tercer líquid *només aplica a la marca Lentsoft

Lentilles

Període d'ús

Fabricant

Material

Disponibilitat

27,00€

Lliurament en 24h

En Stock

Pack Lentsoft lents de contacte + líquids

Comprant dues capses de lents de contacte Lentsoft mensuals i dos líquids de solució única o solució hidratant o SiH, el tercer líquid és gratuït.

19,00€

Lliurament en 24h

En Stock

37,00€
air optix colors
26,00€
45,00€

Lliurament en 24h

En Stock

32,00€

Lliurament en 24h

En Stock

29,00€

Lliurament en 24h

En Stock

Lents de contacte mensuals per a cuidar dels teus ulls còmodament

Les lents de contacte mensuals són cada vegada més populars, tant per la seva comoditat d'ús com pels diferents avantatges que proporcionen.

Avui dia, representen la forma fàcil i còmoda de protegir i cuidar els teus ulls. Sigui com sigui el motiu pel qual necessites utilitzar lents de contacte, et proporciona gran llibertat. Tinguis astigmatisme, miopia, hipermetropia o simplement pateixis presbícia o vista cansada. O fins i tot si solament et ve de gust utilitzar lents de contacte mensuals per a fins estètics.

Avantatges de l'ús de les lents de contacte mensuals

Una dels principals avantatges de l'ús de lents de contacte mensuals és la seva comoditat d'ús en substitució de les ulleres graduades. Per a moltes persones, pel seu estil de vida, l'ús de lents de contacte és més adequat, per exemple, si practiquen esport o porten una vida molt activa.

També en el cas dels qui viatgen molt, disposen de dues residències o tenen diferents llocs de treball perquè així eviten el perill de perdre aquestes en utilitzar-les en un lloc o un altre. En utilitzar lents de contacte mensuals, aquest problema desapareix, de manera que evites pèrdues i, per tant, estalvies diners.

Des del seu primer ús, les lents de contacte mensuals tenen 30 dies de vida útil. Això suposa un gran avantatge enfront d'altres alternatives.

L'ús regular d'aquesta mena de lents de contacte és molt econòmic. El preu de les lents de contacte mensuals i el fet de necessitar només dotze parells en tot l'any és un gran avantatge a valorar si t'estàs plantejant substituir-les per l'ús d'ulleres graduades. A més, sempre pots aprofitar quan hi hagi una oferta de lents de contacte mensuals per a adquirir diversos parells i, d'aquesta manera, aconseguir el màxim estalvi anual cuidant la teva salut visual.

Beneficis d'usar lents de contacte mensuals


A més dels avantatges ja esmentats, els beneficis de les lents de contacte mensuals van més enllà. Respecte a les lents de contacte diàries aquestes proporcionen una major comoditat a l'hora de la compra i la generació de menys residus, millorant la petjada de carboni d'aquestes últimes.

La seva facilitat de neteja i ús també són aspectes positius a destacar.

En Òptica & Audiologia Universitària trobaràs lents de contacte d'hidrogel i lents de contacte d'hidrogel de silicona mensuals, gràcies a l'ús d'aquest últim material, permeten al teu ull mantenir l'oxigenació que necessita així com el grau d'humitat adequat per a la seva salut i benestar. D'aquesta manera, cuiden dels teus ulls sense provocar molèsties i proporcionant l'alleujament necessari al llarg de tota la jornada.

Avantatges de comprar en Òptica & Audiologia Universitària

En Òptica & Audiologia Universitària pots comprar lents de contacte mensuals amb importants avantatges.

T'oferim una prova lents de contacte gratis perquè trobis les millors lents de contacte mensuals per a tu. Només has d'emplenar el cupó i seguir els passos que s'indiquen. Així podràs conèixer els avantatges de les lents de contacte mensuals i descobrir la comoditat que suposa el seu ús enfront d'altres alternatives.

Pots fer la teva compra en una de nostres botigues Òptica & Audiologia Universitària o comprar-les a la botiga en línia per a rebre la teva comanda còmodament a casa, en una de les nostres botigues o un un dels centenars de punts de recollida que posem a la teva disposició.

I si ets estudiant o formes part de la comunitat educativa, en Òptica & Audiologia Universitària ho valorem oferint-te descomptes estudiants universitaris, amb un 10% de descompte en tots els nostres productes.

Marques de lents de contacte mensuals que pots comprar en Òptica & Audiologia Universitària

En Òptica & Audiologia Universitària t'oferim un complet catàleg amb les millors lents de contacte mensuals del mercat. En ell trobaràs lents de contacte Lentsoft mensuals, una de les marques més populars i de major prestigi, així com lents de contacte Acuvue. En nostres més de 85 botigues físiques i la nostra botiga en línia trobaràs les teves lents de contacte Lentsoft i de les millors marques.

Et convidem a visitar el nostre catàleg en línia i descobrir els avantatges de comprar en la nostra òptica les lents de contacte mensuals que necessites.

Enllaços i articles d'interès: