Lents de contacte astigmatisme

Lentilles

Període d'ús

Fabricant

Material

Disponibilitat

Lents de contacte per a astigmatisme: tipus i avantatges

Les lents de contacte per a astigmatisme, també denominades lents de contacte tòriques, serveixen per a corregir problemes oculars com l'astigmatisme, un problema refractiu que impedeix l'enfocament clar dels objectes. En lloc de concentrar els raigs de llum en un únic punt focal, com és necessari en el cas de la miopia i de l'astigmatisme, aquests es distribueixen per tota la retina. Així es compensen les distorsions en la còrnia i s'aconsegueix veure amb claredat.

Moltes de les persones que tenen problemes oculars opten per usar lents de contacte per a astigmatisme com a alternativa correctiva i, encara que poden ser molts els motius que t'hagin portat a decidir-te per portar lents de contacte si tens astigmatisme, la majoria ho fa per la comoditat de poder prescindir de les ulleres graduades o per motius estètics.

Beneficis d'usar lents de contacte per a astigmatisme

Les lents de contacte per a astigmatisme estan especialment dissenyades per a corregir els problemes de la curvatura de la còrnia, propis de l'ull amb astigmatisme. Cada ull presenta aquest error en la curvatura de manera diferent, per la qual cosa el disseny de les lents de contacte per a astigmatisme és personalitzat per a cada ull. En Òptica & Audiologia Universitària podràs adaptar cada unitat segons l'esfera, l'eix i el cilindre que necessitis.

Més enllà de les preferències estètiques de cadascun, les lents de contacte tòriques són molt pràctiques per a corregir aquest problema ocular sense que interfereixi en la teva rutina habitual. Les lents de contacte per a astigmatisme són l'opció adequada per a persones amb un ritme de vida dinàmic o que tendeixen a practicar esport amb freqüència, ja que el fet de portar lents de contacte evita la incomoditat que la visió es vegi entorpida per la muntura d'unes ulleres graduades.

Marques de lents de contacte per a astigmatisme en Òptica & Audiologia Universitària

En Òptica & Audiologia Universitària trobaràs una gran varietat de lents de contacte per a astigmatisme que podràs adaptar al teu dia a dia amb totes les comoditats. Entre les més demandades es troben les lentillas Lentsoft per a astigmatisme marca d'Òptica & Audiologia Universitària que compta amb una àmplia gamma de models de lents de contacte que responen a les teves necessitats.

Tant a través de la nostra botiga en línia com en nostres més de 85 botigues Òptica & Audiologia Universitària físiques trobaràs encara més marques de lents de contacte per a astigmatisme, com Acuvue, Biofinity o Air Optix. En funció de les teves preferències, podràs adquirir packs de lents de contacte diàries, lents de contacte mensuals i lents de contacte quinzenals.

Avantatges de comprar lents de contacte per a astigmatisme en línia en Òptica & Audiologia Universitària

Perquè puguis comprovar per tu mateix la comoditat d'incorporar lents de contacte en el teu dia a dia, en Òptica & Audiologia Universitària t'oferim la possibilitat que puguis provar les lents de contacte gratis. Solament has d'emplenar el formulari i ja podràs triar entre el teu pack mensual o diari de la marca Lentsoft, segons el que creguis més convenient per a tu. No et preocupis si mai abans has portat lents de contacte perquè t'ensenyem com posar-les i llevar-les i com has d'higienitzar-les correctament per a mantenir la cura perfecta per a la teva vista.