Líquid de lents de contacte

Fabricant

Disponibilitat

Tipus de líquids

4,50€

Lliurament en 24h

En Stock

4,50€

3x10,50

En Stock

6,50€

En Stock

3,00€

Lliurament en 24h

En Stock

5,50€

Lliurament en 24h

En Stock

6,50€

3x15

Lliurament en 24h

En Stock

8,50€

Lliurament en 24h

En Stock

15,00€
11,00€

Lliurament en 24h

En Stock

Tot el que necessites saber sobre els líquids per a lents de contacte

Donada la quantitat de persones que utilitzen lents de contacte bé per a correcció de problemes de visió o per qüestions estètiques, existeixen diferents tipus de líquids per a lents de contacte en el mercat. Utilitzis el tipus de lents que utilitzis, els líquids per a lents de contacte són necessaris per a la correcta neteja i desinfecció de les lents de contacte, la manera adequada de mantenir-les en condicions òptimes i evitar problemes d'infeccions o rebutjos. Saber triar els líquids de lents de contacte adequats allargarà la vida de les teves lents de contacte i protegirà els teus ulls.

Per què comprar els teus líquids de lents de contacte en Òptica & Audiologia Universitària

A la nostra botiga en línia pots comprar liquidos lents de contacte i tot el que necessitis per als teus ulls o fer-ho en una de nostres més de 85 botigues.

A la nostra botiga sempre disposem d'ofertes interessants que t'ajudaran a estalviar, mantente al corrent de totes les nostres promocions.

Ets estudiant o formes part de la comunitat educativa? Enhorabona. En Òptica & Audiologia Universitària t'oferim un 10% de descompte addicional en tots els nostres productes.


Diferents tipus de líquids per a lents de contacte existents en el mercat

Es tracta de netejadors de solució única per a lents toves. És el tipus de netejador per a lents de contacte més habitual, senzill i pràctic d'usar. Està especialment indicat per a netejar i mantenir adequadament les lents toves de tota mena, tant d'un sol ús com d'ús prolongat. Netegen, aclareixen i conserva al mateix temps. Per al seu ús, cada dia en retirar cada lent de contacte del teu ull, has de col·locar-la sobre el palmell de la mà i abocar sobre ella el netejador lents de contacte; frega amb el tou del dit per a netejar-la, afegeix més líquid per a aclarir-les i guarda-les en un estoig lentillero submergides en la solució única.

Dins d'aquesta secció podem trobar també els líquids de solució salina que s'utilitzen bàsicament per a hidratar i aclarir les lents toves d'un sol ús. No desinfecten perquè les lents són d'ús diari.

Són els anomenats líquids permeables per a lents rígides. Es tracta del netejador de lents de contacte indicat per a les lents de contacte dures o rígides. Consta de dos líquids diferents, un d'ells és un sabó netejador i l'altre un condicionador que és la solució on es guarden i conserven les lents de contacte en el lentillero.

Ajuden a combatre la sequedat de l'ull que a vegades sofreix aquest causat per les condicions ambientals (aire condicionat o calefacció, fum, etc...) Actuen com a lubrificant i humectant de les lents de contacte, i s'utilitza amb aquestes posades. Hidraten, alleugen els ulls i proporcionen una agradable sensació de confort i calma als ulls i la vista.

  • Netejadors

Poden ser solucions multifunció o tot en un: netegen, desinfecten, neutralitzen i conserven les lents de contacte durant l'emmagatzematge en la lentillera. Lubrifiquen i hidraten les lents de contacte.

Poden ser els anomenats líquids d'última generació, indicats especialment per a cuidar de les lents de silicona d'hidrogel.

Són necessàries per a lents de contacte anuals i molt recomanable per a les mensuals. S'utilitzen per a netejar les proteïnes que queden en les lents de contacte perquè no poden ser eliminades pels líquids de lents de contacte normals.


Marques de líquids per a lents de contacte que pots trobar en Òptica & Audiologia Universitària

En Òptica & Audiologia Universitària treballem amb les millors marques del sector. Visita la nostra botiga en línia o una de nostres més de 85 botigues fisiques per a comprar els teus líquids de lents de contacte de les marques Boston, Opti-free, Systane, Renu, Disop, Hidro Health i Lentsoft, que t'ajuden a cuidar de les teves lents i de la teva salut ocular.

És vital cuidar i mantenir les lents de contacte amb els líquids apropiats per a cada tipus. D'una banda, per a allargar la vida útil de les mateixes i, per un altre, per a evitar infeccions que podrien originar-se per una falta d'higiene i cures adequades. Així que és important ser previsor; no esperis a quedar-te sense el líquid per a les teves lents de contacte i quan comprovis que et queda poc visita Òptica & Audiologia Universitària i encarrega una nova comanda. Evitaràs les molèsties d'haver de deixar d'usar les teves lents de contacte per no poder desinfectar-les o netejar-les adequadament. T'ho farem arribar a la direcció que ens indiquis en completar la teva compra de la forma més ràpida i segura. A quines esperes?