Líquid de lents de contacte

Fabricant

Disponibilitat

Tipus de líquids

15,00€

En Stock

13,50€

En Stock

5,00€

En Stock

3,00€

En Stock

11,00€

En Stock

4,50€

En Stock

4,50€

3x10,50

En Stock

8,90€

En Stock

9,00€

En Stock

6,50€

En Stock

11,00€

En Stock

Tot el que necessites saber sobre els líquids per a lents de contacte

Donada la quantitat de persones que utilitzen lents de contacte bé per a correcció de problemes de visió o per qüestions estètiques, existeixen diferents tipus de líquids per a lents de contacte en el mercat. Utilitzis el tipus de lents que utilitzis, els líquids per a lents de contacte són necessaris per a la correcta neteja i desinfecció de les lents de contacte, el mode adequat de mantenir-les en condicions òptimes i evitar problemes d'infeccions o rebutjos. Saber triar els líquids de lents de contacte adequats farà que l'ús de les lents de contacte sigui confortable, i protegirà els teus ulls.

Per què comprar els teus líquids de lents de contacte a Òptica Universitària

A la nostra botiga online pots comprar liquidos lents de contacte i tot el que necessitis per als teus ulls o fer-ho en una de nostres més de 95 botigues.

A la nostra botiga sempre disposem d'ofertes interessants que t'ajudaran a estalviar, mantente al corrent de totes les nostres promocions.

Ets estudiant o formes part de la comunitat educativa? Enhorabona. A Òptica Universitària t'oferim un 10% de descompte addicional en tots els nostres productes..

Com saber quin líquid usar per a les teves lents de contacte

Existeixen diferents tipus de líquids per a lents de contacte amb diferents característiques i especificacions entre els quals pots triar el més adequat.

 • Segons el seu temps d'ús

  Les lents de contacte d'ús diari no necessiten líquids de manteniment, encara que pots utilitzar solució única per si necessites netejar-les en algun moment.

  Les lents de contacte d'ús mensuales netegen amb solució única, és el mateix líquid el que desinfecta, neta i conserva la lent de contacte. En alguns casos, pot ser que es recomani la neteja amb peròxids atès que posseeixen una major acció netejadora. Són ideals per a cuidar d'aquestes perquè netegen molt a fons. Però recorda que seguidament s'ha d'utilitzar una solució salina per a aclarir cada lent de contacte serà l'òptic qui ens recomanarà el líquid més adequat segons cada cas.

  Pots usar llàgrimes artificials o gotes humectants per a qualsevol tipus de lents de contacte, com a lubrificant i per a alleujar la sequedat ocular.

 • Segons la qualitat de la teva llàgrima

  El principal és conèixer quin tipus de lents de contacte tens i per tant què necessiten. Les lents de contacte toves necessiten un tipus de líquids mentre que les lents de contacte rígides necessiten un altre tipus de líquids, Els líquids són específics segons el material de les nostres lents de contacte.

 • Segons el material de les teves lents de contacte

  El principal és conèixer quin tipus de lents de contacte tens i per tant què necessiten. Les lents de contacte toves necessiten un tipus de líquids mentre que les lents de contacte rígides necessiten un altre tipus de líquids, Els líquids són específics segons el material de les nostres lents de contacte.

Diferents tipus de líquids per a lents de contacte existents en el mercat

Per a lents de contacte toves

Per a les lents toves s'utilitza una solució única. És el tipus de netejador per a lents de contacte més habitual, senzill i pràctic d'usar. Està especialment indicat per a netejar i mantenir adequadament les lents toves de tota mena, tant d'un sol ús com d'ús prolongat. Netegen, aclareixen i conserven al mateix temps. Per al seu ús, cada dia en retirar la lent de contacte del teu ull, has de col·locar-la sobre el palmell de la mà i abocar sobre ella el líquid de lents de contacte; frega amb el tou del dit per a netejar-la, afegeix més líquid per a aclarir-les i guarda-les en un estoig lentillero submergides en la solució única.

Dins d'aquesta secció podem trobar també els líquids de solució salina que s'utilitzen bàsicament per a aclarir les lents toves d'un sol ús. No desinfecten, només s'utilitza per a aclarir després de l'ús d'un peròxid o per a aclarir les lents rígides.

Lents de contacte rígides

Encara que podem trobar diferents opcions, la més utilitzada i recomanada és la neteja en dos passos. Consta de dos líquids diferents, un d'ells és un sabó netejador, amb el qual freguem la lent de contacte quan ens la llevem, aclarirem amb solució salina i l'altre un condicionador que és la solució on es guarden i conserven les lents de contacte.

També podem trobar líquids per a rígides, d'un només pas, equivalent a la solució única en toves. És el mateix líquid amb el qual farem tot el procés, encara que com les lents rígides tenen un reemplaçament major, són anuals, s'aconsella una neteja més exhaustiva.

Llàgrimes artificials

Ajuden a combatre la sequedat de l'ull que a vegades sofreix aquest causat per les condicions ambientals (aire condicionat o calefacció, fum, etc...) Actuen com a lubrificant i humectant de les lents de contacte, i s'utilitza amb aquestes posades. Hidraten, alleugen els ulls i proporcionen una agradable sensació de confort i calma als ulls i la vista.

Limpiadores

Poden ser solucions multifunció o tot en un: netegen, desinfecten, neutralitzen i conserven les lents de contacte durant l'emmagatzematge en el portalentes. Lubrifiquen i hidraten les lents de contacte.

Pastilles enzimàtiques

Són necessàries per a lents de contacte anuals i en alguns casos es recomanen per a les mensuals. S'utilitzen per a netejar les proteïnes que queden en les lents de contacte i que no s'han eliminat amb la solució única.

Les marques de líquids per a lents de contacte que pots trobar a Òptica Universitària

A Òptica Universitària treballem amb les millors marques del sector. Visita la nostra botiga online o una de nostres més de 75 botigues físiques per a comprar els teus líquids de lents de contacte de les marques Systane, Disop i Lentsoft, que t'ajuden a cuidar de les teves lents i de la teva salut ocular.

És vital cuidar i mantenir les lents de contacte amb els líquids apropiats per a cada tipus. D'una banda, per a fer un ús còmode d'elles i, per un altre, per a evitar infeccions que podrien originar-se per una falta d'higiene i cures adequades. Així que és important ser previsor; no esperis a quedar-te sense el líquid per a les teves lents de contacte i quan comprovis que et queda poc visita Òptica Universitària i encarrega una nova comanda. Evitaràs les molèsties d'haver de deixar d'usar les teves lents de contacte per no poder desinfectar-les o netejar-les adequadament. T'ho farem arribar a la direcció que ens indiquis en completar la teva compra de la forma més ràpida i segura. A quines esperes?