Ulleres de sol

Protegeix la teva mirada amb les ulleres de sol en tendència d'Òptica & Audiologia Universitària. Ampli catàleg d'ulleres solars amb opció a graduació perquè els teus ulls no quedin exposats als raigs ultraviolats durant tot l'any, i especialment durant els mesos d'estiu. Descobreix els models disponibles per a dona, home i infantils.

dona amb ulleres

Troba les ulleres que millor s'adapten a tu!

Comprar ulleres de sol al millor preu

Les ulleres de sol són elements de protecció i estil imprescindibles per a dones, homes i nens. Triar unes bones ulleres de sol és principalment un tema de salut, però també ho és de moda.

Ampli catàleg d'ulleres de sol

En la nostra àmplia oferta disposem d'ulleres de sol per a home, dona i nen. Tots necessitem protegir-nos dels nocius raigs UV, i les marques especialistes ho saben bé.

Ulleres de sol per a nens

Troba ulleres de protecció solar infantils amb models segurs i divertits per a protegir els delicats ulls dels més petits amb molt d'estil.

Ulleres de sol per a home

Descobreix el nostre catàleg de més de 2000 ulleres de sol per a home. Cuidem de la teva vista amb estil i amb propostes de moda de les marques en ulleres de sol més exclusives.

Ulleres de sol per a dona

Tenim a la teva disposició més de 2000 ulleres de protecció solar entre les quals podràs triar la proposta femenina que més t'agradi.

 

Tipus d'ulleres de sol segons les seves lents

En Òptica & Audiologia Universitària podràs trobar tot tipus de lents per a protegir-te del sol.

  • Ulleres de sol mirall. Les lents espejadas porten un tractament que reflecteix la llum que arriba, per la qual cosa protegeix els ulls dels reflexos intensos.
  • Ulleres de sol fotocromàtiquesEls cristalls de lents fotocromàtiques s'enfosqueixen en funció dels raigs UV que percebin, absorbint el 100% dels raigs UVA i UVB.
  • Ulleres de sol degradades. El to de les lents degradades varia del tintat fosc al clar d'un punt a un altre del cristall de manera progressiva amb un atractiu i estiloso degradat.
  • Ulleres de sol polaritzades. Les lents polaritzades posseeixen un filtre especial capaç de bloquejar la llum reflectida de manera que només deixa passar la llum útil, permetent així una visió sense reflexos i amb un color i contrast natural.

 

Avantatges de comprar les teves ulleres de sol en Òptica & Audiologia Universitària

En Òptica & Audiologia Universitària pots adquirir les teves ulleres de sol en qualsevol de les nostres botigues Òptica & Audiologia Universitària físiques d'Alacant, Barcelona, Castelló, Girona, Lleida, Múrcia, Balears, Tarragona, València, Saragossa i Madrid. A més, pots comprar per internet a través de la nostra botiga en línia.

Cuida de la teva salud-visual al millor preu i gaudeix de 3 anys de garantia en les teves noves ulleres de sol, així com un 10% si ets estudiant o pertanys a la comunitat educativa.