Lents de contacte quinzenals

Lentilles

Període d'ús

Fabricant

Material

Disponibilitat

Lents de contacte quinzenals

Les lents de contacte quinzenals són l'opció intermèdia entre les lents de contacte diàrias i les lents de contacte mensuals. Com bé indica el seu nom, aquest tipus de lents de contacte ha de canviar-se cada quinze dies i conservar-les de la mateixa manera que les mensuals.

Una vegada hagi acabat el teu dia, podràs llevar-te-les i deixar-les en la solució netejadora de lents de contacte o líquid de lents de contacte perquè s'hidratin i higienitzin durant la nit. Al matí següent ja podràs tornar a posar-te-les, sempre que hagin passat un mínim de 6 hores entre un ús i un altre.

Beneficis d'usar lents de contacte quinzenals

La practicitat i la comoditat que aporten unes lents de contacte es tradueix en una major llibertat en el teu dia a dia, especialment si la teva rutina és d'allò més moguda.

És veritat que les lents de contacte quinzenals no són l'opció més comuna entre els usuaris de lents de contacte, ja que tendeixen a triar entre les diàries o les mensuals. No obstant això, aquestes resulten molt pràctiques i econòmiques per a aquelles persones que vulguin usar-les de manera continuada durant aquests quinze dies de vida útil de les lents de contacte.

Marques de lents de contacte quinzenals en Òptica & Audiologia Universitària

En Òptica & Audiologia Universitària trobaràs una varietat de lents de contacte quinzenals que et serviran per a utilitzar en el teu dia a dia i que et permetran seguir amb el teu ritme de vida amb més facilitats segons les teves necessitats.

Ja sigui a través de la nostra botiga en línia com en les més de 85 botigues Òptica & Audiologia Universitària físiques, trobaràs diferents packs de lents de contacte quinzenals de Acuvue, una de les marques més demandades del nostre catàleg. A més, totes les lents de contacte de marca Acuvue tenen filtro UV per a ajudar a proporcionar protecció contra la transmissió de radiació UV nociva a la còrnia i a l'interior de l'ull. Això suposa una protecció addicional per a oferir la major seguretat a la teva vista.

Avantatges de comprar lents de contacte quinzenals en línia en Òptica & Audiologia Universitària

Les lents de contacte quinzenals són molt bona opció tant si busques portar-les durant un període de quinze dies com si prefereixes portar-les alguns dies concrets. En Òptica & Audiologia Universitària sempre busquem la millor qualitat i seguretat per a la teva vista, i les lents de contacte quinzenals Acuvue compleixen amb les expectatives.

A més, si compres a través de la nostra botiga en línia disposaràs d'una oferta per a lents de contacte quinzenals amb la qual podràs estalviar diners si necessites un pack de lents de contacte i líquids. Amb la compra de dues packs de lents de contacte quinzenals i dos líquids per a lents de contacte automàticament se t'afegirà un tercer líquid sense cost addicional.

Enllaços i articles d'interès: