Ulleres de sol Prada

Ulleres Munich amb vidres graduats o solars monofocals antirreflectants per 72€ i progressius per 125€ *només productes amb l'etiqueta de vidres inclosos

Gènere

Material

Estil

Color Muntura

Color vidres

Tipus de lents

Fabricant

Preu

Disponibilitat

222,65€

En Stock

265,75€

En Stock

265,75€

En Stock

265,75€

En Stock

251,35€

En Stock

201,10€

En Stock

244,25€

En Stock

208,30€

En Stock

265,75€

En Stock

Ulleres de sol Prada al millor preu

Les ulleres de sol Prada combinen dissenys cuidats, elegància i atreviment en un equilibri perfecte entre sofisticació i senzillesa. Avui dia, representen el millor de l'estil sofisticat i informal propi de la classe alta italiana i són un complement de moda i protecció de la vista reconegut internacionalment. 

Estils d'ulleres de sol Prada 

Les ulleres de sol Prada per a dona i per a home tenen una immillorable relació entre qualitat, disseny d'avantguarda i preu.

  • Ulleres de sol rodones. Les ulleres de sol rodones de Prada destaquen tant en models d'ulleres de sol per a home com en ulleres de sol per a dona. És l'estil propi de l'estètica Lennon però també el trobem en les ulleres maxi amb muntura gran i línies d'avantguarda en el disseny de les varetes.
  • Ulleres de sol aviador. Clàssiques i elegants, així amb les ulleres de sol Prada d'aviador. Si busques ulleres de sol amb estil clàssic sens dubte són l'elecció adequada per a tu.
  • Ulleres de sol Cat Eye. Dins de les ulleres de sol Prada Cat Eye trobaràs models per a dona trencadors amb una estètica molt cuidada i chic. 
  • Ulleres de sol quadrades. Les ulleres de sol Prada quadrades pures i aquelles amb més angles són objecte de desig pel seu disseny avantguardista i chic, amb molta classe i estil. 

Per què comprar ulleres de sol prada en Òptica & Audiologia Universitària?

En Òptica & Audiologia Universitària posem a la teva disposició un catàleg amb multitud de models d'ulleres de sol Prada on trobaràs a un preu sense competència per a home i dona més desitjades del moment. A més de l'última col·lecció d'ulleres de sol Prada comptem amb alguns dels models més icònics, populars i millor valorats de la marca des de la seva creació.

A més, tant a la nostra botiga en línia com en nostres més de 85 botigues Òptica & Audiologia Univèrsitaria físiques pots comprar ulleres de sol Prada amb promocions i descomptes exclusius. T'oferim un 10% de descompte si ets estudiant o pertanys a la comunitat educativa.
 
Et convidem a visitar el nostre complet catàleg d'ulleres de sol Prada a preus sense competència. Tria el model que desitges per a complementar els teus looks de temporada amb aquesta icona de l'estil, l'encant i l'elegància de la moda italiana.