targeta regal

Targeta Regal

Som la primera òptica on poder comprar i utilitzar la Targeta Regal indistintament als nostres centres físics i botiga online.


El regal perfecte en una sola targeta.

FAQ Zone

Botiga online: la targeta regal adquirida a través de la pàgina web o a qualsevol de les nostres òptiques i centres auditius té un codi numèric i un codi de barres. El codi numèric s’ha d’introduir al finalitzar el procés de compra online, al quadre de Codi de descompte o Targeta Regal.

Botigues físiques: si la utilitzes en botigues, aporta la targeta física (si l’has comprat a la botiga física) o el codi de la targeta (tant si has comprat online o a la botiga) al personal de la botiga.

No, l’import introduït a la targeta regal online és el definitiu fins esgotar-lo.

Si, el codi de la targeta regal online pot ser canviat en qualsevol de les nostres botigues

Si, en qualsevol de les nostres Òptiques i Centres Auditius pots sol·licitar la teva Targeta Regal, la qual serà facilitada en format físic i es podrà utilitzar de la mateixa manera a la pàgina web.

No, al introduir el codi de la Targeta Regal a la pàgina web, automàticament es farà servir el total disponible, o l’import just del producte adquirit, mantenint la resta de l’import sobrant a la pròpia Targeta Regal.

Pots consultar el saldo a qualsevol dels nostres centres, escrivint-nos a info@opticauniversitaria.com o via chat o WhatsApp.

Si. En procedir amb la devolució d’un producte adquirit amb la targeta regal, l’import es reemborsarà en una nova targeta regal, juntament amb l’import sobrant si escau, anul·lant la targeta regal inicial. La targeta regal segueix subjecta a la nostra Política de canvis i devolucions.

No es reemborsarà l’import introduit a les targetes regal.

No, les targetes regal online funcionen amb codi i no es distribueixen de forma física, excepte a les nostres òptiques i centres auditius, on si s’ofereix de forma física.