Material

Estil

Color Muntura

Color vidres

Tipus de lents

Fabricant

Preu

Disponibilitat

101,50€

En Stock

86,70€
101,35€
98,00€
267,30€

-10€ descompte

108,50€

En Stock

199,50€ 159,60€

Rebaixes

121,10€

En Stock

Ulleres de sol per a home al millor preu

Les ulleres de sol a home són un complement perfecte per a donar-li un toc de distinció al teu estil. No obstant això, no pots deixar de parar esment a la seva part més pràctica, i és que es tracta d'un element imprescindible per a protegir els teus ulls dels raigs del sol.

Tot tipus d'ulleres de sol d'home per a tu

Depenent dels teus gustos i necessitats, preferiràs un tipus o un altre de lents i muntures. En el nostre catàleg pots trobar una àmplia varietat de cristalls i formes.

  • Ulleres de sol fotocromàtiques. Ofereixen una gran protecció enfront dels raigs UVA i els UVB, ja que canvien de color en funció de la seva intensitat.
  • Ulleres de sol degradades. Amb efecte ombré, tenim una àmplia varietat cromàtica que va de colors més clàssics com el negre o el marró a uns altres més atrevits com el blau.
  • Ulleres de sol polaritzadas. Et permetran estar més còmode enfront de la llum del sol, a més que et brindaran una alta protecció. Especialment si tens fotosensibilitat, si uses les teves ulleres per a conduir o per a dur a terme segons quines activitats esportives,
  • Ulleres de sol mirall. Aconsegueixen una protecció total de la teva mirada amb un estil únic i personal.

Marques d'ulleres de sol d'home més venudes

En Òptica & Audiologia Universitària treballem amb algunes de les marques més venudes en el sector, que et garanteixen el millor dels resultats. Tens opcions que van des de les ulleres de sol Ray-Ban per a home fins a models d'Empori Armani, passant per signatures tan reconegudes com Carrera, Gucci, Arnette, Oakley o Polaroid.

Avantatges de comprar ulleres de sol per a home en Òptica & Audiologia Universitària

Tant a les nostres botigues Òptica & Audiologia Univèristaria físiques com a la nostra botiga en línia trobaràs una gran varietat de marques amb dissenys per a totes les necessitats i gustos, tot això a bons preus i amb les garanties que necessites. Si no tens clar què és el que estàs buscant, et convidem que ens visitis en una de les nostres botigues, en les quals els nostres professionals t'atendran amb la màxima professionalitat. Per si això fos poc, com tots els productes que t'oferim són oficials, tindràs 3 anys de garantia. A més, en el cas que trenquis les teves ulleres per accident durant els sis primers mesos, cobrirem el 50% de l'import.

Tenim les ulleres de sol barates que necessites. T'esperem en Òptica & Audiologia Universitària!

Enllaços i articles d'interès: