Ulleres de sol Tom Ford

Gènere

Material

Estil

Color Muntura

Color vidres

Tipus de lents

Fabricant

Preu

Disponibilitat

202,95€
221,10€
202,95€
221,10€

En Stock

270,60€
202,95€
202,95€

En Stock

202,95€ 155,76€

Rebaixes

247,50€
202,95€
202,95€

Ulleres de sol Tom Ford al millor preu

En Òptica & Audiologia Universitària posem a la teva disposició un ampli catàleg d'ulleres de sol Tom Ford amb els millors preus en models tant per a home com per a dona.

El nom de la marca és homònim al del seu creador, Tom Ford, prestigiós dissenyador texà i director de cinema de fama internacional i amb estil propi, els dissenys del qual han desfilat en les millors passarel·les de moda del món i han estat lluïts per celebrities de fama mundial. 

Habitual en la llista dels homes millor vestits i premiat diverses vegades pel seu treball com a dissenyador, les ulleres de sol Tom Ford per a home i per a dona, formen part dels seus dissenys més desitjats. En elles reflecteix el seu estil característic; glamur modern, elegància i personalitat pròpia.

Estils d'ulleres de sol Tom Ford 

La col·lecció d'ulleres de sol per a home de Tom Ford reflecteix l'univers propi d'aquest famós dissenyador amb presència habitual en les llistes dels homes millor vestits. Els seus models d'ulleres de sol masculines destil·len sofisticació, elegància i modernitat.

La col·lecció d'ulleres de sol per a dona de Tom Ford són reflex de l'elegància moderna amb la qual el dissenyador ja va triomfar en les passarel·les i en les catifes vermelles, vestint amb sensualitat, classe i glamur a artistes i celebrities com Margot Robbie o reessa Witherspoon. 

Avantatges de comprar ulleres de sol Tom Ford en Òptica & Audiologia Universitària

En Òptica & Audiologia Universitària disposem d'un complet catàleg d'ulleres de sol Tom Ford amb els últims dissenys de la col·lecció els models més populars i millor valorats de la seva història, clàssics de moda que continuen triomfant. Aquí trobaràs les millors ofertes en ulleres de sol Tom Ford per a home i per a dona, i una política de promocions i descomptes durant tot l'any.

En Òptica & Audiologia Universitària pots comprar les ulleres de sol Tom Ford que més t'agradin amb un descompte fix addicional del 10% per a estudiants i membres de la comunitat educativa.

Pots comprar les teves ulleres de sol en qualsevol de nostres més de 85 botigues Òptica & Audiologia Univèrsitaria o a la nostra botiga en línia, si et resulta més còmode, per a rebre les teves ulleres de sol a domicili o per a recollir en botiga o en punts de recollida.