Devolucions

Fer un canvi o devolució amb nosaltres és molt senzill!

Tens un termini de 30 dies per a canviar o retornar la teva comanda. Només has d'emplenar el nostre formulari en línia de devolució o canvi. Les despeses de devolució corren del nostre compte, sempre que utilitzis el sistema de devolució ofert per la nostra part per a compres amb direcció d’entrega a Espanya i Portugal.

En Òptica & Audiologia Universitària estem a la teva disposició per a resoldre qualsevol dubte o pregunta que et sorgeixi sobre els enviaments i devolucions en línia de comandes. Recorda que, si ho desitges, pots anar als nostres centres a fer la devolució o sol·licitar el canvi en persona.

Passos per a fer canvis i devolucions en línia en Òptica & Audiologia Universitària:

  1. Completa el nostre formulari amb les teves dades.
  2. Quan rebem la teva sol·licitud, t'informarem de com pots fer el teu canvi o devolució, així que prepara el teu paquet amb el producte!
  3. En cas de devolució, rebràs el reemborsament quan rebem el producte i comprovem que es troba en perfectes condicions.
  4. En cas de canvi, una vegada rebut el producte i l'hàgim revisat, procedirem al nou enviament.

Per a compres amb direccions d’entrega fora del territori espanyol i portuguès, hauràs de retornar la comanda pels teus propis mitjans a la següent direcció del nostre magatzem: Carrer Canigó número 26 de L’Hospitalet de Llobregat (08901 Barcelona). 

  • Rebràs un correu de confirmació una vegada gestionada la devolució.
  • El departament d'atenció al client revisa el paquet una vegada arriba a l'oficina central per a verificar el seu contingut i realitzar les gestions necessàries.
  • Només s'acceptaran devolucions i canvis dins de les dates i condicions de compra anunciades en el moment de la compra en línia.
  • En cas de no ser possible gestionar la devolució o canvi que ens sol·licites, el nostre equip d'atenció al client contactarà amb tu per a informar-te.
  • Les caixes de lents de contacte i líquids que hagin estat *desprecintats no es consideren aptes per a la seva devolució per motius d'higiene.