Lents de contacte progresives

Lentilles

Període d'ús

Fabricant

Material

Disponibilitat

Lents de contacte progressives: avantatges i tipus

Les lents de contacte progressives, també conegudes com a lents de contacte multifocals, avui dia, representen llibertat i comoditat per als qui sofreixen miopia, hipermetropia i/o astigmatisme i, al mateix temps, presbícia. És el teu cas?

Com poden uneixis mateixes lents de contacte proporcionar ajuda per a veure bé amb tots dos problemes de visió?

Existeixen diferents tipus de lents de contacte progressives però totes elles tenen alguna cosa en comú. En mirar a través d'elles el cervell rep al mateix temps una imatge nítida i una altra borrosa ja que la lent compta amb dues zones diferenciades per a cada tipus de correcció visual.

Beneficis d'usar lents de contacte progressives o multifocals

Haver de recórrer, segons el moment, a l'ús d'ulleres per a veure bé de prop o des de lluny pot ser molt incòmode, especialment si, pel teu estil de vida, has de canviar aquestes amb freqüència al llarg del dia.

Les ulleres progressives faciliten el dia a dia de les persones amb aquesta doble problemàtica de visió, però per a moltes l'ús de lents de contacte és més còmode. En algunes ocasions, per preferència personal. En unes altres, perquè porten una vida molt activa o practiquen esports que fa més adequat l'ús de lents de contacte que d'ulleres.

En aquest sentit, les lents de contacte multifocals, al mateix temps, són un element de correcció visual molt còmode d'usar i molt segur. D'aquí la seva creixent popularitat.

Avantatges de comprar lents de contacte progressives en Òptica & Audiologia Universitària

Comprar lents de contacte multifocals és molt avantatjós i podràs gaudir de diferents ofertes Òptica & Audiologia Universitària.

Si ets membre de la comunitat educativa en la nostra òptica pots comprar lents de contacte multifocals de preus baixos ja que porten descomptes estudiants universitaris vàlids de manera permanent a les nostres botigues físiques o en línia.

Mai has portat lents de contacte? En Òptica & Audiologia Universitària t'oferim provar les lents de contacte gratis durant un mes. T'ensenyem com funcionen, com es posen i es lleven i les seves cures. Així podràs comprovar per tu mateix els seus avantatges i com et sents utilitzant-les. Sense cap cost!

T'oferim les millors lents de contacte multifocals, on trobaràs lents de contacte Acuvue i lents de contacte Lentsoft en un cuidat catàleg que pots comprar en línia o a través d'una de nostres més de 85 botigues Òptica & Audiologia Universitària.

En ell trobaràs els diferents tipus de lents multifocals amb ofertes, promocions i descomptes molt interessants. I també pots comprar líquids de lents de contacte per a la teva major comoditat.

Pots rebre la teva comanda a domicili, recollir-lo en botiga física o en un dels centenars de punt de recollida prefixats que posem a la teva disposició. Disposem d'un servei post venda magníficament valorat pels nostres clients.