Ulleres de sol Carrera

Ulleres Carrera amb vidres graduats monofocals antireflectants o solars per 79 € *Aplicable només a la selecció de productes amb l'etiqueta de vidres inclosos

Gènere

Material

Estil

Color Muntura

Color vidres

Tipus de lents

Fabricant

Preu

Disponibilitat

79,00€

Vidres inclosos

79,00€

Vidres inclosos

97,25€

En Stock

110,85€
123,70€
112,25€
90,80€
104,40€

En Stock

123,00€
85,10€

En Stock

129,40€
91,50€
77,95€

En Stock

110,85€

En Stock

104,40€

En Stock

123,70€
110,85€

En Stock

Ulleres de sol Carrera al millor preu

Les ulleres de sol Carrera destaquen pel seu estil, amb models amb personalitat pròpia i dissenys amb un esperit esportiu i innovador que no passen per a res desapercebuts. Les ulleres de sol de la marca suposen una aposta segura de qualitat i avantguarda des dels seus orígens fins a l'actualitat.

Per què triar ulleres de sol Carrera?

A través dels dissenys d'aquesta marca pots sentir les emocions de la competició, l'adrenalina de la velocitat, la competitivitat i l'obstinació per aconseguir els teus objectius. Les ulleres de sol Carrera són per a aquells amb esperit de guanyadors, els que veuen en cada dia una nova oportunitat per a triomfar, els atrevits i inconformistes, que viuen la seva vida sota les seves pròpies regles.

En les àmplies i variades col·leccions d'ulleres esportives de sol trobaràs models que et defineixen, que transmeten la teva pròpia personalitat i, a més, marquen tendència. Dissenys únics, moderns i avantguardistes.

Amb Carrera t'acomiades dels reflexos, gràcies a la tecnologia antireflexos que porten incorporada les seves ulleres de sol polaritzadas, i gaudeixes d'un contrast i una nitidesa clars, permetent-te aconseguir una visió de qualitat en qualsevol situació lumínica gràcies a les seves lents polaritzades. I tot això sense pagar molt pels teus models favorits.

Adquireix les teves ulleres de sol Carrera en Òptica & Audiologia Universitària

Triar les teves ulleres de sol Carrera no passa únicament per seleccionar el millor model per a tu a nivell estètic, tant si busques ulleres de sol d'home o ulleres de sol de dona. Necessites una òptica de confiança amb una gran experiència i trajectòria que t'ofereixi les millors condicions per a la teva adquisició, com a Òptica & Audiologia Universitària.
 
Posem a la teva disposició el nostre gran equip de professionals, ocupant-nos també de la revisió completa de la teva vista sense costos addicionals. Comptem amb més de 85 botigues Òptica & Audiologia Univèrsitaria físiques distribuïdes per diversos punts del país. En el cas que no vulguis o puguis desplaçar-te a cap dels nostres centres, comptem amb la nostra botiga en línia en la qual trobaràs un ampli catàleg de productes.

Tots els models del nostre catàleg compten amb 3 anys de garantia i, a més, en cas de trencament accidental en els primers sis mesos, ens fem càrrec del 50% de l'import. Per si no fos prou, també tenim un descompte del 10% per a estudiants i treballadors de centres educatius.