Ulleres de sol Oakley

Ulleres beO amb vidres graduats o solars monofocals antirreflectants per 49 € i progressius per 110 €*només productes amb l'etiqueta de vidres inclosos

Gènere

Material

Estil

Color Muntura

Color vidres

Tipus de lents

Fabricant

Preu

Disponibilitat

100,70€

En Stock

107,85€

En Stock

122,25€
169,00€

En Stock

133,05€

En Stock

Ulleres de sol Oakley al millor preu

Les ulleres de sol Oakley s'han convertit en part essencial del nostre catàleg. Amb un disseny molt esportiu i fidel a la qualitat, la signatura t'ofereix models per a tots els gustos. En Òptica & Audiologia Universitària comptem amb una àmplia varietat d'ulleres de sol de la marca que posem a la teva disposició en els nostres centres físics i a la nostra botiga en línia.
 

Models d'ulleres de sol Oakley

Pots trobar una àmplia varietat d'ulleres de sol Oakley per a home, així com ulleres de sol Oakley per a dona. 

Des dels seus inicis, les ulleres de la signatura han anat estretament lligades a l'esport, per la qual cosa compten amb un disseny cridaner i colorit. Però això no és tot, i és que disposen d'una sèrie d'innovacions tecnològiques que no et voldràs perdre, com les tecnologies Oakley High Definition Optics® i OO® Xarxa Iridium® Polarized, presents en les seves ulleres de sol polaritzadas.

Es tracta d'un productes més venuts entre les ulleres Oakley per a dona, i a més és el primer que va llançar la signatura per a ús quotidià. Es pot trobar en una gran varietat de colors, tant en les lents com en les muntures.

Van sortir en 2005 i van saltar a la fama perquè va començar a portar-les Valentino Rossi, sumant-se després altres esportistes com Fernando Alonso. Encara que mantenint la línia de la marca, acolorida i esportiva, té un disseny menys agressiu.


Per què comprar les teves ulleres de sol Oakley en Òptica & Audiologia Universitària?

25 anys enrere, quan comencem el nostre recorregut, obrim el nostre primer centro en la Universitat Politècnica de Catalunya. Des de llavors ens hem dedicat a oferir els millors preus i la millor qualitat.

En Òptica & Audiologia Universitària comptem amb més de 85 botigues Òptica & Audiologia Univèrsitaria físiques distribuïdes per diversos punts del país. En qualsevol d'ells t'atendran professionals qualificats, i contínuament formats. També comptem amb una botiga en línia en la qual trobaràs un ampli catàleg d'ulleres.

Finalment, és important que sàpigues que cobrirem el 50% de l'import de les teves ulleres si se't trenquen accidentalment durant els primers 6 mesos. A més, si ets estudiant, tindràs un 10% addicional de descompte a les teves ulleres. D'altra banda, com tots els nostres productes són oficials, disposaràs de 3 anys de garantia.