Ulleres graduades dona

Ulleres beO amb vidres graduats o solars monofocals antirreflectants per 49 € i progressius per 110 €*només productes amb l'etiqueta de vidres inclosos

Material

Estil

Tipo muntura

Color muntura

Fabricant

Preu

Disponibilitat

232,90€

-10 € en carrito

241,00€

-10 € en carrito

55,00€

En Stock

Cristales incluidos

110,15€
49,00€

En Stock

Vidres inclosos

49,00€

Vidres inclosos

49,00€

Vidres inclosos

253,15€

-10 € en carrito

65,40€
192,50€
125,55€
190,40€ 114,24€
168,00€
112,45€

Ulleres de vista per a dona

Trobar les ulleres de lectura perfectes no ha de ser complicat. A Óptica & Audiologia Universitària oferim una àmplia gamma d'estils, colors i dissenys per satisfer les teves necessitats i reflectir la teva personalitat.

Les nostres ulleres de lectura per a dones no només són funcionals, sinó que també són elegants i a la moda. Des de muntures clàssiques i atemporals fins a estils més moderns i avantguardistes, tenim alguna cosa per a tots els gustos. Ja sigui que necessitis ulleres de prop per llegir o treballar al teu ordinador, les nostres ulleres estan dissenyades pensant en la teva comoditat visual.

Tendències en ulleres de vista per a dona per a aquesta temporada

Descobreix les tendències en ulleres de vista per a dones d'aquesta temporada i porta el teu estil a un nivell superior. Des de les elegants ulleres graduades de Carolina Herrera que deslumbren amb el seu disseny atemporal fins a les sofisticades ulleres graduades de Prada per a dones, trobaràs l'últim en moda òptica. La combinació perfecta d'estil i visió està a la teva abast amb les ulleres graduades de Ray-Ban, que ofereixen un toc de modernitat. Per aquesta temporada, no escatimis en elegància i qualitat visual. Fes una declaració d'estil amb les teves ulleres de vista i deslumbra amb cada mirada!

Descobreix les tendències en ulleres graduades d'enguany

Per què comprar ulleres graduades per a dona a Óptica Universitària?

Comprar ulleres graduades per a dones a Óptica & Audiologia Universitària és essencial per mantenir una visió clara i salut visual òptima. Aquestes ulleres no només milloren la precisió visual, sinó que encaixen perfectament en el teu estil i et permeten lluir a la moda mentre cuides els teus ulls. A Óptica Universitària ens preocupem de la teva salut visual i també del teu estil.

Enllaços i articles d'interès: