Ulleres de sol Ray Ban

Ulleres Munich amb vidres graduats o solars monofocals antirreflectants per 72€ i progressius per 125€ *només productes amb l'etiqueta de vidres inclosos

Gènere

Material

Estil

Color Muntura

Color vidres

Tipus de lents

Fabricant

Preu

Disponibilitat

108,50€

En Stock

128,10€

En Stock

156,10€

En Stock

106,40€

En Stock

Ulleres de sol Ray-Ban al millor preu

En Òptica & Audiologia Universitària, volem oferir-te una selecció d'ulleres de sol Ray-Ban. És una marca referent en el sector amb models atemporals que mai passen de moda, tant en l'àrea d'ulleres de sol com en la d'ulleres graduades

Models d'ulleres de sol Ray-Ban 

Dins del nostre catàleg, pots trobar una gran varietat d'ulleres de sol Ray-Ban per a home, dona i nen. Tindràs l'oportunitat de triar entre diferents formes i materials, així com entre muntura completa, a l'aire o mitja muntura.

L'origen de Ray-Ban reinventat i adaptat a les modes més actuals. Aquest clàssic entre els clàssics continua sent un dels vaixells almirall de la marca, amb diferents models, colors i muntures per a tu.

Amb aquest disseny, es va materialitzar la innovació en fer el salt de les muntures metàl·liques a les de pasta. A més, amb les New Wayfarer la marca es va adaptar als nous temps amb una muntura lleugerament arrodonida i més petita.

Les Ray-Ban Clubmaster uneixen el millor de les Aviator i les Wayfarer, presentant una mescla d'una muntura superior de pasta i una inferior de metall.
 
També tenim una àmplia oferta d'ulleres de sol Ray-Ban per a dona amb muntures més estilosas i amb formes que sentin millor al rostre femení, com les Ray-Ban Justin o les Ray-Ban Nina. Si busques dissenys chic i moderns, t'aconsellem les Ray-Ban Erika, les Ray-Ban Wings
o les Ray-Ban Hexagonalperò si vols portar unes ulleres de sol més clàssiques, per què no triar les Ray-Ban Round?

Comprar ulleres de sol Ray-Ban en Òptica & Audiologia Universitària

Troba un ampli catàleg d'ulleres de sol barates Ray-Ban tant en la nostra web com en qualsevol de les nostres botigues Òptica & Audiologia Univèrsitaria físiques d'Alacant, Barcelona, Castelló, Girona, Lleida, Múrcia, Balears, Tarragona, València, Saragossa i Madrid.
En Òptica & Audiologia Universitària comptem amb taller propi de muntatge i reparació, per la qual cosa t'oferim un servei ràpid sense intermediaris per a qualsevol situació. A més, tindràs 3 anys de garantia i la seguretat que, si durant els primers sis mesos se't trenquen accidentalment, des d'Òptica & Audiologia Universitària cobrim el 50% de l'import en la reparació. I si ets estudiant, obtindràs un 10% de descompte en la teva compra.

A què estàs esperant?