Enviaments i devolucions

ENVIAMENTS

Enviaments gratis

Els enviaments a qualsevol de les nostres botigues son gratuïts.

L’enviament a domicili es gratuït a Península, Balears i Portugal per imports superiors a 35€ de compra, per a imports inferiors el cost és de 4.95€.

L'enviament a centres de recollida "UPS Acces Point" és vàlid per a Península i Balears i és gratuït a partir de 35€ de compra, per sota de 35€ el cost és de 3,50€..

Per enviaments a països de la Unió Europea, consulta les condicions aquí.

Zones d’enviament

- Espanya: Península i Balears.

- Unió Europea: consulta les condicions aquí.

Mètodes de pagament

Mètodes de pagament disponibles: Targeta, PayPal, Amazon Pay, Paga+Tarde o Transferència.

- Pagaments amb PayPal o amb Targeta són pagaments gestionats pels corresponents bancs, utilitza els seus sistemes informàtics, els seus mètodes d'autentificació i autorizació. Òptica Universitària no intervé en aquest procés. Un cop confirmat el pagament, la comanda queda en procés de preparació. +INFO.

- Amazon Pay: Ara pots fer el pagament de les teves comandes amb el teu compte d'Amazon, utilitza els sistemes informàtics, els mètodes d'autentificació i autorizació d'Amazon.

- Pagaments per transferència: Totes les comandes amb aquest mètode es queden pendents de confirmació fins a un màxim de 7 dies naturals, un cop superat el termini, si no es pot confirmar el pagament, s'anul·la. Amb aquest sistema l'estoc no queda reservat fins que es confirma el pagament, es pot donar la circumstància que no hi hagi estoc en el moment de confirmar el pagament, en cas de ser així s'informarà per correu electrònic del temps a esperar.

- Pagaments amb "Paga+Tarde": Disponible per a finançar el pagament de la teva comanda. +INFO.

                           · Finançament immediat: contratació en pocs segons, confirmació immediata, sense paperassa i amb la possibilitat d'avançar els pagaments. 
                           · Limitacions: El finançament podria ser denegat basant-se en criteris propis de l'empresa que ho gestiona. En cas de voler finançar dues comandes consecutives, la segona podria ser denegada. .

Temps de preparació

Està indicat en la fitxa de cada producte just al costat del botó d'afegir al carret, és el temps que triguem a preparar la comanda.

Les comandes realitzades després de les 17:30 es comencen a tramitar a partir del dia següent, sense comptar caps de setmana o festius.

Productes En Stock :: La gestió i enviament de la comanda es realitza entre el mateix dia i les següents 72 hores, sense comptar caps de setmana o festius.

Productes En Existències :: La gestió i enviament de la comanda es realitza entre 2 a 9 dies laborables. Aquests productes es troben en procés de reaprovisionament. Excepcionalment el termini pot ser superior si el fabricant no té existències.

- El nostre estoc és independent a l'estoc de les nostres botigues físiques: En cap cas s'agafarà estoc de botiga per poder complir amb una comanda on-line, el magatzem en línia és independent al de les botigues físiques.

En cas de no poder complir amb el termini, t'informarem via email. En períodes de promocions especials, no podem garantir puntualitat en els enviaments. En cas de tindre dubtes, escriu-nos a info@opticauniversitaria.com.

Modalitats d’enviament i entrega a domicili.

Per a Espanya (Península i Balears *) i Portugal treballem amb ENVIALIA:

- Enviament Bàsic 24/72h. = Gratis per comandes l'import sigui superior a 35 €, per a comandes d'import inferior el cost és de 4,95 €

- Enviament Urgent 24h. = 2,95 € per a comandes amb un import superior a 35 €, per a comandes d'import inferior el cost és de 7,90 €.

- Els terminis de lliurament són independents al temps de preparació, si necessites rebre la teva comanda amb urgència contacta'ns prèviament.

- Dissabtes, diumenges i festius no hi ha servei i no comptabilitzen.

* Els lliuraments a Balears que no corresponguin a la ciutat de Palma, podrien trigar més del temps seleccionat per limitacions logístiques, en aquests casos no es podrà reclamar a l'agència. En cas de dubte consultar amb nosaltres abans de fer una comanda.

Lliurament urgent especial per a l'àrea metropolitana de Barcelona, ​​a càrrec de l'empresa Shargo.

- Enviament Express 3h. = 5,00 € per a comandes amb un import superior a 35 €, per a comandes d'import inferior: 9,95 €. Només disponible per a productes en estoc amb enviament 24h indicat a la fitxa. Ens comprometem a lliurar abans de 3 hores la comanda, sempre que les condicions de trànsit ho permetin. El va enviar urgent amb Shargo es gestiona de 09: 00h a 17.30h. de dilluns a divendres, fora d'horari quedarà ajornat fins a ser possible atendre-ho.


Per enviaments a països de la Unió Europea, consulta les condicions aquí.

Entrega a domicili

A través de ‘Seguir la meva comanda’ en el menú ‘Compte’ de la web, pots veure l’estat de la comanda. Un cop l’enviament surt dels nostres magatzems, se t’informarà per email amb la confirmació de l’enviament i el número de seguiment de la comanda.

En cas de no poder fer l’entrega: el transportista et trucarà si no troba ningú per fer l’entrega; màxim 2 intents d’entrega. Passades els dos intents, hauràs d’anar a recollir la comanda a la oficina més propera d’Envialia. En cas de tenir dubtes, pots escriure’ns a pedidos@opticauniversitaria.com

Els lliuraments es realitzaran en l'adreça facilitada en la comanda, en cas d'haver algun error preguem se'ns avisi el més aviat possible. Envialia està obligada a fer el lliurament a la direcció corresponent a les dades d'enviament, en el moment del lliurament es demana a la persona recepcionant identificar-se i signar de conformitat. No hi ha cap obligació de fer el lliurament exclusivament al destinatari, ja que es considera la direcció proporcionada és de la seva confiança. En cas que la comanda hagi estat lliurada en una direcció diferent a la sol·licitada, se'ns ha de contactar amb la màxima urgència per poder donar solució.

Davant de qualsevol incidència amb el lliurament se'ns ha d'avisar el més aviat possible, disposa de 48h. per avisar-nos de possibles danys en el contingut, absència de material, etc. Això no inclou defectes de fàbrica, que queden coberts pels 2 anys de garantia.

Para conocer los tiempos de entrega en la Unió Europea consulta condicions aquí.

Modalitats d'enviament i lliurament en punts de recollida i botigues pròpies.

Per a Espanya (Península i Balears) amb UPS i les nostres pròpies botigues

- Lliurament en punt de recollida UPS 24 / 48h .: Podràs seleccionar d'entre més de 2500 punts de recollida repartits per tot el territori, amb una gran varietat d'horaris i comoditat, sense necessitat d'estar a l'espera d'un repartidor. Hauràs d'identificar-te amb el teu carnet d'identitat i número de recollida d'UPS. Tant aviat s'envia i es lliura a un punt de recollida, rebràs la informació i seguiment corresponents. Disposes de 10 dies per retirar la teva comanda, un cop superats es retorna a orígen.

- Lliurament a les nostres botigues Òptica Universitària 6/72 h .: Podràs seleccionar recollir la teva comanda a alguna de les nostres 75 botigues, amb una gran varietat d'horaris i comoditat, sense necessitat d'estar a l'espera d'un repartidor. Hauràs d'identificar-te amb el teu carnet d'identitat i la factura de compra o correu electrònic de comanda. Tant aviat s'envia i es lliura, rebràs l'avís d'enviament per correu electrònic i l'avís d'arribada per SMS.

- El termini de lliurament és independents al temps de preparació, si necessites rebre la teva comanda amb urgència contacta'ns prèviament.

Per recollides en dissabtes, diumenges i festius consultar horaris de cada local.

CANVIS I DEVOLUCIONS ONLINE

Terminis

El termini es de 30 dies naturals desde la data d’entrega de la comanda. L’article a retornar s’ha d’entregar amb el precinte posat (etiqueta vermella).

Per defectes de l’article, es disposa d’una garantia del fabricant de 2 anys. En cas de considerar que hi ha un desperfecte al rebre el producte, ens has d’informar a pedidos@opticauniversitaria.com en un termini no superior a les 48h de la recepció.

Per canvis i devolucions a la Unió Europea, consulta les condicions aquí.

A botiga i UPS

Les devolucions a botiga també són gratuïtes. Hauràs de lliurar la comanda en botiga al costat de la factura i allà tramitaran la gestió de la devolució.
Per UPS ens hauràs de contactar prèviament per poder-ho fer, i només en cas que la comanda tingués aquest tipus d'enviament.

Per devolucions de comandes recollits en botiga, en cas que vulguis que se't reculli la devolució al teu domicili, se't descomptarà el cost de la recollida de l'import total a retornar (4.95 €).

Quan es facin devolucions o canvis en botiga, no es retornarà l'import de la compra en línia al moment. Les botigues no tenen accés a les dades bancàries de les comandes en línia. La botiga enviarà a la nostra Central la comanda, un cop ens arriba es gestiona per tramitar la devolució per Targeta o Pay-Pal, que triga 24 / 48h a veure reflectit.

A domicili

Les devolucions són gratuïtes *. Envia un email a pedidos@opticauniversitaria.com indicant el motiu de la devolució, nom, adreça, dades de la compra, així com l'horari de preferència de recollida.

També podràs retornar la comanda a qualsevol de les nostres botigues amb la caixa i email de confirmació de la comanda.

Per devolucions de comandes recollits en botiga, en cas que vulguis que se't reculli la devolució al teu domicili, se't descomptarà el cost de la recollida de l'import total a retornar (4.95 €).

Si vols fer un canvi de model o color escriu-nos a pedidos@opticauniversitaria.com i t'informarem de com fer-ho.

* Si la comanda no es pot lliurar al destinatari, ens reservem el dret de descomptar els ports de devolució en el reemborsament de la comanda un cop se'ns torna.

Devolució de l’import

Un cop aprovada la devolució, rebràs un email de confirmació de l’abonament i rebràs l’import de la mateixa manera en que vas realitzar la compra.

Opticauniversitaria.com es reserva el dret de no acceptar devolucions comunicades o enviades fora del termini descrit o d’ulleres i lentilles que no es trobin en les mateixes condicions que van ser entregades.

go to top Go to top