Enviaments i devolucions

ENVIAMENTS

Enviaments gratis

Els enviaments a qualsevol de les nostres botigues son gratuïts.

L’enviament a domicili es gratuït a Península, Balears i Portugal per imports superiors a 40€ de compra, per a imports inferiors el cost és de 4.95€.

L'enviament a centres de recollida "UPS Acces Point" és vàlid per a Península i Balears i és gratuït a partir de 40€ de compra, per sota de 40€ el cost és de 3,50€..

Per enviaments a països de la Unió Europea, consulta les condicions aquí.

Zones d’enviament

- Espanya: Península i Balears.

- Unió Europea: consulta les condicions aquí.

Mètodes de pagament

Mètodes de pagament disponibles: Targeta, PayPal, Amazon Pay, Paga+Tarde o Transferència.

- Pagaments amb PayPal o amb targeta "Visa" i "Mastercard" són pagaments gestionats pels corresponents bancs, utilitza els seus sistemes informàtics, els seus mètodes d'autentificació i autorizació. Òptica Universitària no intervé en aquest procés. Un cop confirmat el pagament, la comanda queda en procés de preparació. +INFO.

- Amazon Pay: Ara pots fer el pagament de les teves comandes amb el teu compte d'Amazon, utilitza els sistemes informàtics, els mètodes d'autentificació i autorizació d'Amazon.

- Pagaments per transferència: Totes les comandes amb aquest mètode es queden pendents de confirmació fins a un màxim de 7 dies naturals, un cop superat el termini, si no es pot confirmar el pagament, s'anul·la. Amb aquest sistema l'estoc no queda reservat fins que es confirma el pagament, es pot donar la circumstància que no hi hagi estoc en el moment de confirmar el pagament, en cas de ser així s'informarà per correu electrònic del temps a esperar.

- Pagaments amb "Paga+Tarde": Disponible per a finançar el pagament de la teva comanda. +INFO.

                           · Finançament immediat: contratació en pocs segons, confirmació immediata, sense paperassa i amb la possibilitat d'avançar els pagaments. 
                           · Limitacions: En cas de voler finançar dues comandes consecutives, la segona comanda es denega automàticament.

Temps de preparació

Està indicat en la fitxa de cada producte just al costat del botó d'afegir al carret, és el temps que triguem a preparar la comanda.

Les comandes realitzades després de les 17:30 es comencen a tramitar a partir del dia següent, sense comptar caps de setmana o festius.

Productes En Stock :: La gestió i enviament de la comanda es realitza entre el mateix dia i les següents 72 hores, sense comptar caps de setmana o festius.

Productes En Existències :: La gestió i enviament de la comanda es realitza entre 2 a 9 dies laborables. Aquests productes es troben en procés de reaprovisionament. Excepcionalment el termini pot ser superior si el fabricant no té existències.

- El nostre estoc és independent a l'estoc de les nostres botigues físiques: En cap cas s'agafarà estoc de botiga per poder complir amb una comanda on-line, el magatzem en línia és independent al de les botigues físiques.

En cas de no poder complir amb el termini, t'informarem via email. En períodes de promocions especials, no podem garantir puntualitat en els enviaments. En cas de tindre dubtes, escriu-nos a info@opticauniversitaria.com.

Temps d’enviament i entrega

Hi ha 2 possibilitats d’entrega a domicili a Espanya:

- Enviament Bàsic 72h. = Gratis en cas que l’import de la comanda sigui igual o superior a 40€ o 4,95€ en cas que sigui inferior.

- Enviament Urgent 24h. = 2,95€ en cas que l’import de la comanda sigui igual o superior a 40€, o 7,90€ en cas que sigui inferior.

- Enviament Express 3h. = 5,00€ en cas que l’import de la comanda sigui igual o superior a 40€, o 9,95€ en cas que sigui inferior.
(Només disponible per a Barcelona, per a productes en Stock i per a comandes realitzades avans de les 17.30h)

Aquest termini és independent al temps de preparació, si necessites rebre la teva comanda amb urgència contacta'ns prèviament.

Els dissabtes, diumenges i festius no hi ha repartiment i no comptabilitzen.

Un cop el transportista recull la comanda, s'envia un correu electrònic de confirmació d'enviament amb el serde seguiment per poder seguir tot el procés de repartiment.

Per enviaments a països de la Unió Europea, consulta les condicions aquí.

Entrega a domicili

A través de ‘Seguir la meva comanda’ en el menú ‘Compte’ de la web, pots veure l’estat de la comanda. Un cop l’enviament surt dels nostres magatzems, se t’informarà per email amb la confirmació de l’enviament i el número de seguiment de la comanda.

En cas de no poder fer l’entrega: el transportista et trucarà si no troba ningú per fer l’entrega; màxim 2 intents d’entrega. Passades els dos intents, hauràs d’anar a recollir la comanda a la oficina més propera d’Envialia. En cas de tenir dubtes, pots escriure’ns a pedidos@opticauniversitaria.com

Els lliuraments es realitzaran en l'adreça facilitada en la comanda, en cas d'haver algun error preguem se'ns avisi el més aviat possible. Envialia està obligada a fer el lliurament a la direcció corresponent a les dades d'enviament, en el moment del lliurament es demana a la persona recepcionant identificar-se i signar de conformitat. No hi ha cap obligació de fer el lliurament exclusivament al destinatari, ja que es considera la direcció proporcionada és de la seva confiança. En cas que la comanda hagi estat lliurada en una direcció diferent a la sol·licitada, se'ns ha de contactar amb la màxima urgència per poder donar solució.

Davant de qualsevol incidència amb el lliurament se'ns ha d'avisar el més aviat possible, disposa de 48h. per avisar-nos de possibles danys en el contingut, absència de material, etc. Això no inclou defectes de fàbrica, que queden coberts pels 2 anys de garantia.

Para conocer los tiempos de entrega en la Unió Europea consulta condicions aquí.

Recollida a botiga

L’opció de recollida a botiga implicar recollir la comanda a la botiga que hagis seleccionat. Des del nostre magatzem, es prepara i s’envia la comanda mentre se’t confirma per email que la comanda ha sortir cap a la botiga. Un cop arribi a la botiga, rebràs un SMS per tal que passis a recollir la teva comanda.

Has d’esperar la recepció del SMS abans d’anar a la botiga, en cas de dubte, escriu-nos a pedidos@opticauniversitaria.com. A les botigues no disposen d’informació sobre les comandes online.

CANVIS I DEVOLUCIONS ONLINE

Terminis

El termini es de 30 dies naturals desde la data d’entrega de la comanda. L’article a retornar s’ha d’entregar amb el precinte posat (etiqueta vermella).

Per defectes de l’article, es disposa d’una garantia del fabricant de 2 anys. En cas de considerar que hi ha un desperfecte al rebre el producte, ens has d’informar a pedidos@opticauniversitaria.com en un termini no superior a les 48h de la recepció.

Per canvis i devolucions a la Unió Europea, consulta les condicions aquí.

A botiga

Las devolucions a botiga son sempre gratuïtes. Hauràs d’entregar la comanda junt amb la factura i allà tramitaran la teva devolució o canvi. En cas que vulguis que se’t reculli la comanda a domicili havent recollit a botiga, se’t descomptarà el cost de la recollida del import total de la comanda a retornar (4.95€).

Quan es facin devolucions o canvis a botiga, no se’t retornarà l’import de la compra online al moment. Les botigues no tindran accés a les dades bancàries de les comandes online. La botiga enviarà a la nostra Central la comanda i un cop arribi, es gestionarà la devolució per Tarjeta o Pay-Pal, que tarda unes 24h en veure’s reflectit.

A domicili

Las devolucions son gratuïtes*. Envia un email a pedidos@opticauniversitaria.com indicant: motiu de la devolució, nom, direcció, número de comanda i horari de preferència de recollida.

Si vols fer un canvi de model o color, escriu-nos a pedidos@opticauniversitaria.com.

*Si la comanda no ha pogut ser mai entregada i tramites devolució, ens reservem el dret de descomptar els costos de devolució del import total a retornar. En cas que vulguis que se’t reculli la comanda a domicili havent recollit inicialment a botiga, se’t descomptarà el cost de la recollida del import total de la comanda a retornar (4.95€).

Devolució de l’import

Un cop aprovada la devolució, rebràs un email de confirmació de l’abonament i rebràs l’import de la mateixa manera en que vas realitzar la compra.

Opticauniversitaria.com es reserva el dret de no acceptar devolucions comunicades o enviades fora del termini descrit o d’ulleres i lentilles que no es trobin en les mateixes condicions que van ser entregades.

go to top Go to top