Enviaments i devolucions

ENVIAMENTS

Enviaments gratis

Els enviaments a qualsevol de les nostres botigues son gratuïts. L’enviament a domicili es gratuït a Península, Balears i Portugal per imports superiors a 40€ i per imports inferiors el cost és de 4.95€.

Per enviaments a països de la Unió Europea, consulta les condicions aquí.

Zones d’enviament: Espanya i Comunitat Europea

- Espanya: Península i Balears.

- Unió Europea: consulta les condicions aquí.

Mètodes de pagament

Mètodes de pagament disponibles: Targeta, PayPal o Transferència.

- Pagaments amb PayPal o amb targeta "Visa" i "Mastercard" són pagaments gestionats pels corresponents bancs, utilitza els seus sistemes informàtics i els seus mètodes de autentificacion i autorizacion , Òptica Universitària no intervé en aquest procés. Un cop confirmat el pagament, la comanda queda en procés de preparació.

- Pagaments per transferència: Totes les comandes amb aquest mètode es queden pendents de confirmació fins a un màxim de 7 dies naturals, un cop superat el termini, si no es pot confirmar el pagament, s'anul·larà .
Amb aquest sistema l'estoc no queda reservat fins que es confirma el pagament, es pot donar la circumstància que no hi hagi estoc en el moment de confirmar el pagament, en cas de ser així s'informarà per correu electrònic del temps a esperar.

- Pagaments amb "Paga+Tarde":  Dos mètodes de pagament disponibles per a finançar o ajornar el pagament de la teva comanda. +INFO.

                           · Finançament immediat: contratació en pocs segons, confirmació immediata, sense paperassa i amb la possibilitat d'avançar els pagaments. 
                           · Paga a final de mes: contratació en pocs segons, confirmació immediata, sense paperassa i amb la possibilitat d'avançar el pagament. 

Temps de preparació

Està indicat en la fitxa de cada producte i és el temps que triguem a preparar la comanda.

Les comandes realitzades després de les 15:00 es comencen a tramitar a partir del dia següent, sense comptar caps de setmana o festius.

Productes En Stock :: La gestió i enviament de la comanda es realitza entre el mateix dia i les següents 72 hores, sense comptar caps de setmana o festius.

Productes En Existències :: La gestió i enviament de la comanda es realitza entre 1 a 9 dies laborables. Aquests productes es troben en procés de reaprovisionament. Excepcionalment el termini pot ser superior si el fabricant no té existències.

- El nostre estoc és independent a l'estoc de les nostres botigues físiques: En cap cas s'agafarà estoc de botiga per poder complir amb una comanda on-line, el magatzem en línia és independent al de les botigues físiques.

En cas de no poder complir amb el termini, t'informarem via email. En períodes de promocions especials, no podem garantir puntualitat en els enviaments. En cas de tindre dubtes, escriu-nos a info@opticauniversitaria.com

Temps d’enviament i entrega

Hi ha 2 possibilitats d’entrega a domicili a Espanya:

- Enviament Bàsic 72h. = Gratis en cas que l’import de la comanda sigui igual o superior a 40€ o 4.95€ en cas que sigui inferior.

- Enviament Urgent 24h. = 3.20€ en cas que l’import de la comanda sigui igual o superior a 40€, o 8.15€ en cas que sigui inferior.

Els dissabtes, diumenges i festius no hi ha entregues i no comptabilitzen. Aquest temps és addicional al temps de preparació de la comanda.

Entrega a domicili

A través de ‘Seguir la meva comanda’ en el menú ‘Compte’ de la web, pots veure l’estat de la comanda. Un cop l’enviament surt dels nostres magatzems, se t’informarà per email amb la confirmació de l’enviament i el número de seguiment de la comanda.

En cas de no poder fer l’entrega: el transportista et trucarà si no troba ningú per fer l’entrega; màxim 2 intents d’entrega.

Passades els dos intents, hauràs d’anar a recollir la comanda a la oficina més propera d’Envialia. En cas de tenir dubtes, pots escriure’ns a pedidos@opticauniversitaria.com

Para conocer los tiempos de entrega en la Unió Europea consulta condicions aquí.

Recollida a botiga

L’opció de recollida a botiga implicar recollir la comanda a la botiga que hagis seleccionat. Des del nostre magatzem, es prepara i s’envia la comanda mentre se’t confirma per email que la comanda ha sortir cap a la botiga. Un cop arribi a la botiga, rebràs un SMS per tal que passis a recollir la teva comanda.

Has d’esperar la recepció del SMS abans d’anar a la botiga, en cas de dubte, escriu-nos a pedidos@opticauniversitaria.com. A les botigues no disposen d’informació sobre les comandes online.

CANVIS I DEVOLUCIONS ONLINE

Terminis

El termini es de 30 dies naturals desde la data d’entrega de la comanda. L’article a retornar s’ha d’entregar amb el precinte posat (etiqueta vermella).

Per defectes de l’article, es disposa d’una garantia del fabricant de 2 anys. En cas de considerar que hi ha un desperfecte al rebre el producte, ens has d’informar a pedidos@opticauniversitaria.com en un termini no superior a les 48h de la recepció.

Per canvis i devolucions a la Unió Europea, consulta les condicions aquí.

A botiga

Las devolucions a botiga son sempre gratuïtes. Hauràs d’entregar la comanda junt amb la factura i allà tramitaran la teva devolució o canvi. En cas que vulguis que se’t reculli la comanda a domicili havent recollit a botiga, se’t descomptarà el cost de la recollida del import total de la comanda a retornar (4.95€).

Quan es facin devolucions o canvis a botiga, no se’t retornarà l’import de la compra online al moment. Les botigues no tindran accés a les dades bancàries de les comandes online. La botiga enviarà a la nostra Central la comanda i un cop arribi, es gestionarà la devolució per Tarjeta o Pay-Pal, que tarda unes 24h en veure’s reflectit.

A domicili

Las devolucions son gratuïtes*. Envia un email a pedidos@opticauniversitaria.com indicant: motiu de la devolució, nom, direcció, número de comanda i horari de preferència de recollida.

Si vols fer un canvi de model o color, escriu-nos a pedidos@opticauniversitaria.com.

*Si la comanda no ha pogut ser mai entregada i tramites devolució, ens reservem el dret de descomptar els costos de devolució del import total a retornar. En cas que vulguis que se’t reculli la comanda a domicili havent recollit inicialment a botiga, se’t descomptarà el cost de la recollida del import total de la comanda a retornar (4.95€).

Devolució de l’import

Un cop aprovada la devolució, rebràs un email de confirmació de l’abonament i rebràs l’import de la mateixa manera en que vas realitzar la compra.

Opticauniversitaria.com es reserva el dret de no acceptar devolucions comunicades o enviades fora del termini descrit o d’ulleres i lentilles que no es trobin en les mateixes condicions que van ser entregades.

go to top Go to top