Enviaments i devolucions

ENVIAMENTS

Enviaments gratis

Els enviaments a qualsevol de les nostres botigues son gratuïts.

L’enviament a domicili es GRATUÏT a Península, Balears i Portugal per imports superiors a 30€ de compra, per a imports inferiors el cost és de 3.45€.

L'enviament a centres de recollida "UPS Acces Point" és vàlid per a Península i Balears i és gratuït a partir de 30€ de compra, per sota de 30€ el cost és de 3,50€..

Per enviaments a països de la Unió Europea, consulta les condicions aquí.

Zones d’enviament

- Espanya: Península i Balears.

- Unió Europea: consulta les condicions aquí.

Mètodes de pagament

Mètodes de pagament disponibles: Targeta, PayPal, Amazon Pay, Pagantis o Transferència.

- Pagaments amb PayPal o amb Targeta són pagaments gestionats pels corresponents bancs, utilitza els seus sistemes informàtics, els seus mètodes d'autentificació i autorizació. Un cop confirmat el pagament, la comanda queda en procés de preparació.

- Amazon Pay: Ara pots fer el pagament amb el teu compte d'Amazon.

- Pagaments per transferència: Totes les comandes amb aquest mètode es queden pendents de confirmació fins a un màxim de 7 dies naturals, un cop superat el termini, si no es pot confirmar el pagament, s'anul·la. Amb aquest sistema l'estoc no queda reservat fins que es confirma el pagament, es pot donar la circumstància que no hi hagi estoc en el moment de confirmar el pagament, en cas de ser així s'informarà per correu electrònic del temps a esperar.

- Financiació Pagantis: Disponible per a finançar el pagament de la teva comanda utilitzan la Targeta de Crèdit, Dèbit o PayPal+INFO.

                           · Finançament immediat: contractació en pocs segons, confirmació immediata, sense paperassa i amb la possibilitat d'avançar els pagaments. S'apliquen interessos.
                           · Limitacions: El finançament podria ser denegat basant-se en criteris propis de l'empresa que ho gestiona. Aquests criteris no es poden consultar ni reclamar que es revisin.

Temps de preparació i enviament.

*Degut a la situació actual causada pel Covid-19 els temps de preparació i enviament es poden veure afectats

- Temps estimat de recepcióSempre, tant en la fitxa de producte, com en el moment de finalitzar la comanda, s'indica el termini estimat en què arribarà la comanda

Les comandes realitzades després de les 17:30 es comencen a tramitar a partir del dia següent, sense comptar caps de setmana o festius.

Productes En Stock: La gestió i enviament de la comanda es realitza el mateix dia, sempre que la fitxa de producte així ho indiqui.

Productes En Existències: La gestió i enviament de la comanda es realitza entre 2 a 9 dies laborables. Excepcionalment el termini pot ser superior si el fabricant no té existències.

- El nostre estoc és independent a l'estoc de les nostres botigues físiques: En cap cas s'agafarà estoc de botiga per poder complir amb una comanda online.

En cas de no poder complir amb el termini, t'informarem via email. En cas de tindre dubtes, escriu-nos a info@opticauniversitaria.com.

Modalitats d’enviament i entrega a domicili.

Per a Espanya (Península i Balears *) i Portugal:

- Enviament Ràpid (24h.) = GRATUÏT per a comandes amb import superior a 30€, per a comandes d'import inferior 3,45 €.

- Si necessites rebre la teva comanda amb urgència, i no saps amb seguretat quan ho rebràs, contacta'ns prèviament..

- Dissabtes, diumenges i festius no hi ha servei i no comptabilitzen.

Lliurament urgent especial per a l'àrea metropolitana de Barcelona, ​​a càrrec de l'empresa Shargo.

- Enviament Express 3h. = 5,00 € per a comandes amb un import superior a 30 €, per a comandes d'import inferior: 7,50 €. Només disponible per a productes en estoc. L'enviament urgent amb Shargo es gestiona de 09: 00h a 17.30h. de dilluns a divendres.


Per enviaments a països de la Unió Europea, consulta les condicions aquí.

Entrega a domicili

A través de ‘Seguir la meva comanda’ en el menú ‘Compte’ de la web, pots veure l’estat de la comanda. Un cop l’enviament surt dels nostres magatzems, se t’informarà per email amb la confirmació de l’enviament i el número de seguiment de la comanda.

En cas de no poder fer l’entrega: el transportista et trucarà si no troba ningú per fer l’entrega; màxim 2 intents d’entrega. Passats els dos intents, hauràs d’anar a recollir la comanda a l'oficina més propera de Correos. En cas de tenir dubtes, pots escriure’ns a pedidos@opticauniversitaria.com

Els lliuraments es realitzaran en l'adreça facilitada en la comanda, en cas d'haver-hi algun error preguem se'ns avisi el més aviat possible. Correos està obligada a fer el lliurament a la direcció corresponent a les dades d'enviament, en el moment del lliurament es demana a la persona recepcionant identificar-se i signar de conformitat. No hi ha cap obligació de fer el lliurament exclusivament al destinatari, ja que es considera la direcció proporcionada és de la seva confiança. En cas que la comanda hagi estat lliurada en una direcció diferent a la sol·licitada, se'ns ha de contactar amb la màxima urgència per poder donar solució.

Davant de qualsevol incidència amb el lliurament se'ns ha d'avisar com més aviat millor, disposa de 48h. per avisar-nos de possibles danys en el contingut, absència de material, etc. Això no inclou defectes de fàbrica, que queden coberts pels 2 anys de garantia.

Per conèixer els temps de lliurament a la Unió Europea consulta condicions aquí.

Modalitats d'enviament i lliurament en punts de recollida i botigues pròpies

Per a Espanya (Península i Balears) amb UPS i les nostres pròpies botigues

- Lliurament en punt de recollida UPS 24/48h .: Podràs seleccionar d'entre més de 2500 punts de recollida repartits per tot el territori, amb una gran varietat d'horaris i comoditat, sense necessitat d'estar a l'espera d'un repartidor. Hauràs d'identificar-te amb el teu carnet d'identitat i número de recollida d'UPS. Tan aviat s'envia i es lliura a un punt de recollida, rebràs la informació i seguiment corresponents. Disposes de 10 dies per retirar la teva comanda, un cop superats es retorna a origen.

- Lliurament a les nostres botigues Òptica Universitària 6/72h .: Podràs seleccionar recollir la teva comanda a alguna de les més de 75 botigues, amb una gran varietat d'horaris i comoditat, sense necessitat d'estar a l'espera d'un repartidor. Hauràs d'identificar-te amb el teu carnet d'identitat i la factura de compra o correu electrònic de comanda. Tant aviat s'envia i es lliura, rebràs l'avís d'enviament per correu electrònic i l'avís d'arribada per SMS.

- El termini de lliurament és independents al temps de preparació, si necessites rebre la teva comanda amb urgència contacta'ns prèviament.

Per recollides en dissabtes, diumenges i festius consultar horaris de cada local.

CANVIS I DEVOLUCIONS ONLINE

Terminis

El termini és de 30 dies naturals des de la data d’entrega de la comanda.

Les devolucions són gratuïtes, encara amb això l'empresa es reserva el dret a descomptar les despeses de devolució si es considera que el client no fa un ús raonable dels nostres serveis, com ara realitzar diverses compres i devolucions consecutives.

En cas de considerar que hi ha un desperfecte en rebre el producte, ens has d’informar a pedidos@opticauniversitaria.com en un termini no superior a les 48h de la recepció.

Les ulleres de sol o la vista s'han de tornar en perfecte estat al costat de l'etiqueta blanca intacta, l'isard, l'estoig i els accessoris, si es detecta qualsevol deteriorament, Òptica Universitària es reserva el dret a denegar la devolució.

Addicionalment, cal tenir en compte que, d'acord amb la LGCU, no hi ha dret de desistiment per part de l'usuari sobre determinats productes com: béns confeccionats conforme a les especificacions del consumidor o clarament personalitzats o aquells que no siguin aptes per a ser retornats per raons de protecció de la salut o d'higiene que hagin estat desprecintats després del lliurament, com ara les lents de contacte o líquids per a les mateixes. En aquests supòsits, el consumidor no podrà desistir del contracte.

Per canvis i devolucions a la Unió Europea, consulta les condicions aquí.

A botiga i UPS

Les devolucions a botiga també són gratuïtes. Hauràs de lliurar la comanda en botiga al costat de la factura i allà tramitaran la gestió de la devolució.
Per UPS ens hauràs de contactar prèviament per poder-ho fer, i només en cas que la comanda tingués aquest tipus d'enviament.

Per devolucions de comandes recollides en botiga, en cas que vulguis que se't reculli la devolució al teu domicili, se't descomptarà el cost de la recollida de l'import total a retornar (4.95 €).

Quan es facin devolucions o canvis en botiga, no es retornarà l'import de la compra en línia al moment. Les botigues no tenen accés a les dades bancàries de les comandes en línia. La botiga enviarà a la nostra Central la comanda, un cop ens arriba es gestiona per tramitar la devolució per Targeta o Pay-Pal, que triga 24 / 48h a veure reflectit.

A domicili

Les devolucions són gratuïtes *. Envia un email a pedidos@opticauniversitaria.com indicant el motiu de la devolució, nom, adreça, dades de la compra, així com l'horari de preferència de recollida.

També podràs retornar la comanda a qualsevol de les nostres botigues amb la caixa i email de confirmació de la comanda.

Per devolucions de comandes recollides en botiga, en cas que vulguis que se't reculli la devolució al teu domicili, se't descomptarà el cost de la recollida de l'import total a retornar (4.95 €).

Si vols fer un canvi de model o color escriu-nos a pedidos@opticauniversitaria.com i t'informarem de com fer-ho.

Els canvis i devolucions són gratuïts i es realitzaran en transport no urgent. En cas de necessitar un tipus de transport diferent per a fer els canvis o devolucions, se'ns haurà de contractar concorde a les nostres tarifes.

* Si la comanda no es pot lliurar al destinatari, ens reservem el dret de descomptar els ports de devolució en el reemborsament de la comanda un cop se'ns torna.

Devolució de l’import

Un cop aprovada la devolució, rebràs un email de confirmació de l’abonament i rebràs l’import de la mateixa manera en què vas realitzar la compra.

Òptica Universitària es reserva el dret de no acceptar devolucions comunicades o enviades fora del termini descrit o d’ulleres i lentilles que no es trobin en les mateixes condicions que van ser entregades.

El que diuen de nosaltres

4.67 /5

Basant-se 8418 opinions

"Todo perfecto segun lo acordado"

-Client verificat Trustedshops - 27/09/2020

"Servicio que facilita mucho la obtención del producto, ahorra las colas y el desplazamiento a la tienda."

-Client verificat Trustedshops - 27/09/2020

"Todo perfecto!muy rápido y una Presentación súper chula!"

-Client verificat Trustedshops - 27/09/2020

"Producto el esperado, embalaje perfecto, entrega rapidísima."

-Client verificat Trustedshops - 27/09/2020

"Todo perfecto"

-Client verificat Trustedshops - 27/09/2020

go to top Go to top