LENTSOFT MENSUAL SIL XR ASTIG 6, , hi-res image number 0

lentsoft

lentsoft mensual silicona astigmatisme xr 6 unitats

REF: 972162
Compra ara i rep-lo entre el 24/09/2024 i el 26/09/2024
88,00€

Selecciona les teves preferències per poder afegir a la cistella

Paga en quotes mensuals amb

Lents de Contacte LENTSOFT MENSUAL SILICONA XR TORICA.

Corregeix el teu astigmatisme i la teva graduació alta (de miopia o hipermetropía) al mateix temps amb les lents de contacte LENTSOFT MENSUAL SILICONA ASTIGMATISMO XR. Aquestes lents de contacte de la marca Lentsoft estan especialment pensades per a persones amb graduacions molt altes i astigmatisme que busquen una major llibertat visual en la seva vida. Les lents de contacte LENTSOFT MENSUAL SILICONA ASTIGMATISME XR s'adapten al teu ritme de vida, podent ser utilitzades per a treballar, sortir de festa, fer exercici o qualsevol altra activitat que se t'ocorri.

Aquestes lents de contacte són reutilitzables durant aproximadament 30 dies i per a notar-les tan fresques com el primer dia només has de recordar guardar-les en la seva caixa, submergides en líquid per a lents de contacte, després d'haver-les utilitzat no més de 12 hores en un dia. Per descomptat, tampoc has de dormir amb elles, o en cas contrari podries causar-te danys visuals. D'altra banda, amb només un parell de minuts al dia del teu temps, les teves lents de contacte LENTSOFT MENSUAL SILICONA ASTIGMATISMO XR estaran hidratades i suaus durant tot el dia, des del primer fins a l'últim i podràs usar-les amb tota la comoditat del món.

La seva fabricació amb silicona proporciona a les LENTSOFT MENSUAL SILICONA ASTIGMATISMO XR un extra d'humectabilitat que aconsegueix augmentar el confort d'ús i que a més les converteix en unes lents de contacte molt flexibles i transpirables. Les LENTSOFT MENSUAL SILICONA ASTIGMATISME XR no irriten ni ressequen els teus ulls com les lents de contacte corrents.

Si vols fer-te amb els teus LENTSOFT MENSUAL SILICONA ASTIGMATISMO XR no dubtis a passar-te per una de les nostres botigues físiques per a obtenir les teves lents de contacte totalment adaptades a les teves necessitats. Com que són lents adaptades per a graduacions molt altes, no estan disponibles per a comprar en línia.

Lentilles especials per a graduacions altes.
No disponibles per a la compra online


En cas de tindre dubtes, estem disponibles per a ajudar-te en el nostre mail d' info@opticauniversitaria.com

Volem recordar la importància de revisar la vista com a mínim un cop a l'any. En les nostres òptiques et pots revisar la vista de forma gratuïta.

  • Tipus de Lents de contacte: 002
  • Material: Silicona
  • Tipus de Lent: Lents de contacte per astigmatisme
  • Període d'ús: Mensuals
Compra ara i rep-lo entre el 24/09/2024 i el 26/09/2024
88,00€