Tipus de lents, quins tipus de vidres hi ha?

Ulleres Munich + vidres graduats per 72 €! Enviament GRATUÏT en 24 H*!

  *Productes en stock / Recull gratis als nostres centres

Quins tipus de
vidres hi ha?

Hi ha diferents tipus de lents per a corregir els diferents problemes visuals com la miopia, hipermetropia, astigmatisme, vista cansada o presbícia.


La seva elecció dependrà de les necessitats individuals, tant visuals com personals, de cadascun.


Quins són els vidres que necessites?

Vidres
Monofocals

Les lents monofocals s'utilitzen per a corregir qualsevol ametropia (miopia, hipermetropia o astigmatisme). El que distingeix a aquestes lents és que tenen una única graduació.

Hi ha dos tipus de vidres monofocals segons la seva fabricació:


Monofocal convencional:

És la lent fabricada d'acord amb els estàndards de qualitat per a una visió nítida i còmoda.


Monofocal digital:

És la lent fabricada amb tecnologia digital, per a obtenir una visió més nítida i amb una millor visió perifèrica. Aquest tipus de lent monofocal es recomana per a graduacions superiors a 3 diòptries.

Veure la botiga més propera

Lents
Relax

Les lents Relax són lents monofocals digitals que incorporen una lleu variació, de la graduació que ajuda a relaxar l'esforç en la visió de prop que requereix el nostre dia a dia. Aquest tipus de lent, ajuda a evitar molèsties a la visió causades per un sobreesforç com visió borrosa, llagrimeig o mal de cap.

En resum, una lent relax, com el seu nom indica, ajuda a relaxar l'esforç que fem quan mirem moltes hores els mòbils,portàtils o tauletes, fins i tot quan llegim.

Apropa't a un dels nostres centres i t'assessorarem.

Veure la botiga més propera

Vidres
Progressius

Els vidres progressius són les lents recomanades per a persones que tenen presbícia (vista cansada) i que necessitenvisió nítida i natural a diferents distàncies.

Les lents progressives tenen una zona d'enfocament de lluny -a la part superior-, una zona d'enfocament intermèdia -al centre-, i una zona d'enfocament de prop en la -part inferior-.

En resum, és una lent amb diferents focus per poder veure amb les mateixes ulleres a diferents distàncies, sense necessitat d'anar canviant-se d’ulleres en cada ocasió.

Hi ha dos tipus de vidres progressius segons la seva fabricació:


Progressius estàndards:


Es fabriquen de manera convencional, amb la progressió tallada per la cara interna. S'utilitzen principalment en persones que no utilitzen habitualment dispositius digitals , com ordinadors o tauletes, ja que no es fabriquen tenint en compte paràmetres específics de l'usuari.

Progressius personalitzats amb tecnologia Free - Form (digitals):

Aquestes lents estan dissenyades a mida per a l'usuari, segons la seva graduació, tipus de muntura i tenint en compte la seva rutina diària (en quines situacions treballa, estil de vida...). Amb la tecnologia digital s'aconsegueix un camp visual ampli i d’enfocament ràpid, de manera que l'adaptació és més ràpida i còmoda.

Saber més

Vidres
Ocupacionals

Les lents ocupacionals tenen una graduació específica per a estar còmode davant d’un ordinador. La zona superior està dissenyada per a enfocar la pantalla de l'ordinador, i la zona inferior permet enfocar a una distància pròxima per mirar un document.

Amb aquestes lents evitem els símptomes de fatiga visual, com tensió ocular, mal de cap o coll, ja que ens permeten tenir una postura més relaxada. Estan fabricats amb tecnologia digital, similar a un progressiu i té un recorregut còmode des de la pantalla fins al text.

Vidres
Bifocals

Són lents que estan en desús perquè només tenen dos punts d'enfocament, un per a lluny, a la part superior de la lent, i un altre per a prop, el segment de lectura, a la part inferior.

Es veu la unió entre les dues lents, el que fa que no sigui gaire estètic.

En el cas que necessitis més d'un punt d'enfocament, es recomana l'ús de progressius.

Lents
Reduïdes

Tant en vidres monofocals com progressius, com més graduació tinguem, es recomana l'ús de les lents reduïdes (1.6, 1.67, 1.74). Fabricades a partir d'un material més dens que ens permet obtenir unes lents més fines i estètiques.

Tria entre més de 2.000 muntures

Veure totes les muntures

El que diuen de nosaltres

4.65 /5

Basant-se 12328 opinions

"Molt bona atenció!"

-Client verificat Trustedshops - 27/05/2023

"Seriedad, fluidez en la comunicación y rapidez en los envíos. Todo ok"

-Client verificat Trustedshops - 27/05/2023

""

-Client verificat Trustedshops - 27/05/2023

"Todo perfecto"

-Client verificat Trustedshops - 27/05/2023

""

-Client verificat Trustedshops - 26/05/2023

go to top Go to top