LENTSOFT MENSUAL SILICONA TORIC 6U, , hi-res image number 0

lentsoft

lentsoft mensual silicona astigmatisme 6 unitats

REF: 99802
Tipus de graduació:
Una única graduació
Dues graduacions diferents
Compra ara i rep-lo entre el 21/06/2024 i el 25/06/2024
49,00€

Selecciona les teves preferències per poder afegir a la cistella

Paga en quotes mensuals amb

PROMOCIÓN LENTS DE CONTACTE + LÍQUIDS

Per la compra de 2 caixes mensuals o quinzenals de lents de contacte i dos líquids, porta't un tercer líquid gratis. 

Per a gaudir de la promoció, afegeix al carret primer 2 caixes de lents de contacte mensuals o quinzenals i després afegeix 2 líquids a triar entre: Lentsoft Solució ÚnicaLentsoft Única Hidratant Disop Hidro Health SiH, no combinables entre ells. Automàticament se sumarà un tercer líquid sense cost addicional. 

 

LENTSOFT MENSUAL SILICONA ASTIGMATISME 6 UNITATS

Aquestes lents de contacte són perfectes per a tu si necessites corregir el teu astigmatisme, però prefereixes prescindir d'unes ulleres graduades que entorpeixin la teva experiència visual, perquè amb les lents de contacte LENTSOFT MENSUAL SILICONA ASTIGMATISME 6 UNITATS gairebé no notaràs que les portes posades i podràs dur-les a tot arreu amb tu, ja sigui per a una llarga jornada laboral com per practicar esports d'alta intensitat. Estem convençuts que et resultaran tan còmodes que no voldràs tornar a fer servir les teves ulleres graduades, perquè aquestes lentilles estan fetes d'hidrogel de silicona, un nou material que s'ha començat a fer servir en la fabricació de lents de contacte molt més transpirable i que permet una major oxigenació i humectabilitat de l'ull, deixant passar més oxigen a la còrnia i mantenint l'ull humit durant més temps. Sens dubte, serà una aposta segura que no podràs rebutjar.

A més, són d'allò més pràctiques i funcionals perquè poden ser reutilitzades durant aproximadament trenta dies i no hauràs d'estrenar unes noves cada dia, així que generaràs menys residus i el preu també serà més econòmic. L'únic que hauràs de fer serà deixar-les reposar en el líquid de lentilles durant la nit perquè s'hidratin i desinfectin després del seu ús diari, un procés que no necessitarà més d'uns pocs minuts al dia i evitarà possibles infeccions als teus ulls.

I no només podràs corregir el teu astigmatisme, ja que si a més tens miopia o hipermetropia, també podràs graduar les teves lents de contacte en funció de les teves necessitats. Ja veus que és una alternativa molt útil que t'ajudarà a gaudir d'una visió òptima, però encara falta conèixer els detalls tècnics de les lents de contacte LENTSOFT MENSUAL SILICONA ASTIGMATISME 6 UNITATS, que compten amb un diàmetre de 14,5 mm, una corba base de 8,5 mm i una potència esfèrica de +6.00 a -10.00 diòptries. Aconsegueix-les a la nostra botiga online, on trobaràs tots els formats disponibles d'aquestes lents de contacte Lentsoft.

 


Especificacions tècniques:

 

Periodicitat: Mensual. *
Material:Fanfilcon A
Hidratació:55% 
Diàmetre (DIA): 14.5 mm14.5 mm 
Corba base (BC):8.5 mm 
Potència esfèrica (Diòptries):+6.00 a -10.00 ** 
Cilindre::-0.7 / -1.25 / -1.75 / -2.25
Eix:10º a 180º* Ús aproximat de 12 hores seguides màxim, després de l'ús procedir amb les neteges pertinents. Es desaconsella totalment dormir amb les lents de contacte posades.

** El símbol "+" és per hipermetropia i el símbol "-" per miopia. És responsabilitat del client disposar d'una recepta Oftalmològica o optometrista on quedi clar quin tipus de graduació necessita per poder demanar correctament la graduació adequada de les lents de contacte.
 
En cas de tenir dubtes, estem disponibles per ajudar-lo en el nostre correu info@opticauniversitaria.com
Volem recordar la importància de revisar la teva vista a mínim un cop a l'any. A les nostres òptiques pots revisar-la vista de forma gratuïta.

  • Tipus de Lents de contacte: 002
  • Material: Silicona
  • Tipus de Lent: Lents de contacte per astigmatisme
  • Període d'ús: Mensuals
Compra ara i rep-lo entre el 21/06/2024 i el 25/06/2024
49,00€