1-DAY ACUVUE™ MOIST MULTIFOCAL 90 UNITATS, , hi-res image number 0

acuvue

1-day acuvue™ moist multifocal 90 unitats

REF: 96268
Compra ara i rep-lo entre el 19/03/2024 i el 22/03/2024
Tipus de graduació:
Una única graduació
Dues graduacions diferents
79,00€
Paga en quotes mensuals amb

1-DAY ACUVUE MOIST MULTIFOCAL 90 UNITATS

Comences a patir vista cansada però no vols portar ulleres graduades? Si mai abans has necessitat ulleres per veure amb claredat, pots prescindir-ne i provar amb les lentilles. En el teu cas, seran perfectes per a tu les lents de contacte 1-DAY ACUVUE MOIST MULTIFOCAL DIARIA 90 UNITATS., unes lents de contacte que incorporen diverses graduacions diferents perquè qui les porti pugui enfocar la vista des de les diferents distàncies. Oblida't dels objectes borrosos perquè a partir d'ara veuràs clarament tots els objectes des de llarga, mitja i curta distància. El que més t'agradarà d'aquest format és que amb prou feines necessiten manteniment, ja que són lents de contacte diàries que, després de portar-les durant tot el dia, hauràs de llençar-les i estrenar-ne de noves l'endemà. Segur que et resulta una opció d'allò més pràctica a la qual t'acostumaràs de seguida.

Pots estar segur que no t'ocasionaran molèsties i encaixaran amb el teu estil de vida perquè es mantenen fresques i humides tot el dia gràcies al material d'hidrogel amb què estan fabricades. S'adapta molt bé a l'ull humà perquè és una lent molt prima i flexible, així que tampoc tindràs problemes per posar-les i treure-te-les. Així i tot, és important que mantinguis bons hàbits i no les portis per més de 12 hores o dormis amb elles, ja que això podria ocasionar irritacions i fins i tot infeccions oculars. I, a més, protegiràs els teus ulls de la radiació UV perquè les lents de contacte Acuvue incorporen un filtre UV que bloqueja aquests raigs solars.

No esperis més per poder gaudir d'una visió nítida sense una muntura que l'entorpeixi, ara pots portar lents de contacte per solucionar el teu problema visual. Les lents de contacte 1-DAY ACUVUE MOIST MULTIFOCAL DIARIA 90 Uds. Compten amb un diàmetre de 14,3 mm de gruix, una corba base de 8,4 mm i una potència esfèrica de -9.00 a +6.00 diòptries.Especificacions tècniques:

Fabricant:  Johnson & Johnson
Marca:  Acuvue
Periodicitat:  Reemplaçament diari
Material:  42% Etalficon A / Agua 58%
Diàmetre (DIA):  14.3 mm
Corba base (BC):  8.4 mm
Potència esfèrica:  de -12.00 a +6.00 Dioptrías
Addició:  Baixa / Mitjana / Alta (LOW / MID / HIGH)
Protecció UVA / UVB:  Sí, tipus 1*

Graduacions diferents en cada ull: Afegir al carret una graduació i després repetir el procés amb l'altra graduació


* Ús aproximat de 12 hores seguides màxim, després de l'ús rebutjar, mai reutilitzar. Es desaconsella totalment dormir amb les lentilles posades.
* El símbol “+” és per hipermetropia i el símbol “-” per a miopia. És responsabilitat del client disposar d'una recepta Oftalmològica o Optometrista on quedi clar quin tipus de graduació necessita per poder demanar correctament la graduació adequada de les lentilles.

Totes les lents de contacte de marca ACUVUE® tenen filtre UV per ajudar a proporcionar protecció contra la transmissió de radiació UV nociva a la còrnia i a l'interior de l'ull. Les lents de contacte amb filtre UV no substitueixen a les ulleres de sol amb filtre UV, ja que no cobreixen completament els ulls i els seus voltants. Hauria de continuar portant protecció UV segons la recomanació del seu professional. Transmissions d'UV mesurades en una lent de -1.00D. Dades d'arxiu JJVC 2012.

En cas de tenir dubtes, estem disponibles per ajudar-lo en el nostre correu info@opticauniversitaria.com

Et recordem la importància de revisar la teva vista. En les nostres òptiques pots revisar-te la vista de forma gratuïta i provar aquestes lentilles gratis.

 

 

  • Tipus de Lents de contacte: 003
  • Material: Hidrogel
  • Tipus de Lent: Lents de contacte progressives o multifocals
  • Període d'ús: Diàries