Lents de contacte de colors

Lentilles

Període d'ús

Fabricant

Material

Disponibilitat

26,00€

Lents de contacte de colors: tipus i consells

Alguna vegada t'has imaginat amb un color d'ulls diferent? És una cosa que li succeeix a molta gent, i és que a vegades ve de gust fer una transformació radical. Les lents de contacte de colors t'ajuden a aconseguir aquest propòsit. Verds, blaus, marrons… tria el to que més t'agradi i llança't a la piscina.

Quins tipus de lents de contacte de colors hi ha?

Per a començar, tenim lents de contacte opaques, que canvien completament el color dels teus ulls. Són perfectes sobretot per a ulls foscos, als quals els costa una mica més fondre's amb els tons clars.

Dins d'aquest grup hauríem d'incloure les lents de contacte de fantasia. Són totalment opaques i les tens en colors tan cridaners com el blanc, el vermell i el groc. Aquestes lents de contacte de colors per a Halloween o per a Carnestoltes són el que cerques per a la teva disfressa del dia 31 d'octubre.

No obstant això, en buscar lents de contacte de colors per a ulls marrons hi ha qui no acaba de veure's amb un blau o un verd intens. Per això trobaràs també lents de contacte de colors naturals que realcen el to del teu ull. Són ideals si et veus la mirada una mica apagada i vols que llueixi més brillant.

També pots triar entre lents de contacte de colors sense graduar o graduades. Les cal cobreixen problemes com la miopia o la hipermetropía, però també les tens només d'ús cosmètic.

Consells per a triar les teves lents de contacte de colors

El primer és que acudeixis a un especialista abans de comprar lents de contacte de colors. Ell t'indicarà quines són les més adequades per a tu i les graduarà si és necessari. A més, podràs plantejar-li qualsevol dubte que et sorgeixi, alguna cosa que hauries de fer si és la primera vegada que usaràs lents de contacte.

D'altra banda, a l'hora de triar el color hauràs de fixar-te en el teu pèl i la teva pell. Al cap i a la fi, no tots els tons queden bé a tothom i es tracta que les lents de contacte t'afavoreixin.

Si és la primera vegada que canvies el to dels teus ulls, pots començar per unes lents de contacte de colors naturals. Així tindràs l'oportunitat d'observar si t'agrada el canvi i, en aquest cas, pots llançar-te la pròxima vegada amb unes més opaques.

Finalment, no comparteixis mai les teves lents de contacte i cuida-les amb cura. Al cap i a la fi, van dins del teu ull i podries contagiar i contagiar-te d'infeccions si les usa també una altra persona.

Troba marques de qualitat en Òptica & Audiologia Universitària

Treballem amb les millors lents de contacte de colors de la mà de les marques Freshlook, Lentsoft i Air Optix. Referent a lents de contacte fantasia, t'oferim els productes de qualitat de Servilens i Disop.

Si ets estudiant universitari o treballes en un centre universitari i et preocupa el preu de les lents de contacte recorda que apliquem un 10% de descompte addicional amb nostra promo d'Òptica Universitària per a estudiants.

Tenim més de 25 anys d'experiència en el sector i tots els nostres professionals estan compromesos amb la qualitat, a més de que reben una formació continuada per a mantenir-se actualitzats.

Si et decideixes a comprar les teves lents de contacte de colors en Òptica & Audiologia Universitària, t'animem que ens visitis en algun dels més de 85 centres i botigues Òptica & Audiologia Universitària que tenim a la teva disposició. Allí tindràs una revisió gratuïta i els nostres especialistes podran assessorar-te perquè t'emportis unes lents de contacte indicades per als teus ulls.

Si estàs desitjant canviar el color dels teus ulls a aquest amb el qual somiaves en la teva infància, ja pots fer-ho. Les millors lents de contacte de colors estan disponibles en el nostre catàleg. Només et falta trobar les ideals per a tu.