Lents de contacte Halloween i Carnaval

Lentilles

Període d'ús

Fabricant

Material

Disponibilitat

26,00€

Lents de contacte de fantasia

Les lents de contacte de fantasia són una de les opcions més populars a l'hora de proporcionar a les disfresses i caracteritzacions el toc distintiu que necessiten. Gràcies als diferents tons disponibles i a la comoditat que ofereixen, pots usar lents de contacte de fantasia per a completar les teves disfresses d'Halloween o carnestoltes sorprendràs amb una mirada original sense descurar la protecció i cura dels ulls.

La versatilitat d'aquestes lents de contacte permet que puguis utilitzar-les sense graduar o amb correcció ocular, en tons més naturals o en colors més extrems, segons els teus gustos i necessitats.

Per què són tan populars?

Les lents de contacte de colors de fantasia són el complement perfecte per a tots aquells que volen celebrar qualsevol tipus de festivitat o, simplement, per a aquells que volen afegir un toc de fantasia a la seva mirada. Aquest complement és imprescindible tant en les disfresses més elaborades com en els més senzills. Pots usar-les com a lents de contacte d'Halloween o lents de contacte per a carnestoltes. En incorporar-les al teu estil, et proporcionaran el toc d'originalitat just que busques per a la teva mirada.

Aquest complement resulta tan popular perquè et dona l'oportunitat de canviar el color dels teus ulls de manera còmoda i senzilla. Molts de les disfresses o caracteritzacions es basen en personatges amb tonalitats d'ulls molt distintives. A més, pots adquirir lents de contacte e fantasia graduades i tenir una mirada diferent del temps que corregeixen problemes de visió com a miopia, hipermetropia, astigmatisme o presbícia.

Tipus de lents de contacte de fantasia

A l'hora de triar les teves lents de contacte per a Halloween i Carnestoltes, disposes de diverses opcions segons l'aspecte que vulguis proporcionar a la teva mirada.

1. Lents de contacte fantasia Halloween

Les lents de contacte Halloween són perfectes per a proporcionar un estil completament diferent a la teva mirada i escapar durant una estona dels tons d'iris més convencionals. La varietat de colors d'aquesta gamma resulta perfecta per a sorprendre en Halloween, festes temàtiques o qualsevol altre tipus d'esdeveniment, proporcionant el toc especial que el teu aspecte necessita.

En Òptica & Audiologia Universitària, entre altres, tenim a la teva disposició les lents de contacte de fantasia per a Halloween de la marca Servilens. Segons el tipus d'ús que pretens donar-los, pots triar entre adquirir lents de contacte diàries o lents de contacte mensuals. Les primeres són perfectes per a quan només tens intenció d'utilitzar-les un dia, ja que després del seu ús hauràs de rebutjar-les. En canvi, les segones valen la pena si pretens donar-los un ús més prolongat. Podràs posar-te-les cada dia fins a un màxim de 30 dies, sempre que realitzis el manteniment correcte i no sobrepassis un ús diari de fins a 12 hores.

Són lents de contacte molt lleugeres, fàcils de portar i que s'adapten sense problemes a la forma de l'ull.

2. Lents de contacte de colors

Les lents de contacte de colors són una alternativa menys extrema a les lents de contacte de fantasia per a Halloween. Resulten l'opció ideal per a provar un to diferent del teu o per a ajudar-te a completar la caracterització per a una disfressa. Si sempre t'has preguntat com lluiria el teu aspecte si tinguessis un color d'ulls blau, verd o gris, amb aquests models de lents de contacte pots descobrir-lo ràpidament.

En Òptica & Audiologia Universitària disposem de lents de contacte de fantasia de colors naturals de molts tons diferents, perquè triïs aquelles que millor s'adeqüin al teu nou look. Són perfectes per a canviar la tonalitat de manera natural, i pots triar entre els colors blau, violeta, marró, mel, safir, avellana, turquesa i verd.

3. Lents de contacte per a disfresses

Les lents de contacte de colors per a disfresses són una elecció ideal per transformar el teu aspecte en esdeveniments temàtics com el carnestoltes. Disponibles en diversos colors i dissenys, les lents de contacte per carnaval et permeten personificar qualsevol personatge de manera impactant. A més de la seva estètica, aquestes lents es dissenyen pensant en la comoditat i la seguretat fetes de materials de qualitat.

Precaucions a l'hora de portar les teves lents de contacte de fantasia

Encara que les lents de contacte fantasia resulten un accessori divertit i estètic, que proporciona infinites possibilitats, és molt important recordar que s'han d'evitar unes certes males pràctiques.

A l'hora de manipular les lents de contacte de fantasia, és important assegurar-te de tenir les mans netes i sense restes d'elements que es puguin adherir a elles. Si la teva caracterització inclourà maquillatge, és millor que primer et col·loquis les lents de contacte, per a evitar problemes amb els cosmètics. Finalment, perquè l'ús de les lents de contacte resulti segur, és important no superar el temps recomanat d'ús ni compartir-les una vegada provades.