Contacta'ns: Atenció personalitzada sempre al teu servei.

Dubtes, informació o consulta? Omple aquest formulari. Un dels nostres audioprotesistes et contactarà el més aviat possible.

La vostra sol·licitud ha estat enviada i us respondrem el més aviat possible. Gràcies per contactar amb nosaltres.

Hi ha hagut un error. Reviseu les vostres dades i torneu-ho a provar.

Escoltem les teves preguntes i treballem per oferir-te les millors solucions.

Solucions auditives digitals al millor preu

Fins a un -50% de descompte sobre PVP recomanat. Des de 450€ un audífon o des de 790€ la parella. A més a més, amb la possibilitat de financiació en còmodes quotes.

Última tecnologia en solucions auditives

Els audífons d'última generació no són audífons amplificadors sinó són ordinadors auditius. Solucions auditives amb connectivitat directa amb qualsevol smartphone, TV, portàtil, tablet… – oblida't dels transmissors i dels cables. Les últimes solucions auditives permeten despenjar el mòbil des del mateix audífon i parlar amb mans lliures.

Prova gratuïta, fins a un mes i sense compromís.

Prova gratuïta sense risc: en el moment de comprar un audífon és normal tenir molts dubtes. Per això, contem amb audífons de prova, idèntics als que portarà el client, per provar en el món real i sentir la seguretat d'escollir el què serà correcte sense por a equivocar-se ni perdre'l.

Ni el notes, ni el noten

Lluny dels audífons comuns les solucions auditives actuals son discretes i còmodes – oferim l'audífon més petit del món, gairebé invisible per un preu molt econòmic.

Audífons personalitzats per a cada estil de vida

Els nostres audífons s'adapten automàticament a tots els ambients sonors del dia a dia de l'usuari. Estudiem la rutina per adaptar la solució auditiva per tal d'aconseguir les millors converses.

Revisió auditiva gratuïta

Una evaluació de l'estadi de l'oïda, ràpida, indolora i exhaustiva, de la mà d'un equip de professionals del sector amb una llarga trajectòria.