Ulleres i màscares d'esquí i snow

Gènere

Material

Color

Marca

Preu

79,00€

En Stock

270,60€

En Stock

524,70€
69,00€

En Stock

Com cada any, torna la temporada d'hivern i les seves temperatures fredes. Però com que no hi ha mal que no vingui per bé, porta consigo l'obertura de les estacions d'esquí i snowboard. Si aquests esports són la teva passió, a Òptica Universitària posem el complement indispensable per practicar-los amb total seguretat: les teves ulleres d'esquí i snow. Descobreix tota la col·lecció i tria les teves favorites!

Ulleres de neu

Les ulleres de neu, així com les ulleres de ventisca o les ulleres d'esquí, són aquelles que han estat dissenyades específicament per adaptar-se a les necessitats d'aquest entorn. A més de la qüestió estètica, que permet triar entre un ampli repertori de propostes acords amb les tendències del moment, les ulleres d'esquí són essencials des del punt de vista de la seguretat, el rendiment i la comoditat en els esports de muntanya. En aquest entorn, l'exposició a la radiació ultraviolada és més alta que en els urbans, degut a l'altitud i a la reflexió dels raigs solars en la neu. Per aquesta raó, i per cuidar la salut ocular, és convenient apostar per ulleres de neu homologades, les quals portin filtre de protecció al utravioleta, donat que aquests raigs són els causants de diversos danys a nivell ocular.

A més dels raigs, a la neu també es produeix un enlluernament pel reflex del sol. Perquè no succeeixi, hi ha tipus de lents que permeten reduir-lo, però sense repercutir de manera negativa en la nitidesa i en la qualitat de la visió. Aquestes lents són específiques per a la neu, i poden realçar el contrast i millorar la percepció del terreny. Dues característiques que són vitals a l'hora d'esquiar, ja que permeten identificar els canvis en la topografia i els obstacles. D'aquesta manera, els espais seran segurs per a tothom. Una altra avantatge, en particular de les ulleres de ventisca, és que actuen com una barrera contra els vents forts o les caigudes a la neu. Al ser de gran mida i tenir un únic vidre, ofereixen la màxima protecció dels ulls. Però també permeten seguir tenint visibilitat en condicions extremes. I si a més de les ulleres snow, també necessites que s'adaptin a les teves necessitats oculars, a Òptica Universitària disposem d'ulleres d'esquí graduades. Visita la nostra col·lecció i tria el model que més s'ajusti al que busques!

Tendències en ulleres de ventisca

Les modes canvien i les tecnologies avancen. Per això, cada temporada a Òptica Universitària renovem completament la nostra col·lecció, per oferir-te models que vagin d'acord amb les tendències del moment i que ofereixin l'últim en protecció per a la teva vista. Les ulleres d'esquí per a dones, així com les ulleres d'esquí per a homes, estan dissenyades per a ajustar-se perfectament al contorn del rostre. D'aquesta manera, poden protegir del vent i dels obstacles, mentre es gaudeix d'una visió completa i de qualitat. Les característiques d'aquestes ulleres de ventisca, com les ulleres d'esquí Munich o les ulleres de neu Chloe, són la lent gran angular, generalment de doble capa i amb muntures de poliuretà termoplàstic i escuma de diverses capes per oferir un bon aïllament sense causar danys o irritació a la pell. A més, porten la màxima protecció per als raigs UV i, en alguns models, la pantalla és intercanviable i s'ajusten als casc. Una altra marca que treballem a Òptica Universitària per a ulleres d'esquí és Gucci, així com ulleres esportives d'Oakley. Juntament amb els models d'ulleres d'esquí d'home i ulleres d'esquí de dona, també comptem amb una selecció infantil. Perquè els més petits de la casa puguin aprendre esports de muntanya alhora que cuiden de la seva visió.

Tipus de lents i colors per a ulleres d'esquí fotocromàtiques

Les ulleres fotocromàtiques són aquelles que s'adapten automàticament a les condicions canviant de llum. Per tant, aquestes són les lents que s'utilitzen a les ulleres d'esquí, i estan disponibles en diferents colors per optimitzar l'experiència a la neu. Les lents fotocromàtiques de to clar són les adequades per a condicions de poca llum, com a dies ennuvolats. Ofereixen una visió clara i milloren el contrast. En contrast, les lents de to més fosc són perfectes per a condicions de llum intensa, com a dies assolellats, ja que redueixen l'enlluernament. En general, els models d'ulleres de neu i les màscares d'esquí s'adapten a les variacions moderades de llum, perquè sempre es gaudeixi d'una visió òptima mentre s'esquía. En tot cas, totes protegeixen dels raigs UV.

Per què comprar ulleres de sol d'esquí a Òptica Universitària?

A Òptica Universitària, portem anys oferint als nostres clients ulleres de sol de neu de les millors marques. Perquè ens prenem seriosament la salut visual i sabem que és possible cuidar-ne, mentre es gaudeix de models actuals i amb estil. A la nostra col·lecció, trobaràs marques de la talla de Munich i Chloe, especialment dissenyades per als esports de muntanya. Dissenyos cridaners, elaborats per a les condicions més extremes i amb la màxima qualitat en les prestacions. Si entres a cadascun dels models, trobaràs informació detallada sobre els materials o el tipus de lents. Troba les teves ulleres d'esquí i màscares de neu favorites i emporta-les a casa amb només un parell de clics!