munich

munich mu 19103 575

REF: 290291

En Stock

Compra ara i rep-lo entre el 03/05/2024 i el 07/05/2024
69,00€

Selecciona les teves preferències per poder afegir a la cistella

Paga en quotes mensuals amb

Vols unes ulleres de sol diferents de les que has portat sempre? Si és així, aquest model MUNICH-19103/S 575 ROJO/HABANA(GRIS 49*22) és el que estàs buscant. El color vermell de la muntura no deixarà indiferent a ningú, et donarà aquest toc original i combinarà amb tots els looks del teu armari. No només això sino que l'estructura d'aquestes ulleres de sol està composada per una muntura completa de pasta que t'oferirà la major comoditat i resistència possible. Aquesta també pot ser una bona opció si tens el pont del nas una mica ampli, ja que et resultaran més còmodes que unes ulleres amb coixinets. A més, és igual si ets home o dona perquè aquestes ulleres Munich estan pensades per afavorir tots els tipus de rostres.

Si ets d'aquelles persones que els hi agrada que se li vegin els ulls malgrat portar ulleres de sol, el color clar dels vidres grisos garantiran aquesta visió mentre les portis posades. Per a que coneguis de primera mà les mesures exactes d'aquestes ulleres de sol, volem destacar que tenen un pont de 22 mm, un calibre de 49 mm i una longitud de les varetes de 145 mm. No esperis més i fes-te amb el complement ideal!

PROMOCIÓ

Muntura Munich amb Vidres inclosos.

L'oferta inclou muntura amb vidres graduats antireflectants o muntura amb vidres graduats solars. Vidres Monofocals per 69 € * o en cas de necessitar vidres progressius a botiga es cobrarà un suplement de 50 € (preu total progressius 119 € *).

Protegeix la teva vista de la llum de les pantalles al comprar les teves ulleres sense graduació online i afegint el filtre de llum blava per només 33 € més a botiga. (preu total amb filtre de llum blava 102 €).

Com utilitzar-la? Un cop realitzada la compra i rebut el producte hauràs d'acudir amb la factura de la comanda a un dels nostres centres per graduar els vidres inclosos en l'oferta. A més, si ho necessites, et farem una revisió de la teva agudesa visual de forma gratuïta.

Promoció vàlida fins a finalitzar existències.

Qualsevol dubte contacta'ns al correu info@opticauniversitaria.com o consulta de forma directa als nostres centres.

*Lents monofocals orgàniques 1,5 amb antireflectant a D.65 per a lents positives i D.70 per a lents negatives. Límit de graduació subjecte al quadre de fabricació del proveïdor. Lents progressives amb antireflectant. Graduacions disponibles subjectes al quadre de fabricació del proveïdor. * Lents monofocals 1,5 solars d'estoc en D.65 per a lents positives i D.70 per a lents negatives. Límit de graduació subjecte al quadre de fabricació del proveïdor. * Lents progressives solars. Graduacions i diàmetres disponibles subjectes al quadre de fabricació del proveïdor.

El model inclou estoig i camussa

  • Calibre: 49
  • Pont: 22
  • Vareta: 145
  • Estil: Ovalades
  • Tipus de Lents de contacte: Normals
  • Material: Pasta
Compra ara i rep-lo entre el 03/05/2024 i el 07/05/2024
69,00€