Ofertes en ulleres de sol i graduades

Estàs buscant descomptes en ulleres de sol per renovar la teva col·lecció, així com descomptes en ulleres graduades? T'agrada apostar per la màxima qualitat per cuidar la teva salut visual? A la col·lecció d'Òptica & Audiologia Universitària tenim exactament el que estàs buscant! Les millors marques del mercat amb els models més actuals.

I perquè trobis el que necessites ràpidament, hem classificat la nostra col·lecció en ulleres de sol i ulleres graduades, juntament amb les marques populars del moment per si ja tens la teva favorita de confiança. Aprofita aquesta oportunitat limitada! Porta a casa ulleres de sol de dona amb rebaixes, ulleres de sol d'home amb rebaixes, graduades i molt més. Sempre amb els millors preus!

Veure productes rebaixats

EXIT

Ofertes exclusives en ulleres EXIT

Si vols dissenys d'ulleres afavoridors i amb un estil que vagi sempre acord amb les tendències de moda, aprofita els descomptes i ofertes en ulleres graduades i de sol de la marca EXIT! Disposem de molts models amb fins a un 50% de rebaixa. Formes rectangulars, quadrades, de papallona, amb muntures gruixudes o fines... Passa pel nostre catàleg de productes!

Scalpers

Ofertes i descomptes en Ulleres Scalpers

Si t'agraden els dissenys cuidats de línies atractives, aprofita els descomptes i ofertes en ulleres graduades i de sol de la marca Scalpers. Models variats en diferents colors i diferents promocions perquè triïs la que més et convingui. Descomptes fins al 50% i l'opció d'ulleres amb muntura.

Arnette

Ofertes i rebaixes en Ulleres Arnette

Qui busqui models que siguin sostenibles, en aquesta marca trobarà el que necessita per contribuir al cuidat del planeta. Materials reciclats i d'origen biològic, i dissenys amb estils molt actuals. I quina millor oportunitat per aconseguir-los, que aprofitant els descomptes i ofertes en ulleres graduades i de sol de la marca Arnette.

Vogue

Ofertes i rebaixes en Ulleres Vogue

Hi ha marques que no necessiten presentació, i aquesta és una d'elles! Estil garantit i perfectament reconeixible per als teus ulls. A Òptica & Audiologia Universitària ja tenim disponibles descomptes i ofertes en ulleres graduades i de sol de la marca Vogue. A més, t'ofereixem ulleres amb muntura per 89 €. Que no se t'escapin!

Quan comencen les rebaixes a Òptica & Audiologia Universitària?

Des del 1 de juliol, podràs gaudir de les rebaixes d'estiu d'Òptica & Audiologia Universitària. Ulleres barates de marques conegudes i de qualitat a només un parell de clics de tu! Navega per tota la col·lecció, consulta les fitxes de cada article i selecciona les que millor s'adaptin a les teves necessitats. Corre abans que s'esgotin les existències!

Rebaixes en ulleres de sol

A Òptica & Audiologia Universitària, volem facilitar que puguis accedir a marques de qualitat. Per això, cada cert temps oferim promocions en ulleres de sol. Així, pots trobar la teva marca i model preferit al millor preu, tant si es tracta d'ulleres de sol de dona, com d'ulleres de sol per a home o per a nens i nenes. Tenim propostes per a tota la família amb fins a un 50% de descompte!

Per conèixer cada promoció concreta, pots buscar al nostre lloc web per marca, per cerca general d'ulleres de sol amb descomptes o per productes concrets. Cuida la vista de tota la família amb els nostres preus imbatibles!

Rebaixes en ulleres graduades

Si el que busques són ofertes en ulleres graduades, el catàleg d'Òptica & Audiologia Universitària et sorprendrà. Aquesta temporada, trenquem el motlle amb les nostres promocions, perquè puguis aconseguir els teus models preferits amb les millors condicions possibles. Recorda que els nostres descomptes són per temps limitat, així que no esperis per portar-te les teves a casa.

Entra ara a la galeria d'Òptica & Audiologia Universitària i regala't qualitat!

Condicions generals promocions

Promoció aplicable a una selecció de muntures de l'1 de juliol al 31 d'agost de 2024 o fins que se n'exhaureixin les existències. Lents monofocals orgàniques d'stock 1.5 amb antireflectant o solars (col·lecció infantil, només graduat). Límit de graduació i paràmetres subjectes al quadre de fabricació. Imatges generades per IA, les ulleres no corresponen a models reals de la nostre col·lecció.

Muntura Èxit amb vidres inclosos.

L'oferta inclou muntura amb vidres graduats antireflexants o muntura amb vidres graduats solars. Vidres monofocals per 52€* o en cas de necessitar vidres Progressius a la botiga es cobrarà un suplement de 63€ (preu total progressius 115€*).

També tens l'opció de comprar online les ulleres sense graduació i afegir el filtre de llum blava per només 33 € més a la botiga, per protegir la teva vista de les pantalles.

Com utilitzar-la? Un cop realitzada la compra i rebut el producte hauràs d'acudir amb la factura de la comanda a un dels nostres centres per graduar els vidres inclosos a l'oferta. A més, si ho necessites, et farem una revisió de la teva agudesa visual de forma gratuïta.

Qualsevol dubte contacta'ns al correu info@opticauniversitaria.com o consulta de forma directa als nostres centres.

*Lentes monofocals orgàniques 1,5 con antireflexant en D.65 per a lentes positives i D.70 per a lentes negatives. Límit de graduació subjecte al quadre de fabricació del proveïdor.

*Lents progressives amb antireflexant. Graduacions disponibles subjectes al quadre de fabricació del proveïdor.

*Lentes monofocals 1,5 solars d'estoc en D.65 per a lentes positives i D.70 per a lentes negatives. Límit de graduació subjecte al quadre de fabricació del proveïdor.

*Lents progressives solars. Graduacions i diàmetres disponibles subjectes al quadre de fabricació del proveïdor.

Muntura Scalpers amb vidres inclosos.

L'oferta inclou muntura amb vidres graduats antireflexants o muntura amb vidres graduats solars. Vidres monofocals per 79€* o en cas de necessitar vidres progressius a la botiga es cobrarà un suplement de 56€ (preu total progressius 135€*).

També tens l'opció de comprar online les ulleres sense graduació i afegir el filtre de llum blava per només 33 € més a la botiga.

Com utilitzar-la? Un cop realitzada la compra i rebut el producte hauràs d'acudir amb la factura de la comanda a un dels nostres centres per graduar els vidres inclosos a l'oferta. A més, si ho necessites, et farem una revisió de la teva agudesa visual de forma gratuïta.

Qualsevol dubte contacta'ns al correu info@opticauniversitaria.com o consulta directament als nostres centres.

*Lents monofocals orgàniques 1,5 amb antireflexant en D.65 per a lents positives i D.70 per a lents negatives. Límit de graduació subjecte al quadre de fabricació del proveïdor.

*Lents progressives amb antireflexant. Graduacions disponibles subjectes al quadre de fabricació del proveïdor.

*Lents monofocals 1,5 solars d'estoc en D.65 per a lents positives i D.70 per a lents negatives. Límit de graduació subjecte al quadre de fabricació del proveïdor.

*Lents progressives solars. Graduacions i diàmetres disponibles subjectes al quadre de fabricació del proveïdor.