ULTRA UD SYSTANE  MONODOSIS  30 UNIDADES, , hi-res image number 0

systane

ultra ud systane monodosis 30 unidades

REF: 16669

En Stock

Regal Tote bag

Compra ara i rep-lo entre el 17/04/2024 i el 19/04/2024
11,00€
Paga en quotes mensuals amb

SYSTANE™ ULTRA MONODOSIS 30 UNITATS SENSE CONSERVANTS  (30x0,7ml.)

Gotes oftàlmiques lubrificants


Alleujament immediat i durador de la sequedat ocular sense conservants.

Tens els ulls sensibles? T'oferim la mateixa hidratació i alleujament durador de SYSTANE™ ULTRA Gotes oftàlmiques lubrificants en una fórmula sense conservants. Disponible en còmodes flascons *monodosis, et proporcionaran un alleujament immediat.


CARACTERÍSTIQUES

Llàgrima artificial dissenyada per a tractar l'ull sec lleu i/o estacional, aportant alleujament temporal dels símptomes de cremor i irritació deguts a la sequedat ocular.
Formulació exclusiva patentada que permet una gelificació progressiva proporcionant una millora en la comoditat i en la visió amb protecció de llarga durada
Compatible amb lents de contacte • Es pot instil·lar tantes vegades com sigui necessari


BENEFICIS:

Comoditat: Alleujament immediat de la simptomatologia i elevat temps de retenció sobre la superfície ocular, aportant comoditat duradora a l'ull.

Restaura: No sols hidrata la superfície ocular, sinó que a més ajuda a reparar la superfície corneal.


PRODUCTE:

30 còmodes vials, *monodosis, sense conservants. Per a ulls sensibles. Més quantitat per vial (0,7 ml amb autotancament)COMPOSICIÓ:

POLIETILENGLICOL 400, PROPILENGLICOL, AMINOMETILPROPANOL, ÀCID BÒRIC, HIDROXIPROPIL-GUAR, CLORUR DE POTASSI, AIGUA PURIFICADA, CLORUR DE SODI, SORBITOL. POT CONTENIR ÀCID CLORHÍDRIC I/O HIDRÒXID DE SODI PER A AJUSTAR EL PH.