BEO S156 C1, , hi-res image number 0

beo

beo s156

REF: BEO-S156

En Stock

Color d'ulleres:
Compra ara i rep-lo entre el 17/07/2024 i el 18/07/2024
41,00€

Selecciona les teves preferències per poder afegir a la cistella

Paga en quotes mensuals amb

Les ulleres BEO-S156/S C1 NEGRO 53*19 de la marca BeO són ​​una aposta segura per a tu perquè aniràs a la moda alhora que protegeixes la teva vista dels raigs solars més nocius. Una muntura de color negre i uns vidres grisos que resulten molt útils per passar d'ambients lluminosos a espais amb poca llum. Les seves lents quadrades són un estil d'ulleres que mai passen de moda i que queden especialment bé a aquelles persones amb la cara rodó i ovalat perquè crea un contrast molt afavoridor entre les dues siluetes. Et agradaran tant que no voldràs quitártelas fins i tot quan no hi hagi sol.

A més, pots estar tranquil perquè el material de pasta amb què està feta la muntura completa és molt còmode i recobreix els vidres a l'complet, pel que estan protegits davant caigudes i cops lleus. Aconsegueix les teves ulleres BeO unisex, pensades tant per fisonomies femenines masculines com femenines i porta-amb tu a tot arreu. Les ulleres BEO-S156/S C1 NEGRO 53*19 compten amb un pont de 19 mm, un calibre de 53 mm i una longitud de varetes de 150 mm. No esperis més per tenir-les en el teu armari i portar-les tota la temporada. Aconsegueix com més aviat el teu model preferit a la nostra botiga online.

PROMOCIÓ

Muntura beO amb vidres inclosos.

L'oferta inclou muntura amb vidres graduats antireflectants.

Vidres monofocals per 45 € * o en cas de necessitar vidres Progressius a botiga es cobrarà un suplement de 54 € (preu total progressius 99 € *).

Com utilitzar-la? Un cop realitzada la compra i rebut el producte hauràs d'acudir amb la factura de la comanda a un dels nostres centres per graduar els vidres inclosos en l'oferta. A més, si ho necessites, et farem una revisió de la teva agudesa visual de forma gratuïta.

* Promoció vàlida fins a finalitzar existències.

Qualsevol dubte contacta'ns al correu info@opticauniversitaria.com o consulta de forma directa als nostres centres.

* Lents monofocals orgàniques 1,5 amb antireflectant a D.65 per a lents positives i D.70 per a lents negatives. Límit de graduació subjecte al quadre de fabricació del proveïdor. Lents progressives amb antireflectant. Graduacions disponibles subjectes al quadre de fabricació del proveïdor. * Lents monofocals 1,5 solars d'estoc en D.65 per a lents positives i D.70 per a lents negatives. Límit de graduació subjecte al quadre de fabricació del proveïdor. * Lents progressives solars. Graduacions i diàmetres disponibles subjectes al quadre de fabricació del proveïdor.

  • Calibre: 53
  • Pont: 19
  • Vareta: 150
  • Estil: Quadrades
  • Tipus de Lents de contacte: Normals
  • Material: Pasta (Segueix aquests consells per a la cura de les ulleres)
Compra ara i rep-lo entre el 17/07/2024 i el 18/07/2024
41,00€