1-DAY ACUVUE™ MOIST 90 UNITATS, , hi-res image number 0

acuvue

1-day acuvue™ moist 90 unitats

REF: 96259
Tipus de graduació:
Una única graduació
Dues graduacions diferents
Compra ara i rep-lo entre el 13/05/2024 i el 20/05/2024
65,00€

Selecciona les teves preferències per poder afegir a la cistella

Paga en quotes mensuals amb

1-DAY ACUVUE MOIST 90 UNITATS DIARIA

Oblida't de comprar lentilles per molt temps perquè el pack de lents de contacte 1-DAY ACUVUE MOIST DIARIA 90 UDS. de la marca Acuvue és d'allò més econòmic, ja que inclou 90 unitats. Oferiràs als teus ulls la millor qualitat visual, ja que s'adapten molt bé al teu estil de vida més atrafegat perquè es mantenen fresques i humides durant tot el dia mentre les portis posades, pel que gairebé no notaràs que les portes posades. A més, no necessiten un manteniment exhaustiu perquè després de portar-les un dia hauràs llençar-les i estrenar un altre parell nou a l'endemà. És una opció pràctica i funcional amb la qual podràs gaudir de la mateixa visió que amb unes ulleres graduades però sense que aquestes et molestin. Prova-les i ja veuràs com no voldràs tornar a posar-te les teves ulleres graduades.

Estan fabricades amb hidrogel, un material que s'adapta molt bé a l'ull humà, especialment als ulls sensibles, així que serà la teva millor opció per posar remei a la teva refracció ocular, sigui miopia o hipermetropia, amb la comoditat d'una visió clara i nítida sense reflexos borrosos. Per si fos poc, aquestes lents de contacte Acuvue inclouen un filtre UV que ajuda a protegir els teus ulls de la transmissió dels raigs UV nocius per a la vista, un plus de seguretat que farà que no puguis rebutjar-les.

Però això no és tot, espera a saber més perquè nosaltres t'indiquem tots els detalls d'aquestes lents de contacte 1-DAY ACUVUE MOIST DIARIA 90 UDS., que tenen un diàmetre de 14,2 mm, una corba base d'entre 8.5 i 9 mm i una potència esfèrica de -12.00 a +6.00 diòptries. No t'ocasionaran cap molèstia sempre que portis a terme bones pràctiques i no les facis servir més de 12 hores i no dormis amb elles posades. Fes una ullada a la resta de packs de lents de contacte a la nostra botiga online.

 
Especificacions tècniques: 

Fabricant: Johnson & Johnson
Marca: Acuvue
Tipus de lentilla: Reemplazo Diario
Material:

42% Etalficon A / Aigua 58%

Diàmetre (DIA): 14.32mm
Corba base (BC): 8.5 mm / 9.0 mmm
Potencia esfèrica: de -12.00 a +6.00 Dioptrías
Tinta de manipulació:
Protecció UVA / UVB:

 

 * Ús aproximat de 12 hores seguides màxim, després de l'ús rebutjar, mai reutilitzar. Es desaconsella totalment dormir amb les lents de contacte posades.

** El símbol "+" és per hipermetropia i el símbol "-" per miopia. És responsabilitat del client disposar d'una recepta Oftalmològica o optometrista on quedi clar quin tipus de graduació necessita per poder demanar correctament la graduació adequada de les lents de contacte.

*** Totes les lents de contacte de la marca ACUVUE® tenen filtre UV, per ajudar a protegir-lo contra la transmissió de la nociva radiació UV a la còrnia i l'interior de l'ull. Les lents de contacte amb filtre UV no substitueixen les ulleres de sol amb filtre UV, ja que no cobreixen completament els ulls i la zona del voltant. Hauria de seguir duent protecció UV, segons la recomanació del seu professional de la visió. Transmissions UV mesurades en una lent de -1,00 D. Dades d'arxiu  JJVC 2012.

En cas de tindre dubtes, estem disponibles per ajudar-te en el nostre correu 
info@opticauniversitaria.com 

Et recordem la importància de revisar la teva vista. 

  • Tipus de Lents de contacte: 001
  • Material: Hidrogel
  • Tipus de Lent: Lents de contacte per a miopia i hipermetropia
  • Període d'ús: Diàries
Compra ara i rep-lo entre el 13/05/2024 i el 20/05/2024
65,00€