Gènere

Material

Color

Marca

Preu

120,40€

En Stock

57,40€

En Stock

113,40€

En Stock

140,30€ 112,24€

En Stock

Rebaixes

53,90€

En Stock

79,00€

En Stock

Ulleres d'esport: el complement perfecte

Les ulleres esportives no solament estan en plena tendència, sinó que constitueixen el complement ideal per als teus ulls a l'hora de practicar esport. L'exercici, i concretament, l'activitat esportiva, és una de les maneres més saludables de trencar amb la rutina i evitar el sedentarisme. Per aquesta raó, amb la condició d'aconseguir la màxima comoditat durant la pràctica d'activitats com el jogging, el ciclisme o qualsevol altre esport a l'aire lliure, és important que comptis amb la millor protecció possible per als teus ulls. 

Ulleres de sol esportives

Les ulleres de sol esportives són models dissenyats perquè obtinguis una bona visibilitat durant la pràctica de qualsevol activitat a l'aire lliure. Les diferents condicions climàtiques poden alterar en gran manera la teva visió, arribant no sols a afectar el teu rendiment sinó fins i tot a produir malestar o alteracions en la vista.

Un clar exemple d'això seria la pràctica d'esports en la neu. En aquesta mena d'escenaris, l'ús d'ulleres de sol esportives és totalment imprescindible per a evitar que els teus ulls es danyin degut a aquest efecte de la radiació solar. No obstant això, hi ha moltes altres situacions on les ulleres de sol esportives et seran un complement totalment indispensable. És el cas dels dies nuvolosos -on són habituals els reflexos i enlluernaments- i de les jornades molt assolellades. Això sense oblidar la pràctica d'esports aquàtics, on els reflexos també poden ocasionar grans problemàtiques quant a visibilitat.

Un altre factor que has de tenir en compte és la funció de les ulleres d'esport com a barrera de protecció contra els impactes. Especialment si practiques esport a l'aire lliure, és molt habitual sofrir contratemps a causa de no protegir els ulls correctament -pedres petites que reboten als ulls en pedalar, impactes amb branques i altres elements naturals, etc.-. Les ulleres de sol esportives constitueixen la solució ideal per a gaudir de l'entorn, disminuint àmpliament el risc a sofrir accidents i contratemps relatius a la salut dels teus ulls.

Tipus de cristalls en ulleres esportives

A més de la protecció contra els raigs ultraviolats -imprescindible en qualsevol model d'ulleres de sol-, existeixen diferents tipus de cristalls que t'ajudaran a exercir amb major comoditat diferents tipus d'activitats.

Les ulleres polaritzades serveixen per a evitar que els molestos reflexos del sol que reboten en superfícies com l'aigua o l'asfalt arribin als teus ulls. Els seus filtres de diferent intensitat deixen traspassar solament la llum que necessites per a obtenir suficient visibilitat. Depenent de les condicions ambientals, necessitaràs ulleres de sol esportives amb filtres més o menys densos.

Les ulleres espejadas, per part seva, serveixen per a reflectir la llum, i el seu nom procedeix del cridaner revestiment que s'aplica als cristalls. Són molt efectius per a dies de llum molt intensa; a més, també existeixen les lents fotocromàtiques, que s'aclareixen o s'enfosqueixen depenent de la quantitat de llum solar existent.

Per què comprar les teves ulleres esportives en Òptica & Audiologia Universitària?

És natural que, a més de protegir la teva vista, vulguis tenir la possibilitat de triar un model d'ulleres d'esport que s'emmotlli al teu estil. Per aquesta raó, en Òptica & Audiologia Universitària disposem d'un ampli assortiment de marques amb tota mena de models de gran qualitat. D'aquesta manera, podràs triar les ulleres que més t'afavoreixin comptant amb la garantia de protecció contra raigs UVA. Per exemple, podràs trobar una extensa varietat d'ulleres per a ciclisme y gaulleres per a ciclisme, entre molts altres esports, a les nostres botigues en línia o en qualsevol dels més de 85 centres que tenim distribuïts per tot el país.

Una altra dels avantatges d'adquirir les teves ulleres d'esport en Òptica & Audiologia Universitària són els preus. Si ets estudiant o treballes en un centre educatiu, gaudiràs d'un 10% de descompte en els nostres productes, a més d'obtenir enviaments gratuïts si superes els 30€ de compra. Els nostres centres t'ofereixen qualitat, varietat i bons preus: tot el que pots necessitar a l'hora de triar les teves pròxims ulleres.

Descobreix les marques d'ulleres esportives

En Òptica & Audiologia Universitària comptem amb una gran quantitat de fabricants de prestigi que fan possible un catàleg variat i per a tots els gustos. Entre les nostres marques d'ulleres de sol esportives pots trobar Timberland, Arnette, Nike, Polaroid, Carrera o Guess, entre moltes altres.

I si parlem de marques d'esport, Oakley és, sens dubte, una de les més reconegudes quant a ulleres de sol esportives. Les ulleres Oakley esportives destaquen per ser models innovadors, a l'última tant en moda com en qualitat de fabricació. La marca compta amb una extensa varietat d'ulleres de sol, una gamma perfecta per a adaptar-se a diferents gustos i necessitats.

Per a aquells que volen optar per unes ulleres molt ponibles i en tendència, les recognoscibles Oakley Holbrook ofereixen un estil molt urbà i desenfadat gràcies a les seves lents mirall de diferents colors. D'altra banda, els models Oakley Turbine són perfectes per a homes i dones que necessiten una protecció total gràcies a la seva muntura completa. Els amants de la muntanya en totes les èpoques de l'any descobriran en models com les Oakley Flight Jacket el seu millor aliat per a protegir la seva vista dels nocius reflexos del sol. Sens dubte, l'enorme varietat de colors, estils i muntures de les ulleres de sol esportives de Oakley fan fàcil -i alhora molt difícil- l'elecció de les ulleres perfectes.

En Òptica & Audiologia Universitària trobaràs fàcilment el model que millor s'ajusta a les teves necessitats. Descobreix les teves noves ulleres de sol esportives i gaudeix de les millors prestacions quant a ergonomia i qualitat del mercat. No hi haurà disciplina esportiva que se't resisteixi!