¡Enviament GRATUÏT a 24H*! *Productes en estoc

Garanties

Amb nosaltres trobaràs avantatges i beneficis amb cada compra

Garantia del producte

Tots els productes són oficials i per això tenen 2 anys de garantia del fabricant.

Totes les ulleres de sol que tenim a la venda tenen filtre solar UV homologat per la Unió Europea.

Totes les ulleres vénen amb el seu estoig de marca original i oficial.

Garantia de trencament: cobrim el 50% de l'import de les teves ulleres durant 6 mesos des del lliurament de les mateixes en cas de trencament accidental.

Assegurança gratuïta infantil per canvi de graduació: les ulleres graduades o ulleres de sol graduades a menors de 12 anys compten sempre amb el segur infantil gratuït per canvi de graduació durant 1 any des del lliurament de les ulleres. Si durant aquest any li canvia la graduació, li fem uns vidres gratuïts nous adaptats a la nova graduació.

Canvis i devolucions

Ulleres de sol o muntures de vista: Sempre gratuïts dins del país, en botiga o a domicili, durant 30 dies a partir del lliurament. En el cas d'enviaments fora del país, a països de la Unió Europea, els costos d'enviament de canvis o devolucions els ha de costejar el client. Si és per defecte de fabricació, llavors si els assumim nosaltres.

Lents de contacte: Només s'admetran canvis o devolucions de caixes de lents de contacte que estiguin en les mateixes condicions en les quals es van lliurar o que són defectuoses.

Cristalls: Només s'admetran canvis o devolucions de cristalls graduats en el cas en què siguin defectuosos o no estiguin correctament graduats.

Audiologia Universitària

(audiòfons i complements):

Garantia de producte: El fabricant es compromet durant dos anys a cobrir qualsevol defecte o reparació que pugui presentar o necessitar el producte. Qualsevol reparació fora d'aquest termini serà abonada per el/la usuari/a.

El/la audioprotètic realitzarà revisions de manteniment periòdiques vitalícies per a preservar la integritat i el bon funcionament dels dispositius; pel seu costat, el/la usuari/a ha de seguir les instruccions de manteniment diari que li indiqui el/la audioprotètic.

Si en el període de 2 mesos a partir del lliurament dels audiòfons, el/la usuari/a no estigués satisfet amb l'adaptació, té la possibilitat de retornar-los sota les següents condicions:

Devolució de l'import abonat excepte les despeses d'adaptació: 50 euros/unitat, en el cas dels audiòfons retroauriculars o excepte 100 euros/unitat, en el cas dels audiòfons intraauriculars.

En el cas que el pagament fos efectuat a través de finançament amb l'empresa Santander Consumer Finance, el recàrrec d'aquesta no es retornaria en el supòsit d'inadaptació.

Pressupostos

Tots els pressupostos tenen una validesa de 6 mesos

Encàrrecs

Tots els encàrrecs realitzats caducaran al cap de 2 mesos des de la data en la qual es va realitzar.

El que diuen de nosaltres

4.66 /5

Basant-se 9649 opinions

"Lo hacen todo bien, al menos esa es mi experiencia personal, y eso que somos 3 en casa los que usamos gafas y lentillas. Un 10."

-Client verificat Trustedshops - 09/04/2021

"TODO CORRECTO"

-Client verificat Trustedshops - 09/04/2021

"Tardaron un poco con el envío pero muy contenta relación calidad-precio del producto"

-Client verificat Trustedshops - 09/04/2021

"Bastante bueno el servicio"

-Client verificat Trustedshops - 08/04/2021

"Chachi"

-Client verificat Trustedshops - 08/04/2021

go to top Go to top