Garanties CAT

Enviament gratuït comandes + 30 € / Recull gratis en els nostres centres *Ampliem devolucions fins al 8 de gener

Garanties

Amb nosaltres trobaràs avantatges i beneficis amb cada compra

Canvis i devolucions per a compres en línia

Ulleres de sol o muntures de vista: Sempre gratuïts dins del país, en botiga o a domicili, durant 30 dies a partir del lliurament. En el cas d'enviaments fora del país, a països de la Unió Europea, els costos d'enviament de canvis o devolucions els ha de costejar pagar el client. Si és per defecte de fabricació, llavors sí que els assumim nosaltres.

Lentilles: Només s'admetran canvis o devolucions de caixes capses de lents de contacte que estiguin en les mateixes condicions en què es van lliurar o que són siguin defectuoses.

Vidres: Només s'admetran canvis o devolucions de vidres graduats en el cas en què siguin defectuosos o no estiguin correctament graduats.

Garantia del producte

Tots els productes són oficials i per això els adquirits a partir de l'1 de gener tenen 3 anys de garantia del fabricant (els productes adquirits anteriorment a aquesta data compten amb dos anys de garantia).

Totes les ulleres de sol que tenim a la venda tenen filtre solar UV homologat per la Unió Europea.

Totes les ulleres venen amb el seu estoig de marca original i oficial.

Garantia de trencament: cobrim el 50% de l'import de les teves ulleres durant 6 mesos des del lliurament de les mateixes en cas de trencament accidental.

Assegurança gratuïta infantil per canvi de graduació: les ulleres graduades o ulleres de sol graduades a menors de 12 anys compten sempre amb el segur infantil gratuït per canvi de graduació durant 1 any des del lliurament de les ulleres. Si durant aquest any li canvia la graduació, li fem uns vidres gratuïts nous adaptats a la nova graduació.

Canvis i devolucions per a compres realitzades a botiga

Garanties addicionals per muntures, ulleres de sol, lents de contacte i vidres:

Ruptura: durant 6 mesos (des de la data de lliurament) cobrirem el 50% de l'import de les seves ulleres en cas de trencament accidental.

Adaptació: si durant dos mesos no has aconseguit adaptar-te als teus les teves lents graduades, progressives o lents de contacte, ens comprometem a buscar-te la millor solució.

Segur Assegurança infantil: durant el primer any a partir de la data de venda, es canviaran gratuïtament els vidres* a menors de 12 anys per canvi de graduació. *Excepte en ulleres amb vidres monofocals Superkid Miofocal.

Les garanties han de ser executades en el mateix centre on es va realitzar fer la venda.

Canvis (només aplicable a ulleres de sol):

Terminis: només s'admetran canvis durant els 30 dies naturals a partir de la data de la venda.

Estat: només s'admetran canvis en ulleres de sol que no mantinguin el precinte d'ús.

Els canvis es duran a terme ser executats en el mateix centre on es va fer la venda. No es tornaran les quantitats deixades els imports deixats a compte.

Audiologia Universitària

Garantia de producte: El fabricant es compromet durant dos anys a cobrir qualsevol defecte o reparació que pugui presentar o necessitar el producte. Qualsevol reparació fora d'aquest termini serà abonada per el/la usuari/a.

El/la audioprotètic realitzarà revisions de manteniment periòdiques vitalícies per a preservar la integritat i el bon funcionament dels dispositius; pel seu costat, el/la usuari/a ha de seguir les instruccions de manteniment diari que li indiqui el/la audioprotètic.

Si en el període de 2 mesos a partir del lliurament dels audiòfons, el/la usuari/a no estigués satisfet amb l'adaptació, té la possibilitat de retornar-los sota les següents condicions:

Devolució de l'import abonat excepte les despeses d'adaptació: 50 euros/unitat, en el cas dels audiòfons retroauriculars o excepte 100 euros/unitat, en el cas dels audiòfons intraauriculars.

En el cas que el pagament fos efectuat a través de finançament amb l'empresa Santander Consumer Finance, el recàrrec d'aquesta no es retornaria en el supòsit d'inadaptació.

Encàrrecs

Tots els encàrrecs realitzats caducaran al cap de 2 mesos des de la data en la qual es va realitzar.

Pressupostos

Tots els pressupostos tenen una validesa de 6 mesos.

El que diuen de nosaltres

4.67 /5

Basant-se 11783 opinions

"La verdad es que mi experiencia no ha podido ser mejor, primero me facilitaron un cupón por el mismo descuento que tenía la oferta que acababa de finalizar, una vez realizado el pedido se adelantó tres días a la fecha fijada, el pedido vino con pequeñas marcas/defectos y automáticamente me dijeron que me enviaban de nuevo el pedido, el cual, al tener urgencia para mí lo enviaron en menos de 48 hor"

-Client verificat Trustedshops - 30/11/2022

"La agilidad en la entrega"

-Client verificat Trustedshops - 30/11/2022

"Lugar con los mejores precios de gafas de sol. Envío rápido y muy bien empaquetado. Repetiré seguro. Encantada con la compra"

-Client verificat Trustedshops - 30/11/2022

"Envío rápido. Todo como esperaba."

-Client verificat Trustedshops - 30/11/2022

"Tienen los mejores precios y el servicio de atención al cliente muy rápido y resolutivo. Son muy profesionales"

-Client verificat Trustedshops - 29/11/2022

go to top Go to top