LENTSOFT DIARIA HIDROGEL 90 UNITATS (3x30 UNITATS), , hi-res image number 0

lentsoft

lentsoft diaria hidrogel 90 unitats (3x30 unitats)

REF: 164111

Lliurament en 24h

En Stock

Tipus de graduació:
Una única graduació
Dues graduacions diferents
Compra ara i rep-lo entre el 06/05/2024 i el 07/05/2024
44,00€

Selecciona les teves preferències per poder afegir a la cistella

Paga en quotes mensuals amb

LENTSOFT DIARIA HIDROGEL 90 UNITATS (3x30 UNITATS)

Si vols estalviar en la compra de les teves lentilles diàries, no desaprofitis l'oportunitat de fer-te amb les teves lents de contacte LENTSOFT DIARIA HIDROGEL 90 UN (3x30 UN), que inclou tres packs de 30 unitats cadascun amb els quals estalviaràs gràcies a l'excel·lent relació qualitat-preu que ofereix Lentsoft, la marca de lents de contacte d'Òptica & Audiologia Universitària. Aquest format de lents de contacte diàries t'aportarà la comoditat que necessites d'unes lentilles perquè no requereixen d'un manteniment exhaustiu, ja que hauràs de llençar-les al final del dia després del seu ús i estrenar un parell nou a l'endemà. A més, són perfectes si estàs començant a fer servir lents de contacte i encara t'hi estàs acostumant, ja que podràs alternar el seu ús amb el de les teves ulleres graduades i lluir un aire diferent cada dia.

Aprofita aquesta oportunitat i aconsegueix aquestes lents de contacte tan còmodes, que no t'ocasionaran cap molèstia i podràs portar al llarg del dia amb la major hidratació. Estem convençuts d'això perquè estan fetes d'hidrogel, un material que es caracteritza per la seva alta compatibilitat amb l'ull humà que és especialment adequat per a persones amb els ulls delicats. El més important és que gaudiràs de la mateixa visió que ofereixen les teves ulleres graduades però amb més llibertat, ja que amb prou feines les notaràs. Sigui miopia o hipermetropia la refracció ocular que necessitis corregir, amb les teves lentilles Lentsoft podràs tenir la visió que esperes.

Si creus que les lents de contacte LENTSOFT DIARIA HIDROGEL 90 UN (3x30 UN) et poden resultar útils, pren nota de tots els detalls tècnics: compten amb un diàmetre de 14 mm, una corba base de 8,7 mm i una potència esfèrica de +6.00 a -10.00 diòptries. No esperis més per donar-li als teus ulls la qualitat que es mereixen en el dia a dia. Fes-te amb elles a través de la nostra botiga online.


 

  • Tipus de Lents de contacte: 001
  • Material: Hidrogel
  • Tipus de Lent: Lents de contacte per a miopia i hipermetropia
  • Període d'ús: Diàries
Compra ara i rep-lo entre el 06/05/2024 i el 07/05/2024
44,00€