PRECISION 1 ASTIGMATISME 30 UNITATS, , hi-res image number 0

precision1

precision 1 astigmatisme 30 unitats

REF: 963735
Tipus de graduació:
Una única graduació
Dues graduacions diferents
Compra ara i rep-lo entre el 21/05/2024 i el 24/05/2024
34,00€

Selecciona les teves preferències per poder afegir a la cistella

Paga en quotes mensuals amb

Lents de contacte PRECISION1™ ASTIGMATISME 30 UNITATS DIARIA de silicona.

Si tens astigmatisme i vols fer el salt de les ulleres graduades a les lentilles, la millor manera de començar i acostumar-se a elles són les lents de contacte diàries PRECISION1™ ASTIGMATISME 30 UNITATS DIARIA de la marca PRECISION1™, que hauràs de reemplaçar cada dia després del seu ús diari. Amb elles podràs alternar el seu ús amb el de les teves ulleres graduades fins que t'adaptis per complet a l'ús de lents de contacte. Tampoc hauràs de preocupar de cuidar-les i mantenir una rutina de cura i higiene perquè després de llençar el parell que hagis utilitzat un dia hauràs d'estrenar un altre nou fresc i humit, amb el que evitaràs que es quedin enganxats gèrmens i bacteris, reduint així la possibilitat de contraure infeccions oculars.

Aquesta caixa conté 30 lents de contacte que podràs fer servir diàriament per solucionar el teu astigmatisme, però també són vàlides si a més tens miopia o hipermetropia, ja que també es poden graduar en funció de les necessitats de cada usuari. Fa ús de la tecnologia SmartSurface™ per oferir un rendiment visual més durador que altres lents de contacte i una comoditat durant tot el dia. Estem segurs d'això perquè estan fabricades amb hidrogel de silicona, un material que s'usa perquè les lentilles deixin passar més oxigen a la còrnia i mantingui els ulls humits i hidratats durant més temps. Així estaràs preparat per fer front a llargues jornades amb les teves lents de contacte PRECISION1™.

Segur que ja estàs pensant en què vols que siguin teves com més aviat millor, però primer has de conèixer tots els detalls tècnics de les lentilles PRECISION1™ ASTIGMATISME 30 UNITATS DIARIA perquè acabis de decidir-te per elles: compten amb un diàmetre de 14,5 mm, una corba base de 8,5 mm i una potència esfèrica de -8.00 a +4.00 diòptries, així que ja veus que no tindràs problema en cas de necessitar una graduació molt alta.

 

Tecnologia SMARTSURFACE™

Una capa d'hidratació ultrafina i permanent d'alt rendiment en la superfície de la lent de contacte, amb més del 80% d'aigua, garanteix una humitat duradora en la seva superfície i una major comoditat.

 

Especificacions tècniques:

 

Fabricant: Alcon Healthcare SA
Marca: PRECISION1
Tipus de lentilla: Ús diari, Reemplaçament Diari
Material:  Verofilcon A 49%
Diàmetre (DIA): 14.5 mm
Corba base (BC): 8.50 mm
Potencia esfèrica (PWR): de -8.00 a +4.00 Dioptrías
Absorció UV Bloquejador UV de classe I (90 % de UVA, ≥ 99 % de UVB)

++ Les lents de contacte amb bloqueig dels raigs UV NO substitueixen la protecció ocular contra la radiació UV, com a ulleres absorbents o ulleres de sol, ja que no cobreixen completament l'ull ni la zona circumdant ++

* Ús aproximat de 12 hores seguides màxim. Es desaconsella totalment dormir amb les lents de contacte posades.

** El símbol “+” és per a hipermetropia i el símbol “-” per a miopia. És responsabilitat del client disposar d'una recepta Oftalmològica o Optometrista on quedi clar quin tipus de graduació i quin tipus de lents de contacte necessita per a poder demanar correctament la graduació adequada de les lents de contacte.

*** Òptica Universitària no es pot fer càrrec de complicacions derivades d'un mal ús d'aquest producte. Les caixes una vegada obertes no es poden retornar, tret que correspongui a error per part nostra o per defecte de fabricació.


En cas de tindre dubtes, estem disponibles per a ajudar-lo en el nostre correu info@opticauniversitaria.com

Volem recordar la importància de revisar la teva vista almenys una vegada a l'any. En les nostres òptiques, pots revisar-te la vista de manera gratuïta.

  • Material: Silicona
  • Tipus de Lent: Lents de contacte per astigmatisme
  • Període d'ús: Diàries
Compra ara i rep-lo entre el 21/05/2024 i el 24/05/2024
34,00€