Qui som? Coneix l'equip d'Òptica & Audiologia Universitaria

Enviament GRATUÏT en 24H*!

  *Productes en stock

Qui som?

GAIREBÉ TRENTA ANYS INSPIRANT MIRADES

A Òptica & Audiologia Universitaria ens dediquem a la distribució i comercialització de productes i serveis de visió i audició. El nostre objectiu és oferir les millors marques, als millors preus.

Els nostres orígens es remunten a 1992 quan vam obrir el nostre primer centre òptic al campus de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) sota la nova fórmula d'oferir preus universitaris per a tothom. Des de llavors no hem parat de créixer i actualment tenim 80 centres propis a Alacant, Barcelona, Castelló, Girona, Lleida, Múrcia, Balears, Tarragona, València i Saragossa.

El nostre caràcter pioner va fer que l’any 2013 i amb l'objectiu de cobrir zones on encara no teníem presència, llancéssim la botiga online, on es poden comprar, des de qualsevol país d’Europa, ulleres de sol, lents de contacte, líquids i muntures graduades.

Al llarg d'aquests 30 anys de trajectòria, el nostre compromís amb la qualitat i l'excel·lència s'ha convertit en el nostre senyal d'identitat.

LA NOSTRA FÓRMULA

La nostra prioritat és el client: volem aconsellar les millors solucions perquè et sentis ben atès. Que estiguis ben atès és la nostra raó de ser.

De la mà dels proveïdors més reconeguts del sector de l'òptica i l'audiologia, oferim els millors serveis i les millors marques, als preus més baixos del mercat. El nostre equip està especialitzat a trobar la solució que millor s'adapta a les necessitats de cadascú, a la seva personalitat i al seu estil, tenint en compte les últimes col·leccions i tendències en moda.

Disposem d’un taller òptic propi dotat de l'última tecnologia per al muntatge de lents. El nostre magatzem central i el servei de repartiment garanteixen l'agilitat i l’eficàcia dels lliuraments, tant en els nostres centres com en el nostre pioner canal de venda en línia. El nostre servei d'atenció és ràpid i eficient, perquè no depenem d'intermediaris.

TREBALLA AMB NOSALTRES

A Òptica & Audiologia Universitaria apostem per atraure i fidelitzar els millors talents professionals, compromesos amb la visió i els valors de la companyia. Aquesta és, sens dubte, la clau del nostre èxit. Vols aportar el teu talent i col·laborar en fer créixer la companyia?

Si ets estudiant tenim el teu plan de formació combinat amb col·laborar a les nostres botigues, adaptat als teus estudis. Converteix-te en expert mentre estàs estudiant.

TREBALLA AMB NOSALTRES

El que diuen de nosaltres

4.75 /5

Basant-se 11035 opinions

""

-Client verificat Trustedshops - 15/01/2022

""

-Client verificat Trustedshops - 15/01/2022

"Atencion devoluciones"

-Client verificat Trustedshops - 15/01/2022

""

-Client verificat Trustedshops - 15/01/2022

"Todo perfecto"

-Client verificat Trustedshops - 15/01/2022

go to top Go to top