¡Enviament GRATUÏT a 24H*! *Productes en estoc

REBAIXES 20% | 30% | 40% | 50%

Qui som?

VINT-I-SET ANYS INSPIRANT MIRADES

A Òptica & Audiologia Universitaria ens dediquem a la distribució i comercialització de productes i serveis de visió i audició. El nostre objectiu és oferir les millors marques, als millors preus.

Els nostres orígens es remunten a 1992 quan vam obrir el nostre primer centre òptic al campus de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) sota la nova fórmula d'oferir preus universitaris per a tothom. Des de llavors no hem parat de créixer i actualment tenim més de 75 centres propis a Alacant, Barcelona, Castelló, Girona, Lleida, Múrcia, Balears, Tarragona, València i Saragossa.

El nostre caràcter pioner va fer que l’any 2013 i amb l'objectiu de cobrir zones on encara no teníem presència, llancéssim la botiga online, on es poden comprar, des de qualsevol país d’Europa, ulleres de sol, lents de contacte, líquids i muntures graduades.

Al llarg d'aquests 27 anys de trajectòria, el nostre compromís amb la qualitat i l'excel·lència s'ha convertit en el nostre senyal d'identitat.

LA NOSTRA FÓRMULA

La nostra prioritat és el client: volem aconsellar les millors solucions perquè et sentis ben atès. Que estiguis ben atès és la nostra raó de ser.

De la mà dels proveïdors més reconeguts del sector de l'òptica i l'audiologia, oferim els millors serveis i les millors marques, als preus més baixos del mercat. El nostre equip està especialitzat a trobar la solució que millor s'adapta a les necessitats de cadascú, a la seva personalitat i al seu estil, tenint en compte les últimes col·leccions i tendències en moda.

Disposem d’un taller òptic propi dotat de l'última tecnologia per al muntatge de lents. El nostre magatzem central i el servei de repartiment garanteixen l'agilitat i l’eficàcia dels lliuraments, tant en els nostres centres com en el nostre pioner canal de venda en línia. El nostre servei d'atenció és ràpid i eficient, perquè no depenem d'intermediaris.

L’EQUIP HUMÀ, CLAU DEL NOSTRE ÈXIT

L'equip humà és, sens dubte, un dels nostres actius més importants. Actualment tenim un equip de més de 900 professionals que dia a dia atenen i acompanyen milers de persones.

Els nostres centres estan dirigits i supervisats per experts en òptica i audiologia, que garanteixen la correcta orientació al client per aconseguir una experiència de compra excel·lent.

Per tal d'estar sempre al dia de les últimes novetats, els nostres treballadors reben una formació continuada que potencia el seu creixement personal i professional, cosa que es reflecteix en la qualitat del servei que oferim.

EMPRESA COMPROMESA

Conscients del nostre compromís amb la salut visual i auditiva, des d'Òptica & Audiologia Universitaria promovem la cura de la vista i de l'oïda entre la societat. Actualment oferim revisions gratuïtes a tots els nostres centres.

Paral·lelament, col·laborem amb entitats socials com Gesta Àfrica, No Més Fam o l'Associació Discapacitat Visual de Catalunya per tal de donar suport als col·lectius amb més dificultats per accedir a serveis d'òptica i audiologia. En aquesta línia, els nostres treballadors, a través del projecte Teaming, fan un donatiu voluntari al mes, que es resta de les seves nòmines i que a final d'any la direcció multiplica per dos i es destina a obra social.

A més, donada la nostra estreta vinculació amb els campus universitaris des dels nostres inicis, oferim a tots els nostres centres i també a la botiga en línia, un 10% de descompte addicional a les persones que formen la comunitat educativa.

TREBALLA AMB NOSALTRES

A Òptica & Audiologia Universitaria apostem per atraure i fidelitzar els millors talents professionals, compromesos amb la visió i els valors de la companyia. Aquesta és, sens dubte, la clau del nostre èxit. Vols aportar el teu talent i col·laborar en fer créixer la companyia?

Si ets estudiant tenim el teu plan de formació combinat amb col·laborar a les nostres botigues, adaptat als teus estudis. Converteix-te en expert mentre estàs estudiant.

TREBALLA AMB NOSALTRES

El que diuen de nosaltres

4.65 /5

Basant-se 9329 opinions

"Muy recomendado."

-Client verificat Trustedshops - 20/01/2021

"Al final no me quedé con el producto elegido (las gafas eran más pequeñas de lo esperado) pero lo cambié por otro en tienda. Se portaron fenomenal!!! Como mejora pondría las medidas de las gafas en la web (yo, al menos, no las ví)."

-Client verificat Trustedshops - 18/01/2021

"Salvo la demora en la respuesta entrega, todo lo demasiado bien."

-Client verificat Trustedshops - 18/01/2021

"Todo perfecto!!"

-Client verificat Trustedshops - 18/01/2021

"todo perfecto gracias"

-Client verificat Trustedshops - 18/01/2021

go to top Go to top